گروه بینالملل مشرق - هنگامی که «لیندسی لوهان» بازیگر 28 ساله جنجالی آمریکایی از موسسه مدنی «دافل» منطقه «بروکلین» در شهر نیویورک پس از پایان اولین روز کاری خود در آنجا خارج می شد، دوربین های خبرنگاران عکس هایی از وی گرفتند که نسخه ای از «قرآن» به زبان انگلیسی را دست داشت.
لیندسی به دلیل سرعت غیر مجاز در راندن خودرو توسط دادگاه آمریکا محکوم شده بود تا 125 ساعت در خدمت موسسات جامعه مدنی آمریکا باشد، اما این موضوعی نبود که هنگام خروج لیندسی از مرکز دافل توجه رسانه های آمریکایی را به خود جلب کند، آنچه برای رسانه های آمریکایی تعجب برانگیز بود، قرآنی بود که این هنرپیشه معروف آمریکایی با خود حمل می کرد و این سوال را در ذهن خبرنگاران آمریکایی ایجاد کرده بود که آیا به اسلام روی آورده است، به ویژه آنکه در این اواخر نشانه هایی از روی آوردن لیندسی به روحانیت و معنویت در کنار تلاش برای یادگیری زبان عربی مشاهده شده بود.
روزنامه انگلیسی «دیلی میل» که تصویر لیندسی را قرآن در دست منتشر کرده بود، در تفسیری بر این عکس نوشت که این هنرپیشه جنجالی آمریکایی که به ماجراجویی هایش و مصرف مواد مخدر معروف شده است، به اسلام روی آورده است.
دیلی میل در گزارشی تحت عنوان «روی آوردن لوهان به اسلام» نوشت که بازیگر مشهور آمریکایی به اسلام روی آورده است و مدت کوتاهی پس از آنکه اعلام کرد، اعتقادات و باورهای روحی و معنوی جدیدی را پذیرفته است، قرآن در دست در یکی از خیابان های نیویورک مشاهده شد تا آشکار شود که وی از مسیحیت کاتولیک روی گردان شده و به اسلام روی آورده است.
این روزنامه انگلیسی در ادامه گزارش خود نوشت: آنچه این گفته را تایید و صحت آن را افزایش می دهد، آن است که لیندسی چندی پیش در صفحه شخصی اش در شبکه های ارتباطی اینترنتی آیاتی از قرآن را منتشر کرد، اما بعد آنها را حذف کرد و همین موجب شد تا این سوال در اذهان ایجاد شود که آیا واقعا به اسلام روی آورده و مسلمان شده است؟
دیلی میل تاکید کرد که این اولین باری نیست که لیندسی به ادیان دیگر توجه نشان می دهد، اما اولین بار است که در ملاء عام در حالی که نسخه ای از قرآن را در دست دارد، ظاهر می شود و این بدین معناست که وی پس از مطالعه روی ادیان دیگر و آگاهی و اطلاع کامل مسلمان شده است.
لیندسی لوهان 28 ساله که زندگی بسیار جنجالی و مملو از رسوایی و فساد داشت، در کودکی مسیحی کاتولیک بود و هنگامی که به معروفیت و شهرت رسید، همواره با خود صلیب داشت و صلیبش را از خود جدا نمی کرد.
پس از وارد آمدن لطمات و ضربات بزرگ به وی و قرار گرفتن در معرض چندین محاکمه و اعتیاد شدید به مواد مخدر، روی به مذهب آورد و در گفتگوی با «اوپرا وینفری»، مجری معروف آمریکایی گفت که وی خود را دارای شخصیتی معنوی و روحانی می داند.
این درحالی است که پیشتر درباره وی خبرهایی منتشر شده بود که اظهار می داشت، لیندسی در کلاس های مذهبی یهودیان ارتدوکس و اعتقادات و باورهای «کابالا» شرکت می کند. وی در برنامه اوپرا گفته بود که تلاش خود را برای خلاص شدن از «سموم عاطفی و احساسی» آغاز و نوشیدن مشروبات الکلی را متوقف و تمام قرارهایش با مردان را لغو کرده است.
