کد خبر 41981
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۷

رئيس انجمن مددکاران اجتماعي ايران از افزايش سن اميد به زندگي در کشور خبر داد و گفت: با توجه به بالا رفتن برخي از شاخصهاي رفاهي و بهداشتي، ميانگين سن اميد به زندگي از 72 سال به 75 سال رسيده است.

به گزارش مشرق، سيد حسن موسوي در گفتگو با مهر افزود: براساس آخرين آمارها ميانگين سن اميد به زندگي 75 سال برآورد شده است اين درحالي است که سن اميد به زندگي در ميان زنان دو تا سه سال بيش از مردان است.

وي با اشاره به اينکه سطح رفاه خانواده ها در اميد به زندگي آنان تاثير گذار است، افزود: پيشرفت علوم پزشکي در سلامت جسم، افزايش سطح دسترسي مردم به خدمات بهداشتي، افزايش آگاهي مردم، تغيير سبک زندگي و .. از جمله دلايل افزايش سن اميد به زندگي در ايران است.

رئيس انجمن مددکاران اجتماعي ايران با بيان اينکه سن اميد به زندگي در کشورهاي اروپايي و آمريکايي بيشتر است، گفت: سن اميد به زندگي در سوئد 85 سال و در ژاپن 82 سال است اما اين ميزان در کشورهاي آفريقايي حدود 50 سال عنوان شده است.

موسوي با اشاره به اينکه زندگي سالم شاخص ديگري است که علاوه بر سن اميد به زندگي در دنيا مطرح شده است، تاکيد کرد: سن زندگي سالم تعداد سالهايي است که افراد بالاي 60 سال بتوانند بدون مشکل زندگي کنند.

وي افزود: با توجه به اينکه دوران سالمندي از 60 سال شروع مي شود به همين دليل براي افزايش سن اميد به زندگي بايد مديريت و برنامه ريزي درستي براي زندگي اين قشر از افراد جامعه در نظر گرفته شود بطوريکه يکي از مهمترين اين امکانات فراهم کردن امکانات بهداشتي و معيشتي براي سالمندان است.