کد خبر 41688
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۴

وزير اقتصاد بر اين باور است، کارشناسان و مقام‌هاي بانک جهاني و صندوق بين‌المللي پول، به شدت تحت تأثير موفقيت ايران در اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها قرار گرفته‌اند.

به گزارش مشرق، سيدشمس‌الدين حسيني در گفت‌وگو با ايسنا درباره نتايح سفر خود به واشنگتن اظهار کرد: بسياري از کارشناسان و مقام‌هاي کشورهاي عضو صندوق بين‌المللي پول خواستار استفاده از تجربيات ايران در زمينه موفقيت هدفمند کردن يارانه‌ها بودند و ما هم سعي کرديم تجربيات خود را به آن‌ها منتقل کنيم.

وي ديدار خود با وزيران اقتصاد سوييس و چين را موفق توصيف کرد و حضور رييس ‌کل و قائم‌مقام بانک مرکزي در اين اجلاس را هم موثر و عملکرد آن‌ها را موفق دانست.

حسيني درباره موضوعات مورد بررسي در اجلاس صندوق بين‌المللي پول گفت: نکته اصلي ادامه بررسي وضعيت جهاني اقتصاد پس از وقوع بحران اقتصادي بود و ريسک‌هايي که پس از از مثبت شدن روند اقتصاد جهاني در سال 2010 کماکان اقتصاد جهاني را تهديد مي‌کند.

وزير امور اقتصادي و دارايي گفت: اين ريسک‌ها شامل فشارهاي تورمي ناشي از تزريق منابع پولي به اقتصاد کشورهاي منطقه يورو و کشورهاي صنعتي و نيز افزايش ناگهاني قيمت انرژي به دليل اتفاقات سياسي کشورهاي نفتي خاورميانه و شمال آفريقاست.

به گفته وي، برخي پيش‌بيني‌ها از افزايش 50 دلاري قيمت نفت هم حکايت داشتند.

وزير اقتصاد درباره توافق‌هاي اين اجلاس گفت: منظم‌تر کردن مقررات و افزايش نظارت‌هاي بخش مالي اقتصاد کشورهاي عضو، از جمله اين توافق‌ها بوده است.