هدف ما بیرون راندن و طرد سفرای ایران از کشورهای عربی و از بین بردن و نابود کردن برنامه ‌اشان و تاسیس دولتی فلسطینی و پایبند کردن اسرائیل به مرزهای 1967 و هویت عربی قدس در برابر گشودن این سفارتخانه در ریاض است.

گروه بین‌الملل مشرق - «دحام طریف العنزی»، نویسنده سعودی روزنامه «الوطن»، چاپ ریاض طی مطلبی که در صفحه فیس بوک خود گذاشت، خواستار افتتاح سفارت رژیم صهیونیستی در ریاض شد.

چون به اعتقاد وی عربستان سعودی رهبری هر دو جهان عربی و اسلامی را در دست دارد و در این خصوص نیز باید ابتکار عمل را در دست داشته باشد و برای بزرگ جلوه دادن خطر ایران، اقدام به افتتاح سفارت رژیم صهیونیستی در این کشور کند.

این نویسنده سعودی در توجیه این سخن خود در پیجی دیگر، اقدام به تبیین و تشریح هدف اصلی مورد نظرش از افتتاح این سفارت کرد و نوشت:
هدف ما بیرون راندن و طرد سفرای ایران از کشورهای عربی و از بین بردن و نابود کردن برنامه ‌اشان و تاسیس دولتی فلسطینی و پایبند کردن اسرائیل به مرزهای 1967 و هویت عربی قدس در برابر گشودن این سفارتخانه در ریاض است.



ای مطلب با انتقادهای گسترده عربی به طور عام و سعودی به طور خاص مواجه شد. به گونه ای که بسیاری این سخنان را دعوت به صهیونیست شدن و اعتراف و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی دانستند.



به عنوان پاسخ سریع و فوری به این مطلب، کاربران صفحات اینترنتی هشتگی ‍# تحت عنوان «نه – به – سفارت – اسرائیل» در توئیتر راه اندازی کردند تا در آنجا به دعوت العنزی پاسخ دهند.

«بسمه حجازی» یکی از این کاربران در این خصوص نوشت: این پست فطرت هنوز مزه اینکه پسرش سپر انسانی شده باشد، را نچشیده است.

عبد الله الیحیی، پژوهشگر امور اسلامی معاصر نوشت: اسرائیل خود از پایان و فرجامش نگران است، آن وقت از میان احمق‌ های عرب یکی یافت می ‌شود و می‌ خواهد این رژیم را نجات دهد.
مقبل الصقار نوشت: فلسطین و آزادی آن، یک دیدگاه و نظر شخصی نیست که برسر آن توافق کنیم یا نکنیم، خط قرمز ماست که پای آن خون شهدا ریخته شده است.

عزیزه الیوسف نوشت: همین مانده که اعلام کنیم، فلسطینی‌ها دشمن هستند.
مبارك بن زعير گفت:‌ متاسفانه ایده پلیدی است و جای تاسف دارد که برای مقابله با دشمنی، از گشودن سفارت دشمنی دیگر در کشورت استقبال کنی.
جميل فارسي نوشت: آیا کار ما به آنجا رسیده که درباره بدیهیات اظهار نظر کنیم؟ چقدر صهیونیست‌‌های عرب حقیر و پست هستند، آیا این موضوع جای بحث و مناقشه دارد؟



عبد الله الدحيلان و عبد الله الحربي پا را فراتر از این نهاده و خواستار محاکمه العنزی شدند: این موضوع جای بحث و مناقشه و مطرح شدن از سوی العنزی ندارد.. این صهیونیسم منش مستحق محاکمه و ادب شدن است.

عبد الله الكويليت نوشت: این نهایت ذلت و خواری است که حماقت و سرسپردگی شما به این حد برسد که خواستار افتتاح سفارت رژیم نژاد پرست صهیونیستی شوید که همچنان خانواده شما را کشتار و سرزمین آنها را اشغال می کند و خون آنان را بر زمین می ریزد.
أسماء العبودي، در واکنش به العنزی نوشت: به نظر می رسد، شیوه های جدیدی برای استفاده از مزدوران جدید ابداع شده تا طرح پلیدی را بستر سازی کنند.

جاسم بن حسين نوشت: هرکس خواستار افتتاح سفارت اسرائيل در ریاض شود، حقی بر گردن ما دارد، اینکه بار دیگر تربیت شود و افکارش اصلاح شود تا بیش از این منحرف نشود.
مبتعثة نوشت: درخواست العنزی شبیه درخواست کسی است که از تندیسی تعریف و تمجید کند که به ناموسش تعرض کرده باشد و أحمد السباعي، العنزی را احمق توصیف می‌کند.



اما کاربرانی که از این ایده العنزی استقبال کردند، نوشتند که تحریم را تجربه کردیم و سودی نداشت، اجازه دهید، تسامح و تساهل داشته باشیم.

فاضل السعید نوشت که العنزی نظر خود را صراحتا بیان کرد و راه تقیه را پیش نگرفت.
سایه ناشناس هم از افتتاح سفارت اسرائیل استقبال کرد.
عبد العزيز النهير در چند پیج موضع خود را اینگونه بیان کرد که اسرائیل از ایران بهتر است و روابط دیپلماتیک یک ضرورت است و این فلسطینیان بودند که سرزمین اشان را فروختند.

Owaydhah نوشت: حقیقت را بیان کردی. ما ملتی هستیم که از علم اولویت‌ ها چیزی نمی دانیم.
و بالاخره اینکه عمر الحسيني نوشت: این دیدگاهی است که مدت هاست در انتظار بیان آن بودم، باید با حقایق رو به رو شد.