هنوز به اسلام کامل درنیامده است
پس از انتشار این خبرها، سخنگوی لیندسی طی اظهاراتی تصریح کرد که وی با وجود مطالعه در قرآن کریم، اما هنوز به طور کامل مسلمان نشده است.
روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» به نقل از سخنگوی لیندسی نوشت که بر اساس اطلاعاتی که در دست دارم، وی هنوز به طور کامل به اسلام درنیامده است، اما می دانم که در این اواخر توجه ویژه ای به فرهنگ عربی و اسلامی دارد و مایل به فراگیری زبان عربی و سفر به کشورهای عربی منطقه خاورمیانه است.
نشانه های روی آوردن به اسلام
نشانه های تمایل لیندسی به مسلمان شدن و خواندن قرآن کریم و مطالعه روی آن و شاید هم مسلمان شدن او زمانی آشکار شد که وی آوریل گذشته تلاش کرد، در صفحه اینترنتی خود جمله «انت جمیل» (تو زیبا هستی) را به زبان عربی بنویسد و به این طریق با هواداران و طرفداران عربش و چه بسا مسلمانان ارتباط برقرار کند، اما چون تسلط کاملی بر زبان عربی نداشت، کلمه «زیبا» (جمیل) را به عربی «الاغ» (حمار) نوشته بود و این موجب شده بود، برداشتی کاملا متفاوت از جمله اش بدست آید که فاجعه بار بود، به همین دلیل اقدام به حذف این جمله کرد و ضمن عذرخواهی در توضیح نوشت که تلاش می کند، زبان عربی را فراگیرد و هنوز به آن تسلط کامل ندارد.
این می تواند، دال بر این امر باشد که وی چه بسا تلاش می کند، بتواند، قرآن را به زبان عربی بخواند. این درحالی است که منتقدان غربی، به کار بردن زبان عربی توسط لیندسی را نه برای جلب طرفداران عرب برای خود که به دلیل تلاش برای خواندن و فراگیری قرآن کریم و مسلمان شدن وی عنوان کرده بودند.
لیندسی پیش از ماه مارس نیز در صفحه اینستگرام خود آیاتی از قرآن کریم را به زبان عربی و انگلیسی گذاشته بود، اما بعد آنها را حذف کرد. شاید وی به نصیحت مشاوران رسانه ایش عمل کرده بود که به وی درباره خصومت ورزی ها و دشمنی لابی صهیونیستی آمریکا و هنرمندان یهودی و صهیونیست هالیوود هشدار داده بودند.
لیندسی در صفحه اینستگرام خود همچنین تصویری گذاشته بود که آیه کریمه «رب زدنی علما» (خدایا بر دانشم بیافزا) و دعای «اللهم اسالک علما نافعا» (خدایا دانش سودمندی را از تو طلب می کنم) را در ذیل خود داشت (البته بعد آن را حذف کرد) و این نشان می دهد که وی همچنان در حال مطالعه و تحقیق در ایین اسلام است و در از خدا می خواهد راه راست را به وی نشان داده و او را به آن هدایت کند.
لیندسی همچنین سال گذشته در یک برنامه تلویزیونی گفت که من همیشه با خدا در ارتباط هستم، چه از طریق نماز و چه از طریق تفکر و تامل و تاکید کرده بود که نیروهای بسیاری در جهان وجود دارند که از وی قدرتمندتر هستند.
