کد خبر 4357
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۳

مديرعامل سازمان هدفمندي يارانه ها گفت: با هماهنگي با مرکز آمار و ديگر سازمان هاي ذيربط، تغييرات مربوط به بُعد خانوار تا اول شهريور به صورت هوشمند و هدفمند، در اختيار سازمان هدفمندي يارانه ها قرار مي گيرد تا در سامانه وارد شود.<BR>

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، بهروز مرادي افزود: تا 25 شهريور فرصت داريم که همه تغييرات جديد را اعمال کنيم و از اين لحاظ، جاي نگراني وجود ندارد.
وي با بيان اين که با 4 موضوع ازدواج، طلاق، تولد و مرگ، تعداد و بعد خانوارها کم و زياد مي شود، گفت: از سال 87 تاکنون، يک ميليون و 800 هزار ازدواج صورت گرفته يعني دو نفر داماد و عروس از خانواده هاي خود کم و خانواده هاي جديد تشکيل شده است که اين خانواده ها به ارائه اطلاعات جديد در مرکز آمار نياز دارند.
مرادي اظهار داشت: تا سوم شهريور، کار اعلام شماره حساب در 30 استان کشور پايان مي يابد و بعد از آن، سامانه يک هفته تعطيل و سپس از 15 شهريور تا 25 شهريور، سامانه براي ايجاد تغييرات جديد باز است.
وي درباره کساني که فرم اطلاعات اقتصادي خانوار را پر نکرده اند، گفت: اين افراد در آذر فرصت مي يابند تا اين فرم را پر کنند.
مرادي درباره خانوارهاي بد سرپرست شامل زنداني، معتاد، مجنون و يا فراري نيز تصريح کرد: با قوه قضائيه و وزارت دادگستري هماهنگي شده است تا به تشخيص آنها، سرپرست خانوار معرفي شود و از پانزدهم تا بيست و پنجم شهريور نيز تغييرات اين دسته اعمال مي شود.
وي درباره کساني که اشتباهي از دريافت يارانه انصراف داده اند، افزود: هر لحظه، کساني که از انصراف پشيمان شده اند، مي توانند مجدداً ثبت نام کنند.
مرادي با اشاره به اينکه بيش از 15 ميليون شماره حساب به سازمان هدفمندي يارانه ها اعلام شده است، با تشکر از همراهي مردم و بانک ها گفت: فقط در يک شعبه 170 حساب بدون رضايت صاحب حساب، به سامانه هدفمندي يارانه ها اعلام شده بود که کاملاً پاک شد.
وي افزود: اطلاعات 18 ميليون و 606 هزار سرپرست خانوار، حداقل هر کدام 6 بار بين بانک و سازمان هدفمندي يارانه ها رد و بدل شده که اين ميزان تبادل اطلاعات کار بزرگ و کم نظير بوده که البته هيچ هزينه اي هم براي مردم نداشته است.
مرادي درباره مبلغ يارانه اختصاصي به مردم گفت: تا زماني که رقم دقيق منابع و همچنين تعداد افراد متقاضي دريافت يارانه مشخص نشود، ميزان يارانه پرداختي نيز مشخص نخواهد شد.
وي خاطر نشان کرد: گزينه هاي مختلفي از لحاظ ايجاد منابع، براي يارانه ها وجود دارد و از طرفي تا پايان شهريور، تغييرات در تعداد سرپرستان خانوار متقاضي دريافت يارانه ها نهايي خواهد شد.
مديرعامل سازمان هدفمندي يارانه ها گفت: طبق مصوبه مجلس، 10 تا 20 هزار ميليارد تومان منابع يارانه هاست.
مرادي با اشاره به اينکه 68 ميليون نفر فرم اطلاعات اقتصاد خانوار را پر کرده اند، افزود: با احتساب خود انصرافي برخي افراد پيش بيني مي شود 85 درصد، متقاضي دريافت يارانه باشند.
مديرعامل سازمان هدفمند سازي يارانه ها تصريح کرد: از کل منابع اختصاصي يارانه ها، 50 درصد به خانوارها، 30 درصد به بخش توليد و خدمات و 20 درصد هم براي افزايش هزينه هاي دولت اختصاص مي يابد.
وي گفت: البته دولت اختيار دارد 10 درصد، بين اين سرفصل ها جابجا کند، به عنوان مثال 10 درصد به بخش خانوارها بيفرايد.
مرادي در پاسخ به اين سوال که آيا مبلغ يارانه بين خانوارها به طور مساوي تقسيم مي شود، اظهار داشت: اين مبلغ مساوي است اما افراد زيرپوشش نهادهاي حمايتي مثل کميته امداد و بهزيستي و افراد مناطق محروم با اولويت نخست، مبلغ بيشتري دريافت مي کنند.
مرادي درباره سامانه تلفني رسيدگي به سوالات مردم در خصوص يارانه ها نيز گفت: سامانه اي 24 ساعته با 300 خط تلفن با کارشناسان آموزش ديده آماده پاسخگويي به سوالات مردم است. روزانه 20 هزار تماس با اين مرکز صورت مي گيرد.
مرادي در پايان يادآور شد: شماره تلفن هاي 9009000017 به صورت رايگان و بدون کد و شماره تلفن 02148031222 به صورت 24 ساعته، آماده پاسخگويي به مردم است.