در روزنامه ایران آمده است : فیلم گس ساخته کیارش اسدی‌زاده هم از لحاظ مضمون و هم از لحاظ ساختار فیلمی کهنه با حرف‌های تاریخ مصرف گذشته است و سرشار از روابطی است که درست شکل نگرفته‌اند.

گروه فرهنگی مشرق - امروز شنبه 30 خرداد مطالب متنوعی در صفحات فرهنگی روزنامه ها منتشر شده است که بعضی از آنها را مرور می کنیم:

روزنامه بانی فیلم

بازار فیلم های سفارشی داغ است

فقرو فحشا سیاسی کاری نیست ،نقد از درون است !

پرستویی با دست گچی بادیگارد شد!


گزارش نخست روزنامه بانی فیلم بر خلاف روزهای قبل ،گرم و خواندنی است. بانی فیلم در گزارش نخست خود به ارزیابی پدیده سفارشی سازی در سینمای ایران می پردازد . و به همین بهانه با سعید ابراهیمی فر،محسن علی اکبری و عبدالحسین برزیده گفت و گو کرده است . بانی فیلم همچنین به بهانه انتشار مستند فقر و فحشا در شبکه نمایش خانگی گفت و گویی خواندنی با مسعود ده نمکی را منتشر کرده است و عکس خبر توقیف و عدم اکران فیلم ده نمکی را در کنار گفت و گو منتشر کرده است.در صفحه آخر بانی فیلم می خوانیم که پرستویی با دست شکسته جلوی دوربین حاتمی کیا ظاهر می شود.

همچنین بانی فیلم در صفحه تلویزیون حاشیه های نخستین ماه عسل را گزارش می دهد .

روزنامه هفت صبح

سخنان عجیب میهمان ماه عسل !

احسان کارت زرد گرفت محمود کارت قرمز!



ماجرای نخستین برنامه ماه عسل در صفحه نخست روزنامه هفت صبح آمده است . این روزنامه با چند زیر تیتر هم از آخرین اجرای محمود گبرلو در برنامه هفت خبر می دهد که این موضوع می تواند برای علاقه مندان سینما خبر مهمی باشد . چند روز پیش با اعلام مسولان شبکه آموزش برنامه رادیو هفت که دیگر کسالت آور شده بود خداراشکر به پایان رسید و روزنامه هفت صبح چند روزی است که نگران رادیو هفت است . برنامه ای که آنطور هم که هفت صبح ادعا می کند مخاطب چندانی نداشت .

روزنامه ایران

گس شبیه ایده های آبکی فرمان آرا

امان از مادرخوانده بدطینت!

وقتی یک چاق بد ترکیب رودست به عروسک های هالیوود می زند


صفحات فرهنگی روزنامه ، شاید روزنامه ایران، از آنلاین ترین و به روز ترین صفحات فرهنگی ها باشد . در صفحه 7 این روزنامه سهام‌الدین بورقانی گفت و گویی را با کیارش اسدی زاده کارگردان جنجالی فیلم گس - انجام داده است. البته خواندنی تر از گفتگوی بورقانی یادداشت صریح محسن جعفری راد در همین صفحه است . جعفری راد می نویسد : فیلم گس ساخته کیارش اسدی‌زاده هم از لحاظ مضمون و هم از لحاظ ساختار فیلمی کهنه با حرف‌های تاریخ مصرف گذشته است و سرشار از روابطی است که درست شکل نگرفته‌اند، کاراکترهایی که حتی به تیپ هم نزدیک نمی‌شوند، علت و معلول‌های غیرمنطقی و از همه مهمتر با نگاهی دور از واقعیت‌های موجود در جامعه و صرفاً با تکرار حرف‌های تکراری که می‌توان برای تک تک این ضعف‌ها مصداق‌های فراوانی ارائه کرد. مثلاً رابطه پزشک متخصص زنان در این فیلم یعنی جلال ‌(احسان دورانی) که با بیمار‌هایش ارتباط پنهانی دارد اما در اجرا بشدت نخ‌نما درآمده که از لحاظ ایده داستانی براحتی می‌توان آن را تحت تأثیر فیلم‌هایی مثل خانه‌ای روی آب(بهمن فرمان‌آرا)‌ دانست.

صفحه 8 روزنامه ایران برگردانی از گفت گوی بازیگر استرالیایی کیت بلانشت را منتشر کرده است که از دنیای سیندرلای جدید و سلایق بچه‌های دنیا می‌گوید .در کنار گفت و گوی بلانشت ،در ستونی کوچک وصال روحانی از ستاره چاق و زشت فیلم های هالیوودی ملیسا مک کارتی رونمایی می کند .

در این متن آمده است "فیلم جدید و کمدی اجتماعی «جاسوس» که برخلاف نامش جدی نیست و زندگی تبهکاران را به شوخی می‌گیرد، جدیدترین نشانه و سند تبدیل شدن ملیسا مک کارتی به ستاره جدید ژانر کمدی است. این هنرمند 45 ساله و چاق امریکایی پس از بازی در تعدادی رل های دوم و سوم در فیلم‌های مطرح 15 سال اخیر هالیوود حالا می‌تواند نفر اول پروژه‌های بزرگ هم باشد و این نکته‌ای است که از زمان درخشش مک کارتی در فیلم «ساقدوش‌ها» در سال 2011 وعده آن داده شده بود"

روزنامه اعتماد

سوار روی موج سپانلو


در صفحه ادب و هنر تحریریه اعتماد همچنان داغدار سپانلوست و با مجید ضرغامی از دوستان سپانلو گفت و گویی را منتشر کرده است.

روزنامه شرق

دور همی تئاتری


نغمه ثمینی که علاوه بر نمایش‌نامه‌نویس‌بودن، تجربه حضور بین‌المللی در آکادمی‌های معتبر درام را دارد با حضور حمید پورآذری، علی‌اصغر دشتی و همایون غنی‌زاده، کارگردان‌های تئاتری در میزگردی مصائب کلیشه تئاتری خود را بازگو کرده اند . رضا آشفته نیز همچنان مثل سایر نشریات از وضعیت آشفته تئاتر نوشته است . و در صفحه 14 گفت و گویی با شهرام ناظری به بهانه دریافت تندیس جشن مهم آکادمی حافظ صورت پذیرفته است . خبر مهم صفحه 14 این است که پرتره فاطمه معتمد آریا بر دیوار سازمان مللی که با قطعنامه هایش سفره مردم کوچک تر شده است آویخته شد. عجب !

روزنامه وطن امروز


«وطن امروز» هم با پیمان حقانی، نویسنده و کارگردان فیلم «316» گفت و گویی انجام داده و حقانی در این گفت و گو اشاره می کند به جشنواره‌های خارجی باج نمی‌دهم .

روزنامه جوان

روزنامه جوان در صفحه آخر خود اشاره می کند که شروع پایتخت امیدوار کننده است و در مقابل برگ برنده ماه عسل به ضد خودش بدل شده است . جوان خبر می دهد فیلمی درباره غواصان خط شکن را نیر محمدرضا عرب تهیه کرده است و جوان خواستار برخورد قضایی با روزنامه منتشر کننده کاریکاتور موهن درباره شهدای غواص شده است .