چرا شخصیت های معروف مسلمان می شوند؟
به نظر می رسد، پس از خواندن سطور بالا به جای مطرح کردن این سوال که آیا مسلمان شدن لیندسی حقیقت دارد یا صرفا جنجال رسانه ای است؟ باید این سوال را مطرح کنیم که «چرا بازیگران معروف و مشهور هالیوود به اسلام روی می آورند؟
بسیاری از این شخصیت های معروف و مشهور هالیوودی که زندگی پر فراز و نشیبی را داشته و مسلمان شده اند، در پاسخ به این سوال گفته اند که حاکمیت مادیات بر زندگی آنها و تبدیل شدن زندگی اشان به جهنم واقعی به دلیل شهرت و ماجرا جویی های احساسی و عاطفی و مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی که نابودی زندگی اشان، آنها را به روی آوردن و پناه بردن به معنویت و روحانیت سوق داده است.
این شخصیت ها تاکید کرده اند که پس از تحقیق و مطالعه بسیار در ادیان و دعوت های روحی و معنوی آرامش روحی و روانی خود را در اسلام یافته اند، اما دشمنی و خصومت با مسلمانان در هالیوود موجب شده تا برخی از آنها، آوردنشان را کتمان کنند و مخفی نگه دارند، مانند «لیام نیسون»، ستاره انگلیسی که وقتی در مجموعه فیلم های موسوم به Taken در ترکیه بازی می کرد، صدای اذان را می شوند، منقلب می شود و چون از وی درباره اسلام آوردنش سوال می شود، آن را نفی می کند.
پس از آن تاکید شد که این ستاره انگلیسی مسلمان شده است و شنیدن صدای اذان وی را منقلب می کند، چون آن را لذت روحی و معنوی بزرگی می داند.
نیسون خود می گوید که وقتی مسیحی کاتولیک بود، همیشه کتاب هایی درباره وجود و حضور خدای متعال مطالعه می کرده و این موجب شد تا این سوال در ذهنش شکل گیرد که انسان ها در این کره خاکی چه وظیفه ای برعهده دارند؟ هدف وجودی ما در این کره خاکی چیست؟ و .. همین موجب شد تا وی به فکر فرو رود و پاسخ تمام سوالات خود را در دین اسلام بیابد.
فهرست شخصیت های معروف و مشهوری که به اسلام روی آورده اند، «داف شابیل»، یکی از معروف ترین کمدین های آمریکایی هالیوود را نیز در بر می گیرد که پس از مسلمان شدنش گفت: دوست ندارم ، از دین و مذهبم سخن بگویم تا مردم رفتارهای ناشایستم را به این دین زیبا ارتباط ندهند.
پیشتر روزنامه آمریکایی «اینترنشنال بیزانس تایمز» در ژوئن 2014 گزارشی از ستارگان هالیوود منتشر کرده بود که به مشکلات روزه داری ستارگان هالیوود در جامعه ای که با روزه در معنا و مفهوم اسلامی آن بیگانه است، می پرداخت.
این روزنامه آمریکایی در گزارش خود ذکر کرده بود، سخن گفتن از روزه داری ستارگانی که مسلمان شده اند، آن هم در جامعه ای که مادیات سراسر آن را فراگرفته، بسیار سخت و دشوار است.
اینترنشنال بیزانس تایمز در این ارتباط به مسلمان شدن «جانیت جکسون»، خواهر «مایکل جکسون»، خواننده معروف آمریکایی اشاره می کند و از زبان وی می نویسد که پس از روی آوردن به اسلام در سال 2013 اولین بار است که شاهد ماه رمضان است و روزه داری را تجربه می کند.
این روزنامه آمریکایی مجموعه ای از معروف ترین شخصیت های جهان را ارائه می دهد که به اسلام روی آورده اند و از جمله آنها به «جرمن جکسون»، برادر مایکل جکسون اشاره می کند که در سال 1998 میلادی اسلام آورده و نام خود را به «محمد عبد العزیز» تغییر داد و در آن زمان درباره اسلام آوردنش گفت: وقتی اسلام آوردم، احساس کردم که از نو زاده شدم.
