حدادعادل گفت: شهید رحیمی بزرگ گمنامی که در آن سوی مرزها کاری کارستان کرد.

به گزارش مشرق، با حضور غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، محمد حسین صفارهرندی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین یکتا، علیرضا قزوه، محسن مؤمنی شریف رئیس حوزه هنری و همسر شهید رحیمی در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران کتاب فاخر دیگری از انتشارات سوره مهر رونمایی شد.
 
  این مراسم که با استقبال شرکت کنندگان و همچنین تعداد قابل توجه مسئولین و دوستان شهید مواجه شده بود خبر از یک اتفاق جدید در عرصه تولید کتاب های با مضامین انقلابی می کند. 
 

 حدادعادل: شهید رحیمی بزرگ گمنامی که در آن سوی مرزها کاری کارستان کرد
غلامعلی حداد عادل نماینده مجلس در ابتدای این برنامه در سخنانی گفت: اسلام در ابتدای ظهور در مناطقی دورتر از مکه و مدینه همانند ایران، افغانستان و پاکستان و
حتی چین گسترش پیدا کرد. وقتی فکر می‌کنیم که در آن زمان چه افرادی بودند که از مکه و مدینه به نقاط دوردست جهان سفر می‌کردند و دین اسلام را ترویج می‌کردند تعجب می‌کنیم. ولی متاسفانه در تاریخ اسمی از آنها به میان نیامده، هیچ کس نمی‌گوید که چه کسی اسلام را به بخارا آورده این بخش از تاریخ مسکوت مانده است.
 
وی افزود: این افرادی که با سفر خود به نقاط دوردست جهان اسلام را برای آنان ترویج کردند آنها بزرگان گمنامی بودند که کاری کارستان کردند. امثال این افراد شهدایی هستند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیام این انقلاب را در سفرهای خود به نقاط مختلف جهان به گوش جهانیان رساندند.
 
حداد عادل ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران می‌تواند الگویی بسیار خوب برای انقلاب‌های مردمی کشورهای اسلامی باشد. در زمان ما جوانان بهترین الگو برای انقلاب را انقلاب‌های کمونیستی و مارکسیستی می‌دانستند اما انقلاب اسلامی ایران الگویی از بیرون نداشت بلکه خود الگوی سایر انقلاب شد.
 
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران یک خیزش مسالمت‌آمیزی بود که بر مبنای اسلام اساس حرکت آن بود. از ابتدای انقلاب دشمنان نظام اسلامی همواره سعی می‌کردند تا مانع از گسترش و سرایت آن به سایر کشورها شوند آنها سعی کردند انقلاب اسلامی را تبدیل به جنگ شیعه و سنی کنند این در حالی بود که انقلاب اسلامی حرکتی در برابر استکبار جهانی و صهیونیسم غاصب است. ترفند دشمنان انقلاب این بوده و هست که انقلاب اسلامی ایران را انقلابی شیعی در برابر اهل سنت معرفی کنند.
 

وی ادامه داد: این جریانی که دشمنان ضد انقلاب اسلامی در طول تاریخ آن را دنبال کردند امروز قوت گرفته و به اسم طالبان، القاعده، داعش و در این ماه‌های اخیر جنگ یمن خود را نشان داده  است.
 
حدادعال تصریح کرد: کتاب شرح زندگی شهید رحیمی یا همان کتاب «رسول مولتان» که امروز رو نمایی می‌شود به همت همسر او به نگارش درآمده و می‌توان آن شهید بزرگوار را یکی از شهدای انقلاب اسلامی در آن سوی مرزها دانست.
 
این نماینده مجلس ادامه داد: شهادت افرادی همانند شهید رحیمی گواهی بر مظلومیت انقلاب اسلامی ایران هستند و ما وظیفه داریم از آنان تکریم کرده،‌به شناخت آنها اقدام کنیم و راه آنها را ادامه دهیم.
 
حداد عادل در پایان گفت: امیدوارم انقلاب اسلامی به اهدافی که توسط امام و شهیدان تعریف شده برسد تا  خون‌های به ناحق ریخته شده جوانان این مرز و بوم به هدر نرود.
 
 صفار هرندی: خانم عرفانیان قلم بسیار خوبی برای به تصویر کشیدن زندگی مجاهدانه این شهید بزرگوار داشتند
صفار هرندی در ادامه مراسم رونمایی در سخنانی گفت: خانم عرفانیان قلم بسیار خوبی برای به تصویر کشیدن زندگی مجاهدانه این شهید بزرگوار داشتند. باید بدانیم قدرت پیام از هر عنصر دیگری برای رساندن اندیشه‌ها و افکار بیشتر است و انقلاب ما نیز در مواجهه با جهان خارج از دریچه سلاح و مهمات جنگی نبود بلکه از دریچه افکار و اندیشه‌ها بود. در ابتدای انقلاب امام (ره) فرمودند ما انقلاب اسلامی را به جهان صادر می‌کنیم اما دشمنان انقلاب تصور کردند انقلاب ما همانند انقلاب‌های مارکسیستی می باشد و افرادی همانند چگوآرا از دل آن بر می‌خیزند و با دار و دسته خود به نقاط مختلف جهان هجوم می‌آورند در صورتی که این تصور نادرست بود و خیلی زود رنگ باخت برای همین آنها تنگناهای بی شماری را برای انقلاب اسلامی ما ایجاد کردند و علت تمامی آن فشارها پیام‌هایی بود که در پس سخنان بزرگان ما نهفته بود.
 
