کد خبر 416587
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹

رئیس سازمان غذا و دارو نسبت اضافه وزن نیمی از جمعیت کشور و عوارض ناشی از آن هشدار داد.

به گزارش مشرق، دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت در جشنواره صبحانه سلامت در پارک ملل ساری اظهار کرد: غذاهایی که به دست مردم می‌رسد باید عاری از آلاینده‌ها، سموم و فلزات سنگین باشد.

وی گفت: با تجهیز و تقویت آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت موادغذایی و ارائه آموزش‌های لازم به بازرسان، نظارت مستمر و کافی از مراحل تولید موادغذایی تا سطوح عرضه در بازار صورت گرفته است.

دیناروند با بیان اینکه 50 درصد از مردم ایران افزایش وزن دارند، گفت: چاقی و تغذیه نادرست باعث افزایش بیماری غیرواگیر مانند انواع سرطان، بیماری‌های قلبی - عروقی، تنفسی، اعصاب و روان و دیایت در ایران شده است؛ به طوری که هم اکنون این بیماری‌ها عامل اصلی مرگ و میر در کشور به شمار می‌روند.

معاون وزیر بهداشت کم تحرکی و تغذیه نامناسب را از عوامل اصلی چاقی و بروز بیماری‌های غیرواگیر دانست و افزود: مصرف غذاهای پرکالری، چرب، نمک و مواد قندی نباید بیش از حد مجاز باشد، این درحالیست که میزان مصرف نمک و مواد قندی در ایران بیش از میزان توصیه شده است.

دیناروند با اشاره به اینکه با ترویج شیوه زندگی سالم و فرهنگ‌سازی می‌توان ذائقه جامعه را اصلاح و تمایل مردم برای مصرف غذاهای پرکالری را کنترل کرد، گفت: برای داشتن سلامتی، تحرک و رعایت نکات تغذیه‌ای در طول روز و اصلاح شیوه رفتاری روزانه الزامی است.

منبع: ایسنا