به گزارش مشرق، محمد دریایی متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی درباره مصرف آب جو و یا همان ماءالشعیر عنوان کرد: در گذشته به آب جو "بوزه" و هم اکنون به آن ماءالشعیر میگویند، آب جُو از تخمیر جُو سبز کرده به دست میآید که دارای 2،5 تا 4،5 درصد الکل و مقداری هورمون زنانه است.
وی ادامه داد: این هورمون به علت افزودن ماده تلخی است که از گل رازک میگیرند و به آب جُو میافزایند و به همین علت است که آب جُو نیروی جنسی زنان را زیاد میکند ولی از نیروی جنسی مردان میکاهد و آنها را زن صفت میکند.
رئیس هیئت مدیره جامعه احیاگران طب ایرانی خاطرنشان کرد: این محصول از جُو به علت داشتن الکل و اثرات منفی تدریجی بر ارگانیسم بدن انسان از نظر اسلام حرام شده است و مسلمانان نیز از مصرف آن منع شدند.