به گزارش مشرق، فرمانده سپاه ناحیه صحنه در حاشیه این مانور تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر را گامی بزرگ در راستای نهادینه کردن این واجب الهی دانست.
سرهنگ پاسدار عزت الله عظیمی با اشاره به جایگاه تذکر لسانی، آن را وظیفه همگانی برشمرد و گفت: این موضوع باید در میان افراد جامعه به فرهنگ عمومی تبدیل شود، کار ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر نه اقدام عملی بلکه احیای این فریضه و جریان سازی در جامعه است تا هر کس خود را مسوول بشناسد و بی تفاوت نباشد.
وی با تبیین اصل هشتم قانون اساسی افزود: در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ای است همگانی و متقابل که بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت و شرایط و حدود و کیفیت آن را قانون معین می کند.
وی در خصوص ساز و کار انجام فریضه امر به معروف و حیطه های این فریضه الهی در جامعه گفت: شئون و حدود اسلامی، نماز، روزه، حجاب، عفت عمومی، خانواده، امنیت اجتماعی، گرانفروشی و کم فروشی، بهداشت عمومی و محیط، رباخواری، رشوه و اموال عمومی از حیطه های دعوت به خیر از سوی مردم در جامعه به شمار می روند.
سرهنگ عظیمی وجود هجمه های مختلف از سوی دشمن را یادآور شد و گفت: رهبر معظم انقلاب، سال هاست وجود این هجمه ها را یادآور شدند که با نادیده گرفتن آن از سوی برخی، امروز شاهد اثرات سوء آن در جامعه هستیم.
وی با اشاره به روند فعالیت این گروه ها گفت: این گروه ها تذکر لسانی را در سطح شهرستان در دو شیفت صبح و بعد ازظهر با یک برنامه ریزی دقیق در پنج مرحله انجام خواهند داد به طوری که در طول چند هفته کار تذکر لسانی انجام می شود.
فرمانده سپاه ناحیه صحنه در مورد نحوه برخورد آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: فردی که می خواهد امر به معروف و نهی از منکر انجام دهد، ابتدا باید خودش را اصلاح کند سپس به دیگران تذکر بدهد.
وی در پایان به فضای معنوی و ملکوتی ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: باید سعی کنیم تا با امر به معروف و نهی از منکر محیط جامعه را نورانی کنیم تا از برکات این ماه بیشترین بهره را ببریم.
به مناسبت ماه مبارک رمضان، مانور تذکر لسانی وظیفه همگانی با حضور 180 نفر از آمران و ناهیان منکر در قالب گروه های تذکر لسانی روز پنجشنبه در شهر صحنه برگزار شد.
منبع: ایرنا