همچنین «جمیما خان» که چند ماه پس از ازدواجش با «عمران خان»، کریکت باز پاکستانی در سال 1995 از یهودیت به اسلام روی آورد ویا «مایک تایسون»، بکسور سنگین وزن سابق جهان در زمانی که در زندان بسر می برد و در ژوئیه سال 2010 میلادی برای ادای مناسک حج عمره راهی مکه مکرمه شد و در پستی که در صفحه شخصی خود در اینترنت گذاشت، نوشت: خداوند بر من با توفیق ادای مناسک حج عمره منت نهاد و مرا همیشه در راه راست قرار خواهد داد.
همچنین این روزنامه از «الین پیرستون»، بازیگر مسیحی کاتولیک آمریکایی نام میبرد و شخصیت های معروف دیگری که پیش از افراد فوق الذکر اسلام آوردند، مانند «کت استیفنز»، خواننده انگلیسی که پس از اسلام آوردن نام خود را به «یوسف اسلام» تغییر داد و یا «مایک تایسون»، بکسور معروف آمریکایی و «جما گولد اسمیت»، روزنامه نگار انگلیسی و «فرانک ریبری» و «اریک آبیدل»، فوتبالیست های فرانسوی.
اسلام آوردن و مسلمان شدن تنها قشر و طبقه خاصی از جامعه آمریکا و غرب را در برنمی گیرد، بلکه افراد و شخصیت های مختلفی با در جایگاه های متفاوت اجتماعی اسلام آوردن خویش را اعلام کرده اند.
اما نکته مهم و قابل تامل اینکه اغلب این افراد، کسانی بودند که دارای معروفیت و شهرت بسیار در دنیای ورزش، هنر، سیاست، اجتماع و علم بوده اند و جدیدترین افراد از این دست «دنی بلوم»، فوتبالیست عضو باشگاه «نورنبرگ» آلمان است.
بلوم در مصاحبه با روزنامه آلمانی «بیلد» اسلام آوردنش را اعلام و اذعان کرد که در ابتدا از اتخاذ این تصمیم نگران و هراسان بود، اما بعد از اینکه آرامش به او بازگشت و قوت قلب گرفت، این موضوع را به پدر اطلاع داد.
این فوتبالیست آلمانی تاکید کرد که احساس کردم که اسلام به من قدرت می دهد و امید می بخشد و نماز روحم را آرام می کند.. به همین دلیل در این اواخر از یکی از مساجد دیدن کردم. در آنجا به ندای قلبم گوش دادم و تصمیم گرفتم، بیش از این درباره این دین بدانم.
اگر باز بخواهیم از شخصیت های معروف جهان غرب که به اسلام آورده اند، نام ببریم، می توانیم به «عبد الكريم جبار»، بسکتبالیست سابق آمریکایی، «يوسف استیس»، کشیش آمریکایی که هم اکنون از جمله مبلغان معروف اسلام است، «پییر فوگل»، بکسور آلمانی که پس از اسلام آوردن نام خود را به «ابو حمزه» تغییر داد و سالیانه دهها نفر در آلمان توسط او اسلام می آورند.
اسلام به سرعت منتشر می شود
با وجود تلاش های بسیاری برای تحریف وجهه دین اسلام صورت می گیرد، اما بنابر گزارش های غربی دین اسلام بیش از هر زمان دیگری به سرعت درحال انتشار است و بالاترین رشد و نمو را در نقاط مختلف جهان دارد.
در آوریل گذشته پژوهش صورت گرفته توسط مرکز مطالعات آمریکایی «بیو» پیش بینی کرد که شمار پیروان دین اسلام در جهان بیش از پیروان ادیان دیگر خواهد بود و تعداد پیروان آن سریع تر از ادیان دیگر افزایش خواهد یافت، به گونه ای که با حلول سال 2050 میلادی جمعیت مسلمانان برابر جمعیت مسیحیان خواهد شد و پس از سال 2070 میلادی جمعیت مسلمانان بیش از مسیحیان خواهد بود.
