کد خبر 418394
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵

رییس اتحادیه خواربارفروشان تهران درباره اختلاف قیمت برخی کالاهای مشابه در مغازه‌های یک محله گفت: برخی مغازه داران اجناس خود را نقدی و عده ای به صورت نسیه و چک های مدت‌دار می‌خرند که این موضوع در قیمت برخی کالاهای مشابه که برچسب قیمت ندارند تاثیرگذار است.

 به گزارش مشرق، صفر فرهمندجم رییس اتحادیه خواربارفروشان تهران با بیان اینکه برخی کالاهایی که برچسب قیمتی ندارند بعضا با قیمت‌های متفاوتی در مغازه ها به فروش می رسند که این موضوع دلایل مختلفی دارد، اظهار کرد: بعضی از مغازه داران با توجه به اینکه نقدینگی کافی دارند می توانند اجناس خود را به صورت نقدی خرید کنند و درصد سود کمتری برای فروش در نظر می‌گیرند ولی برخی دیگر با توجه به اینکه نقدینگی کافی ندارند سقف سود خرده فروشی را برای خود در نظر می‌گیرند.

حداکثر سود خرده فروشان 15 درصد است

وی با بیان اینکه سود خرده فروشان در این بخش حداکثر 15درصد است، گفت: میزان سود در مغازه های مختلف متفاوت است. عوامل دیگری مثل محل قرارگیری مغازه، اجاره و دیگر هزینه های جاری در تعیین میزان سود نیز تاثیرگذار است. بعضی از مغازه داران با سود پنج درصدی و عده ای دیگر سود 15 درصدی برای کالاهای خود در نظر می گیرند.

فرهمند جم با بیان اینکه خواربارفروشان با مشکلات زیادی مواجه هستند، اظهار کرد: فروشگاه‌های بزرگ که اجناس خود را معمولا پیش‌خرید می‌کنند و تخفیفی نیز در برخی اجناس در نظر می‌گیرند، خریداران را به سمت خود جذب می‌کنند و این در حالی است که خرده فروشان اجناس خود را از بنکداران می‌خرند و با سود 10 تا 15 درصدی می‌فروشند.

رییس اتحادیه خواربارفروشان تهران بیان کرد: مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده نیز از دیگر مشکلاتی است که خواربارفروشان از پرداخت آن درمانده و ناتوان شده اند.

وی با بیان اینکه حداقل متراژ خواربارفروشی 12 متر است و معمولا با واحدهای لبنیاتی یا عطاری اجناس مشابهی را به فروش می رسانند که این موازی‌کاری نیست و کاملا قانونی است، گفت: سوپرمارکت‌ها متفاوت از خواربارفروشان هستند و به عنوان واحدی مجزا در اتحادیه مربوط به خود فعالیت می‌کنند.
منبع: ایسنا