کد خبر 426336
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸

شهردار تهران درباره تعیین تکلیف مصلی تهران حضرت امام خمینی (ره) گفت: فعلا مصلی را تحویل نگرفته‌ایم و منتظر هماهنگی‌ها هستیم.

 به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه بزرگ فرهنگ قرآنی، شمیم وحی در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه هنوز مصلی حضرت امام خمینی(ره) به شهرداری تهران واگذار نشده است، افزود: مصلی را تحویل نگرفته‌ایم و منتظر هماهنگی‌ها هستیم.

وی افزود: در آستانه ماه مبارک رمضان، ماهی که شهروندان در آن بیش از سایر ماه‌ها با قرآن انس دارند و ارتباط برقرار می‌کنند یکی از فعالیت‌های شهرداری تهران که همیشه مورد تاکید بوده است، توجه به ترویج فرهنگ قرآنی بوده است. در سال‌های گذشته اقداماتی انجام شده ولی برای تکمیل این کار نیاز برگزاری نمایشگاه قرآنی پیش از ماه مبارک رمضان تشخیص داده شد و مقدمات این کار آغاز شد.

وی ادامه داد: این نمایشگاه مانند نمایشگاه عطر سیب که هیئات مذهبی و حسینیه‌ها را مورد حمایت قرار می‌دهد، برگزار می‌شود، به طوری که در نمایشگاه عطر سیب امروز بیش از 23 هزار حسینیه و هیئت مذهبی در این بخش مورد حمایت هستند و با شهرداری تهران همکاری می‌کنند.

شهردار تهران ادامه داد: در حوزه کتاب نیز برگزاری نمایشگاه یاد یار مهربان با هدف ترویج فرهنگ کتابخانی برگزار می‌شود. در ادامه همین روند برای قبل از ماه مبارک رمضان نیز برگزاری نمایشگاه قرآنی با همکاری تشکل‌های قرآنی شناخته شده در شهر برگزار خواهد شد.

قالیباف تاکید کرد: در نخستین دوره این نمایشگاه 1430 تشکل قرآنی در شهر تهران شناسایی شدند که در نمایشگاه با شهرداری تهران همکاری خواهند داشت. قطعا این نمایشگاه در سال‌های آینده قبل از شروع ماه مبارک رمضان تشکیل خواهد شد.

وی به همکاری شهرداری تهران با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قران اشاره کرد و افزود: بی‌تردید اگر فرهنگ قرآنی در جامعه توسعه پیدا کند، می‌توانیم زندگی بهتری داشته باشیم. این بهبود زندگی چه در بعد مادی و چه در بعد معنوی تنها با ترویج فرهنگ قرآنی و عمل به دستورات قرآن امکان‌پذیر می‌شود، به طوری که موضوعات محیط زیستی از جمله آلودگی هوا نیز با توجه به فرهنگ قرآنی قابل کنترل و حل و فصل خواهد بود.

شهردار تهران ادامه داد: در این نمایشگاه تسهیلاتی را فراهم کردیم که بسته به ظرفیت موسسات رقمی از 700 هزار تومان تا 5 میلیون تومان به موسسات انواع تجهیزات و امکانات در جهت حمایت داده می‌شود. در این روند تاکید ما بر اجرای جلسات قرآنی خانگی بوده است و این تسهیلات نیز براساس تاریخچه‌ای که در برگزاری جلسه قرآنی خانگی بوده است، به موسسات کمک می‌شود و امیدواریم ترویج این جلسات که با موضوعات تفسیر، حفظ و قرائت در سطح شهر برگزار می‌شود بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

قالیباف درخصوص موازی‌کاری در برگزاری نمایشگاه شمیم وحی و نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم نیز گفت: به هیچ عنوان چنین موازی‌کاری وجود ندارد و در بحث نمایشگاه شمیم وحی با آماده‌سازی و همکاری موسسات قرآنی امکاناتی را در اختیار آنها برای برگزاری کلاس‌های قرآنی قرار می‌دهیم، اما نمایشگاه بین‌المللی قرآن به عرضه محصولات قرآنی می‌پردازد، برهمین اساس موازی‌کاری در برگزاری این دو نمایشگاه وجود نخواهد داشت.

وی درباره مقابله با تبلیغات خیابانی و چسباندن انواع تراکت‌ها در درب منازل و نمای منازل گفت: در سطح محلات، محل‌هایی برای درج تبلیغات در نظر گرفته شده اما متاسفانه این موضوع توسط برخی شرکت‌ها رعایت نمی‌شود و بعضا این تبلیغات درب منازل چسبانده می‌شود که بی‌تردید یکی از بی‌نظمی‌های موجود در شهر است.

شهردار تهران درخصوص قانون مقابله با چنین بی‌نظمی‌هایی تاکید کرد: وقتی معاونت خدمات شهری شهرداری تهران پیگیر این موضوع می‌شود، متاسفانه جریمه‌ها آنقدر ناچیز است که قطعا تاثیر محسوسی ندارد. در شورای اسلامی شهر تهران این موضوع درج شده و البته بخشی نیز باید در مجلس شورای اسلامی و در حوزه اصلاح قانون انجام شود.

قالیباف تاکید کرد: این موضوع یک نابسامانی است و در این حوزه برای برخورد نیز قانون کمی وجود دارد.
منبع: ایسنا