کد خبر 427012
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۳

موز قرمز به تازگی در بازارهای آمریکایی جنوبی بسیار طرفدار پیدا کرده است.

به گزارش مشرق، این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده اند و توانسته اند مزه ها و طعم های بسیار خوشمزه ای بدست آورند. این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.



این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند و تقریبا ۹ ماه طول می کشد تا کاملا رسیده شود.


کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمز رنگ هستند.


منبع: باشگاه خبرنگاران