کد خبر 42277
تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۹

مجمع ناشران انقلاب اسلامي با محکوم کردن اقدام جنايتکارانه مزدوران رژيم بحرين در شکنجه و شهادت مدير دار المکتبة الفخراوي، اين ضايعه را به جهان اسلام و ناشران محترم و اهالي دانش و فرهنگ تسليت گفت. <BR> <BR>

به گزارش مشرق به نقل از پايگاه خبري حوزه هنري، در قسمتي از بيانيه مجمع ناشران انقلاب اسلامي آمده است، «دريغا که جهانيان در آستانه‌ بيداري اسلامي و شکوفايي بهار انديشه‌هاي ناب انقلابي، بايد شاهد زنداني شدن، شکنجه و شهادت فرهيختگان مسلمان از جمله ناشر فعال جهان اسلام، حاج کريم الفخراوي باشند. مردي بزرگ از تبار انديشمندان و بيدارگران جوامع اسلامي که نجات مستضعفان جهان را در پيروي از انديشه و سخنان رهبر بزرگ انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (ره) مي‌دانست و به اين منظور ترجمه و توزيع آثار حضرت امام (ره) و ديگر انديشمندان را به عنوان چراغ راه انقلابيون جهان در برنامه‌هاي انتشاراتي خود قرار داد.»
مجمع ناشران انقلاب اسلامي همچنين تأکيد کرد، ناشران مسلمان در راه بيداري اسلامي با بهره‌گيري از همه توان و امکانات مادي و معنوي بر مبناي اصول اسلامي و رهبري حضرت امام خميني (ره) همواره بر طريق ولايت پايدار خواهند بود.
شهيد حاج عبدالکريم فخراوي بحريني، از خانواده اي شيعه و با اصالت بوشهري بود. فعاليت هاي وي در زمينه ترويج فرهنگ شيعه براي همه شناخته شده است که با تأسيس انتشارات فخراوي سازماندهي شد. اصلي ترين هدف انتشارات فخراوي، انتشار آثار ديني و توزيع کتب مذهبي ميان مردم بحرين و کتابخانه‌هاي کوچک و بزرگ بحرين بود. اوسالانه ده ها عنوان کتاب چاپ کرده و آنها را در ميان مردمان بحرين و ساير شيعيان در عربستان و امارات و غيره توزيع مي‌کرد.
شهيد فخراوي در دوره زندگي پربار خود بيش از 250 عنوان کتاب را از زبان فارسي به عربي ترجمه کرد و در اختيار علاقه‌مندان بحريني و لبناني گذاشت.
آثار شهيد مطهري، شهيد دستغيب، حجت‌الاسلام قرائتي، آيت‌الله جوادي از کتاب‌هايي است که در انتشارات وي ترجمه شده است.
شهيد عبدالکريم فخراوي، پس از تحمل يک دوره کوتاه شکنجه در بحرين، در روز 24 فروردين 1390 به ديار باقي شتافت. دو دختر و برادرزادگان فخراوي هنوز در زندان هاي آل خليفه بحرين به سر مي‌برند.