کد خبر 428716
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳

مدیر عامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران از راه‌اندازی بازار‌های عرضه مستقیم کالا و محصولات ایرانی در تهران همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.

 به گزارش مشرق، امید شنعه مدیر عامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران در یک نشست خبری اظهار کرد: در راستای آیین‌نامه اجرایی ماده 16 قانون بهبود فضای کسب‌وکار بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران به عنوان عامل اجرای این آیین‌نامه شناخته و مقرر شد تا با همکاری سایر دستگاه‌ها اعم از فرمانداری، اداره استاندارد، شورای شهر، اتاق اصناف، شهرداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان نظام صنفی کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی نسبت به راه‌اندازی بازار‌ها اقدام کند.

وی از افتتاح نخستین بازار در پارک ارم از روز سه‌شنبه خبر داد و گفت: براساس مصوبه کارگروه آیین‌نامه اجرایی ماده 16 قانون بهبود فضای کسب‌وکار شهرستان تهران به عنوان اولین شهرستان در کشور برای اجرای این مصوبه شناخته شده و براین اساس کلیه متقاضیان اعم از تولید‌کنندگان خرد و کوچک زیر 50 نفر پرسنل در صورت داشتن مجوز مشاغل صنفی و خانگی و فروشندگان کم‌سرمایه بدون مجوز خاص می‌توانند به سایت مستقر در پارک ارم مراجعه و نسبت به واگذاری غرفه‌ها درخواست بدهند.

شنعه با بیان این‌که هیچ محدودیتی در واگذاری غرفه‌ها نداریم، قیمت تمام شده اجاره هر غرفه را 1.5 میلیون تومان ذکر کرد و درباره‌ی زمان و ساعات کار بازارها اظهار کرد: بازار‌های عرضه مستقیم کالا قبل از ماه مبارک رمضان از ساعت 10 تا 22 و در ایام ماه مبارک رمضان از ساعت 16 تا 2 بامداد در خدمت شهروندان تهرانی خواهند بود.

مدیر عامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران از پیش‌بینی 200 غرفه در پارک ارم خبر داد و گفت: اجاره 1.5 میلیون تومانی غرفه‌ها در مقایسه با اجاره 10 شب واحد‌های صنفی که دو میلیون تومان است رقم قابل ملاحظه‌ای است و در قرار‌داد‌های متقاضیان قید شده حق واگذاری غرفه‌ها به غیر را ندارند و باید خود در غرفه مستقر باشند. همچنین هیچ کس بیشتر از دو بار حق استفاده از این بازار را ندارد و ثبت نام کنندگان تا روز سه‌شنبه فرصت دارند نسبت به ارائه‌ی درخواست واگذاری غرفه اقدام کنند.

وی همچنین از توزیع بن‌های تخفیف 20 درصدی در این نمایشگاه خبر داد و گفت: این بن‌ها برای تخفیف در خرید محصولاتی پیش‌بینی شده و عرضه‌کنندگان و تولید‌کنندگان در راستای حذف واسطه‌گری و خدمت رسانی بهتر به شهروندان این تخفیف را در نظر گرفته‌اند.

مدیر عامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران در عین حال از راه‌اندازی بازارهای دائمی از ابتدای سال 1395 خبر داد و گفت: راه‌اندازی این بازار‌ها ضمن کمک به جمع‌آوری دستفروش‌ها موجب تجمیع فروشندگان کم‌سرمایه و تامین محل کسب برای آنها می‌شود. ضمن آنکه شهرداری‌ها نیز بهتر می‌توانند اداره نظم عمومی را در این خصوص برعهده بگیرند.

شنعه در پایان با اشاره به سفر رییس جمهور به خراسان شمالی و تاکید ایشان بر حل مشکل بیکاری و توسعه اشتغال اظهار کرد: در بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران با حمایت دولت مشاغل جدید را تعریف و ساماندهی خواهیم کرد تا به این طریق بخش اعظمی از مشکلات بیکاری حل شود.

وی گفت: شاید پیک‌موتوری‌ها که امروز به نوعی در عرصه کسب‌وکار فعالیت دارند در زمره مشاغل محسوب نشوند ولی اگر قرار است عده‌ای از این طریق کار کنند و عده‌ای از خدمات آنها استفاده کنند باید سازوکار آن پیش‌بینی شود و حتی اگر لازم است پیک‌موتوری‌ها بیمه شوند.
منبع: ایسنا