کد خبر 415308
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۴

علیرغم ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، روزانه حدود 3 تن مرغ گوشتی در کارخانه های تولید فرآورده‌های دامی به خمیر مرغ و سایر فرآورده‌‌ها تبدیل می‌شود. از زمان ممنوعیت به کارگیری این محصول در تهیه سوسیس و کالباس اختلاف نظرهایی بین وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی وجود دارد. زیرا سازمان دامپزشکی معتقد است که خمیر مرغ در مراکز زیر نظر این سازمان به صورت کاملا بهداشتی تهیه می‌شود.

{$sepehr_album_26308}