 صفار هرندی ادامه داد: سینه‌هایی که در راه ترویج و تبلیغ انقلاب شکافته می‌شود به جرم ثبت پیام‌های بزرگان و تلاش برای انتقال آنها است. برخورد با افرادی از قبیل شهید رحیمی درست همانند برخورد استکبار و کشورهای غربی با مردم یمن است و همه اعمال ناشی از کینه آنها از اسلام می‌باشد.
 
صفار هرندی خاطرنشان کرد: رخدادی که برای شهید رحیمی ایجاد شد پیامدی است که برای همه رسولان انقلاب رخ داده، آنها اگر فکر می‌کنند با طراحی‌های احمقانه خود می‌توانند جلوی انقلاب را بگیرند باید به آنها بگوییم که به رفتارهای احمقانه خود ادامه ندهند زیرا نتیجه‌ای از آن حاصل نمی‌شود. تلاش‌ها و ایثارهای افرادی از قبیل شهید رحیمی هجرت از درون خود به سوی خداوند برای انجام مأموریت‌های بزرگ بوده است.
 
 همسر شهید رحیمی: برای ادای تکلیف جان و خون خود را فدا می‌کنیم
خانم مریم قاسمی همسر شهید رحیمی در مراسم رونمایی از کتاب رسول مولتان شرح زندگی شهید رحیمی در سخنانی گفت: از علیرضا قزوه تشکر می‌کنم که با پیگیری‌های خود کتاب را به چاپ رساندند. از خانم عرفانیان نیز تشکر می‌کنم که ماه‌ها پای صحبت‌های من نشست و سخنان من را کنار هم قرار داد و این کتاب را خلق کرد. از سید مهدی رحیمی پسر بزرگ شهید رحیمی تشکر می‌کنم و به او افتخار می‌کنم که اهداف و راه پدر را سر لوحه زندگی خود قرار داده و خارج از کشور مشغول خدمت‌رسانی به نظام اسلامی ایران است.
 

 
وی افزود: پس از شهادت همسرم شهید رحیمی دوستان و آشنایان به من متذکر می‌شدند که چگونه جرأت می‌کنی اجازه بدهی فرزندت آن هم بعد از شهادت همسرت راه او را ادامه بدهد. من به آنها پاسخ دادم این کار جرأت نمی خواهد بلکه تکلیف می خواهد و ما برای ادای تکلیف جان و خون خود را فدا کنیم.
 
هسمر شهید رحیمی ادامه داد: در کتاب «رسول مولتان» بخشی از ابعاد این شهید بزرگوار آمده است ولی امیدوارم این کتاب شروعی باشد برای اینکه دوستان و همکاران این شهید بزرگوار مطالب و خاطرات خود را از ایشالن بازگو کنند و در تاریخ ماندگار شود و به چراغ راهنمایی برای دیگران تبدیل شود.
 
وی تصریح کرد: شهید رحیمی از دوران نوجوانی در همه حوزه‌ها فعالیت‌های فرهنگی خود را آغاز کردند و قبل از سفر به مولتان پاکستان به کشورهای متعددی سفر کردند وتجربیات فراوانی کسب کرده بودند و این تجربیات را در مرکز فرهنگی ایران در مولتان پاکستان به کار بستند. او فراتر از چارچوب تعریف شده مسئولیت خود کار می‌کرد و علوق معیشتی مردم را مورد توجه قرار می‌داد و توجه خاصی نیز به اختلافات شیعه و سنی داشت.
 
وی ادامه داد: او انقلاب را بین مردم مولتان برد و آن را در دل آنان جای داد در همین رو جایز نیست که امروز این مرکز فرهنگی غیر فعال بماند و جایز نیست این خون‌ها نادیده گرفته شود و جایز نیست اجازه دهیم جریانات تکفیری در پاکستان به اهداف خود برسند واین مرکز بسته بماند. اگر مسئولان آن را فعال کنند که جای خوشحالی است و اگر نه من به عنوان همسر شهید رحیمی حاضرم شخصاً به این مرکز فرهنگی رفته و بر اساس گفته‌ها و فرمایشات این شهید بزرگوار آنجا را فعال کرده و اداره کنم.
 

حسین یکتا: امیدوارم که این کتاب اثرات بسیار خوبی در سبک زندگی جوانان داشته باشد
حسن یکتا سخنران دیگر مراسم بود که گفت: کتاب «رسول مولتان» یک کتاب به سبک زندگی جهادی است و به نوعی روایت همسران جهادی است. برای من این کتاب یک باب جدیدی در مورد شهدا توسط همسران خود در حوزه جنگ نرم است. زیرا تا پیش از این شاهد بودیم کتبی که توسط همسران شهدا در روایت از همسران خود منتشر می‌شد به بعد جنگ سخت یا همان دوران دفاع مقدس اشاره داشت.
 
وی ادامه داد: شهید رحیمی در زندگی خود جهاد کرد و مزد آن شهادت بود که به آن رسید. امیدوارم که این کتاب اثرات بسیار خوبی در سبک زندگی جوانان داشته باشد.
 
محسن مؤمنی شریف رئیس حوزه هنری در بخش انتهای برنامه در سخنانی گفت: ما از این دست شهدا که در راه ترویج ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب خون خود را اهدا کردند فراوان داریم، نمونه آن می‌توانیم به ابراهیم انصاری کاردار فرهنگی ایران در لبنان اشاره کنیم که به شهادت رسید.
 
وی افزود: امیدوارم این دست برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی برای این سفیران فرهنگی کشور برگزار شود و پیش از این که دیر شود و آنها به شهادت برسند. ویژگی همه این شهیدان بزرگ قابل مطرح شدن بوده و جای پرداختن به آن دارد. همچنین این کتاب در بازدید رهبر انقلاب در بازدید خود از نمایشگاه خدمت ایشان نیز معرفی شد.
منبع: رجا