کد خبر 43706
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۰

وزير ارشاد در پاسخ به سوالي در ارتباط با قرارداد يک ميلياردي يکي از بازيگران سينما و دخالت معاونت سينمايي در ارتباط با لغو اين قرارداد ،‌گفت: بايد از افراط و تفريط در اين زمينه اجتناب کرد.

 

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، حسيني در حاشيه جلسه هيات دولت با بيان اين مطلب، افزود: بايد اقداماتي که انجام مي‌شود متناسب با هم باشد. بالاخره يک فيلم سينمايي، سريال يا کار هنري که انجام مي‌شود، بايد ديد چقدر درآمد و منفعت دارد که بين عوامل آن توزيع شود.

وي افزود: با حرف و حديث‌هايي که در جامعه است و اين‌که همه چيز شفاف است و دقت وجود دارد، گاهي اوقات برخي از کارهايي که انجام مي‌شود مقبول هنرمندان و مردم نيست و به ضرر خود آنها مي‌شود. شايد در يک مورد به نفع يک نفر تمام شود، ولي در کل باعث جنجال و مشکل مي‌شود و بايد توازن و تعادل در کارها باشد.

وي ادامه داد: دوستان ما نيز بر همين اساس وارد شده‌اند و مي‌خواستند مانع از اين بشوند که به هنرمندان لطمه وارد شود و در واقع در دفاع از صيانت، حرمت و جايگاه هنرمندان اين کار را انجام دادند.

وي در پاسخ به اين سوال که پس يعني شما معتقديد که اين قراردادهاي کلان باعث ضربه خوردن خود هنرمندان مي‌شود، گفت: بايد يک حساب و کتاب در کارها باشد. گاهي به خاطر رقابت‌هاي نادرستي که بين افراد است، قيمت‌هايي اعلام مي‌شود، ولي ما معتقديم بايد رقم‌ها و قيمت‌ها معقول و منطقي باشد و از اين جهت دوستان ما وارد شدند.

حسيني ادامه داد: من فکر مي‌کنم که بايد با همفکري و هم‌انديشي خود هنرمندان اين بحث دنبال شود. در برنامه هفت نيز اين موضوع مطرح بود و دوستان در آن برنامه اذعان داشتند که بايد يک تناسبي وجود داشته باشد و تفاوت فاحش و بي‌اندازه چندان مناسب نيست.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين مطالب مطرح شده در مورد تغيير مسافر آستانه، مدير مرکز هنرهاي نمايشي را تائيد نکرد.