در پژوهش منتشر شده توسط مجله «آتلانتیک» در آوریل گذشته آمده است که در صورت ادامه گرایشات جمعیتی کنونی و یا تبعیض هایی که علیه پیروان ادیان اعمال می شود و همچنین تعداد افرادی که دین خود را تغییر می دهند، می توان پیش بینی کرد که جمعیت مسلمانان در سال 2050 میلادی به 2.8 میلیارد نفر و مسیحیان 2.9 میلیارد نفر بالغ خواهد شد و این بدین معنی است که مسلمانان در این سال 30 درصد جمعیت جهان را تشکیل خواهند داد، در حالی که جمعیت مسیحیان بدون تغییر باقی خواهد ماند، یعنی 31 درصد از جمعیت جهان که 10 درصد آنها ساکن اروپا خواهند بود.
این موضوع نگران بسیاری از افراط گرایان اروپایی را موجب شده است. آنها اعلام کرده اند که از این بیم دارند، قاره اروپا در سال 2050 میلادی به قاره ای اسلامی و مسلمان نشین تبدیل شود و طی ویدئو کلیپی که در پایگاه های مختلف اینترنتی پخش کردند، تاکید نمودند، در صورت ادامه 3 عاملی که به رشد و گسترش دین اسلام کمک می کند، یعنی بالا بودن میانگین زاد و ولد در میان مسلمانان، افزایش مهاجرت های آنها و اسلام آوردن بسیاری از پیروان ادیان دیگر، این برآوردها بسیار جدی است.
لیندسی به دلیل سرعت غیر مجاز در راندن خودرو توسط دادگاه آمریکا محکوم شده بود تا 125 ساعت در خدمت موسسات جامعه مدنی آمریکا باشد، اما این موضوعی نبود که هنگام خروج لیندسی از مرکز دافل توجه رسانه های آمریکایی را به خود جلب کند، آنچه برای رسانه های آمریکایی تعجب برانگیز بود، قرآنی بود که این هنرپیشه معروف آمریکایی با خود حمل می کرد و این سوال را در ذهن خبرنگاران آمریکایی ایجاد کرده بود که آیا به اسلام روی آورده است، به ویژه آنکه در این اواخر نشانه هایی از روی آوردن لیندسی به روحانیت و معنویت در کنار تلاش برای یادگیری زبان عربی مشاهده شده بود.
دیلی میل در گزارشی تحت عنوان «روی آوردن لوهان به اسلام» نوشت که بازیگر مشهور آمریکایی به اسلام روی آورده است و مدت کوتاهی پس از آنکه اعلام کرد، اعتقادات و باورهای روحی و معنوی جدیدی را پذیرفته است، قرآن در دست در یکی از خیابان های نیویورک مشاهده شد تا آشکار شود که وی از مسیحیت کاتولیک روی گردان شده و به اسلام روی آورده است.
این روزنامه انگلیسی در ادامه گزارش خود نوشت: آنچه این گفته را تایید و صحت آن را افزایش می دهد، آن است که لیندسی چندی پیش در صفحه شخصی اش در شبکه های ارتباطی اینترنتی آیاتی از قرآن را منتشر کرد، اما بعد آنها را حذف کرد و همین موجب شد تا این سوال در اذهان ایجاد شود که آیا واقعا به اسلام روی آورده و مسلمان شده است؟
دیلی میل تاکید کرد که این اولین باری نیست که لیندسی به ادیان دیگر توجه نشان می دهد، اما اولین بار است که در ملاء عام در حالی که نسخه ای از قرآن را در دست دارد، ظاهر می شود و این بدین معناست که وی پس از مطالعه روی ادیان دیگر و آگاهی و اطلاع کامل مسلمان شده است.
پس از وارد آمدن لطمات و ضربات بزرگ به وی و قرار گرفتن در معرض چندین محاکمه و اعتیاد شدید به مواد مخدر، روی به مذهب آورد و در گفتگوی با «اوپرا وینفری»، مجری معروف آمریکایی گفت که وی خود را دارای شخصیتی معنوی و روحانی می داند.
