چه کسی باید با قاچاق مبارزه کند؟ دولت چه اقدامی در راه مبارزه با قاچاق کرده است؟ پس از حذف شبنم و ایران کد چه چیزی جایگزین آن شد تا قاچاق کالا کم شود؟ با مخالفت با قانون قاچاق آیا راه‌حلی بهتر انتخاب گردید؟

گروه اقتصادی مشرق- چه کسی باید با قاچاق مبارزه کند؟ دولت چه اقدامی در راه مبارزه با قاچاق کرده است؟ پس از حذف شبنم و ایران کد چه چیزی جایگزین آن شد تا قاچاق کالا کم شود؟ با مخالفت با قانون قاچاق آیا راه‌حلی بهتر انتخاب گردید؟شاید بتوان هزاران سؤال از نعمت‌زاده مسن‌ترین وزیر دولت پرسید، هنگامی‌ که در جمع خبرنگاران فریاد از بیداد قاچاق در اقتصاد ایران می‌زند.

اما وزیر صنعت، معدن و تجارت گویا تصور می‌کند اصلاً مبارزه با قاچاق کالا ارتباطی با او ندارد. همه می‌دانند که «اسم حمالی را کوله بری گذاشته‌اند و شب هنگام 500 نفر با گونی از تپه سرازیر می‌شوند که این‌ها ناراحت‌کننده است»؛ اما شما برای این قشر ضعیف جامعه چه کردید؟ شما با قانون قاچاق که بسیاری از این معضلات را پیش‌بینی کرده بود مخالفت کردید، حالا شایسته شما نیست که عمل کرد خودتان را حاشا کنید از آثار قاچاق بگوید.

نعمت‌زاد می‌گوید: «البته حمالی کار راحتی نیست و چون برخی کار شرافتمندانه ندارند به این شغل روی آورده‌اند. استانداری‌ها و فرمانداری‌ها باید ورود کنند، لازم است هرگونه موانع و سختگیری در ارتباط با سرمایه‌گذاری در مرزها را از بین ببریم و در مرزها اشتغال ایجاد کنیم، اگر کل سرمایه‌گذاری‌ها را در مرزها فعال کنیم معادل 10 درصد کل سرمایه‌گذاری کشور است که با انجامان زمینه کار و اشتغال و رونق فراهم می‌شود.»

اینکه قاچاق ناشی از بیکاری در مرزها است و به خاطر نبود سرمایه‌گذاری پدیده قاچاق رشد کرده است که واضح و مبرهن است و استاندار و فرماندار و وزیر و وکیل باید اقدامی بکند تا این پدیده شوم از بین برود نیز حرف نویی نیست، اما انتظار از وزیر کهنه‌کار و ماهر این است که به‌جز شعار چه اقدامی کردید.



 اینکه وزیر صنعت می‌گوید «ما به‌عنوان وزارت صنعت، معدن و تجارت در حد و توان خودمان در حال ایجاد اشتغال و درامد برای مردم هستیم و رسانه‌ها در این خصوص به ما کمک و گزارش‌های مستند خوب تهیه کنند» که پاسخ نمی‌شود.

رسانه همه کار کردند که دولت متوجه آثار حذف شبنم و ایران کد و معطل نگه داشتن قانون قاچاق بشود که نشد حالا رسانه‌ها منتظر اقدام شما هستند.

 اینکه نعمت‌زاده می‌گوید «فیلمی را در ایام عید آقای حجتی وزیر جهاد کشاورزی نشان داد که 500 - 400 نفر صندوق‌های پرتقال را از مرز پاکستان وارد می‌کردند، معتقدم اگر قرار است وارد کنیم باید شرافتمندانه باشد، باید عوامل این کار را شناسایی و از ادامه آن جلوگیری کرد اگر 10 درصد از کل تسهیلات کشور برای این کار اختصاص یابد، می‌توانیم تا حد زیادی با بحث قاچاق مقابله کنیم»؛ که این گفته‌ها بسیار جالب است. خوب اقدام شما برای کار شرافتمندانه چیست؟ رسانه‌ها می‌خواهند کمک شما کنند بسم‌الله.