کد خبر 42459
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۰

اعضاي تيم استقلال، در آستانه بازي با شاهين بوشهر قرار دارند و پرويز مظلومي، پيش از اين ديدار در جلسه اي اعلام کرده که مهمترين نگراني و دغدغه وي حضور عماد رضا درخط حمله شاهين بوشهر است. <BR>

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران،سرمربي آبي ها يکروز از تمرينات اين تيم را به بررسي شرايط شاهين و خط حمله اين يتم اختصاص دارد و براساس نحوه تمرينات بازيکنان در خط دفاعي، مدافعان آماده خود را براي مهار عماد رضاي عراقي، انتخاب کرد تا براساس شرايط ويژه اين بازي و عملکرد عمارضا در خصوص اين بازيکن اقدامات لازم انجام بگيرد.

گفتني است،حنيف عمران زاده و اميرحسين صادقي، دو مدافع مياني تيم، به منظور مهار اين بازيکن برگزيده شدند و پوريز مظلومي از آنها درخواست کرده تا شرايطي مهيا کنند که اين بازيکن فرصت گلزني نداشته باشد.