این درحالی است که پیشتر درباره وی خبرهایی منتشر شده بود که اظهار می داشت، لیندسی در کلاس های مذهبی یهودیان ارتدوکس و اعتقادات و باورهای «کابالا» شرکت می کند. وی در برنامه اوپرا گفته بود که تلاش خود را برای خلاص شدن از «سموم عاطفی و احساسی» آغاز و نوشیدن مشروبات الکلی را متوقف و تمام قرارهایش با مردان را لغو کرده است.
هنوز به اسلام کامل درنیامده است
پس از انتشار این خبرها، سخنگوی لیندسی طی اظهاراتی تصریح کرد که وی با وجود مطالعه در قرآن کریم، اما هنوز به طور کامل مسلمان نشده است.
روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» به نقل از سخنگوی لیندسی نوشت که بر اساس اطلاعاتی که در دست دارم، وی هنوز به طور کامل به اسلام درنیامده است، اما می دانم که در این اواخر توجه ویژه ای به فرهنگ عربی و اسلامی دارد و مایل به فراگیری زبان عربی و سفر به کشورهای عربی منطقه خاورمیانه است.
نشانه های روی آوردن به اسلام
نشانه های تمایل لیندسی به مسلمان شدن و خواندن قرآن کریم و مطالعه روی آن و شاید هم مسلمان شدن او زمانی آشکار شد که وی آوریل گذشته تلاش کرد، در صفحه اینترنتی خود جمله «انت جمیل» (تو زیبا هستی) را به زبان عربی بنویسد و به این طریق با هواداران و طرفداران عربش و چه بسا مسلمانان ارتباط برقرار کند، اما چون تسلط کاملی بر زبان عربی نداشت، کلمه «زیبا» (جمیل) را به عربی «الاغ» (حمار) نوشته بود و این موجب شده بود، برداشتی کاملا متفاوت از جمله اش بدست آید که فاجعه بار بود، به همین دلیل اقدام به حذف این جمله کرد و ضمن عذرخواهی در توضیح نوشت که تلاش می کند، زبان عربی را فراگیرد و هنوز به آن تسلط کامل ندارد.
لیندسی پیش از ماه مارس نیز در صفحه اینستگرام خود آیاتی از قرآن کریم را به زبان عربی و انگلیسی گذاشته بود، اما بعد آنها را حذف کرد. شاید وی به نصیحت مشاوران رسانه ایش عمل کرده بود که به وی درباره خصومت ورزی ها و دشمنی لابی صهیونیستی آمریکا و هنرمندان یهودی و صهیونیست هالیوود هشدار داده بودند.
لیندسی در صفحه اینستگرام خود همچنین تصویری گذاشته بود که آیه کریمه «رب زدنی علما» (خدایا بر دانشم بیافزا) و دعای «اللهم اسالک علما نافعا» (خدایا دانش سودمندی را از تو طلب می کنم) را در ذیل خود داشت (البته بعد آن را حذف کرد) و این نشان می دهد که وی همچنان در حال مطالعه و تحقیق در ایین اسلام است و در از خدا می خواهد راه راست را به وی نشان داده و او را به آن هدایت کند.
چرا شخصیت های معروف مسلمان می شوند؟
به نظر می رسد، پس از خواندن سطور بالا به جای مطرح کردن این سوال که آیا مسلمان شدن لیندسی حقیقت دارد یا صرفا جنجال رسانه ای است؟ باید این سوال را مطرح کنیم که «چرا بازیگران معروف و مشهور هالیوود به اسلام روی می آورند؟
بسیاری از این شخصیت های معروف و مشهور هالیوودی که زندگی پر فراز و نشیبی را داشته و مسلمان شده اند، در پاسخ به این سوال گفته اند که حاکمیت مادیات بر زندگی آنها و تبدیل شدن زندگی اشان به جهنم واقعی به دلیل شهرت و ماجرا جویی های احساسی و عاطفی و مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی که نابودی زندگی اشان، آنها را به روی آوردن و پناه بردن به معنویت و روحانیت سوق داده است.
این شخصیت ها تاکید کرده اند که پس از تحقیق و مطالعه بسیار در ادیان و دعوت های روحی و معنوی آرامش روحی و روانی خود را در اسلام یافته اند، اما دشمنی و خصومت با مسلمانان در هالیوود موجب شده تا برخی از آنها، آوردنشان را کتمان کنند و مخفی نگه دارند، مانند «لیام نیسون»، ستاره انگلیسی که وقتی در مجموعه فیلم های موسوم به Taken در ترکیه بازی می کرد، صدای اذان را می شوند، منقلب می شود و چون از وی درباره اسلام آوردنش سوال می شود، آن را نفی می کند.
پس از آن تاکید شد که این ستاره انگلیسی مسلمان شده است و شنیدن صدای اذان وی را منقلب می کند، چون آن را لذت روحی و معنوی بزرگی می داند.
نیسون خود می گوید که وقتی مسیحی کاتولیک بود، همیشه کتاب هایی درباره وجود و حضور خدای متعال مطالعه می کرده و این موجب شد تا این سوال در ذهنش شکل گیرد که انسان ها در این کره خاکی چه وظیفه ای برعهده دارند؟ هدف وجودی ما در این کره خاکی چیست؟ و .. همین موجب شد تا وی به فکر فرو رود و پاسخ تمام سوالات خود را در دین اسلام بیابد.
فهرست شخصیت های معروف و مشهوری که به اسلام روی آورده اند، «داف شابیل»، یکی از معروف ترین کمدین های آمریکایی هالیوود را نیز در بر می گیرد که پس از مسلمان شدنش گفت: دوست ندارم ، از دین و مذهبم سخن بگویم تا مردم رفتارهای ناشایستم را به این دین زیبا ارتباط ندهند.
پیشتر روزنامه آمریکایی «اینترنشنال بیزانس تایمز» در ژوئن 2014 گزارشی از ستارگان هالیوود منتشر کرده بود که به مشکلات روزه داری ستارگان هالیوود در جامعه ای که با روزه در معنا و مفهوم اسلامی آن بیگانه است، می پرداخت.
این روزنامه آمریکایی در گزارش خود ذکر کرده بود، سخن گفتن از روزه داری ستارگانی که مسلمان شده اند، آن هم در جامعه ای که مادیات سراسر آن را فراگرفته، بسیار سخت و دشوار است.
این روزنامه آمریکایی مجموعه ای از معروف ترین شخصیت های جهان را ارائه می دهد که به اسلام روی آورده اند و از جمله آنها به «جرمن جکسون»، برادر مایکل جکسون اشاره می کند که در سال 1998 میلادی اسلام آورده و نام خود را به «محمد عبد العزیز» تغییر داد و در آن زمان درباره اسلام آوردنش گفت: وقتی اسلام آوردم، احساس کردم که از نو زاده شدم.
همچنین «جمیما خان» که چند ماه پس از ازدواجش با «عمران خان»، کریکت باز پاکستانی در سال 1995 از یهودیت به اسلام روی آورد ویا «مایک تایسون»، بکسور سنگین وزن سابق جهان در زمانی که در زندان بسر می برد و در ژوئیه سال 2010 میلادی برای ادای مناسک حج عمره راهی مکه مکرمه شد و در پستی که در صفحه شخصی خود در اینترنت گذاشت، نوشت: خداوند بر من با توفیق ادای مناسک حج عمره منت نهاد و مرا همیشه در راه راست قرار خواهد داد.
اسلام آوردن و مسلمان شدن تنها قشر و طبقه خاصی از جامعه آمریکا و غرب را در برنمی گیرد، بلکه افراد و شخصیت های مختلفی با در جایگاه های متفاوت اجتماعی اسلام آوردن خویش را اعلام کرده اند.
اما نکته مهم و قابل تامل اینکه اغلب این افراد، کسانی بودند که دارای معروفیت و شهرت بسیار در دنیای ورزش، هنر، سیاست، اجتماع و علم بوده اند و جدیدترین افراد از این دست «دنی بلوم»، فوتبالیست عضو باشگاه «نورنبرگ» آلمان است.
بلوم در مصاحبه با روزنامه آلمانی «بیلد» اسلام آوردنش را اعلام و اذعان کرد که در ابتدا از اتخاذ این تصمیم نگران و هراسان بود، اما بعد از اینکه آرامش به او بازگشت و قوت قلب گرفت، این موضوع را به پدر اطلاع داد.
این فوتبالیست آلمانی تاکید کرد که احساس کردم که اسلام به من قدرت می دهد و امید می بخشد و نماز روحم را آرام می کند.. به همین دلیل در این اواخر از یکی از مساجد دیدن کردم. در آنجا به ندای قلبم گوش دادم و تصمیم گرفتم، بیش از این درباره این دین بدانم.
اگر باز بخواهیم از شخصیت های معروف جهان غرب که به اسلام آورده اند، نام ببریم، می توانیم به «عبد الكريم جبار»، بسکتبالیست سابق آمریکایی، «يوسف استیس»، کشیش آمریکایی که هم اکنون از جمله مبلغان معروف اسلام است، «پییر فوگل»، بکسور آلمانی که پس از اسلام آوردن نام خود را به «ابو حمزه» تغییر داد و سالیانه دهها نفر در آلمان توسط او اسلام می آورند.
با وجود تلاش های بسیاری برای تحریف وجهه دین اسلام صورت می گیرد، اما بنابر گزارش های غربی دین اسلام بیش از هر زمان دیگری به سرعت درحال انتشار است و بالاترین رشد و نمو را در نقاط مختلف جهان دارد.
در آوریل گذشته پژوهش صورت گرفته توسط مرکز مطالعات آمریکایی «بیو» پیش بینی کرد که شمار پیروان دین اسلام در جهان بیش از پیروان ادیان دیگر خواهد بود و تعداد پیروان آن سریع تر از ادیان دیگر افزایش خواهد یافت، به گونه ای که با حلول سال 2050 میلادی جمعیت مسلمانان برابر جمعیت مسیحیان خواهد شد و پس از سال 2070 میلادی جمعیت مسلمانان بیش از مسیحیان خواهد بود.
در پژوهش منتشر شده توسط مجله «آتلانتیک» در آوریل گذشته آمده است که در صورت ادامه گرایشات جمعیتی کنونی و یا تبعیض هایی که علیه پیروان ادیان اعمال می شود و همچنین تعداد افرادی که دین خود را تغییر می دهند، می توان پیش بینی کرد که جمعیت مسلمانان در سال 2050 میلادی به 2.8 میلیارد نفر و مسیحیان 2.9 میلیارد نفر بالغ خواهد شد و این بدین معنی است که مسلمانان در این سال 30 درصد جمعیت جهان را تشکیل خواهند داد، در حالی که جمعیت مسیحیان بدون تغییر باقی خواهد ماند، یعنی 31 درصد از جمعیت جهان که 10 درصد آنها ساکن اروپا خواهند بود.
این موضوع نگران بسیاری از افراط گرایان اروپایی را موجب شده است. آنها اعلام کرده اند که از این بیم دارند، قاره اروپا در سال 2050 میلادی به قاره ای اسلامی و مسلمان نشین تبدیل شود و طی ویدئو کلیپی که در پایگاه های مختلف اینترنتی پخش کردند، تاکید نمودند، در صورت ادامه 3 عاملی که به رشد و گسترش دین اسلام کمک می کند، یعنی بالا بودن میانگین زاد و ولد در میان مسلمانان، افزایش مهاجرت های آنها و اسلام آوردن بسیاری از پیروان ادیان دیگر، این برآوردها بسیار جدی است.