- خوردن شوید، یرقان (زردی پوست)، امراض بلغمی، سکسکه، ضعف معده، جگر و طحال را رفع میکند.
- خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود میدهد.
- شوید یا شبت با طبیعت گرم و خشک، مفید حال بلغمیها و سردمزاجها است.
کاهش قند و چربی خون با شوید
شوید تازه، از منظر طب سنتی، تحلیل برنده اخلاط بدن، بازکننده انسداد عروق و اشتهاآور است و میتواند با افزایش ترشح انسولین، سطح قند خون را در بیماران دیابتی کاهش دهد.
فراموش نکنیم که در مقالههای طب نوین هم تأکید شده است که استفاده از شوید تازه باعث کاهش سطح تریگلیسرید و کلسترول خون میشود.
گوشت را با شوید بپزید
پختن گوشت با شوید تازه باعث برطرف شدن بوی بد گوشت و پختن سریعتر آن میشود. این روش پخت، هضم گوشت را برای افرادی که معدههای ضعیفی دارند، سادهتر میکند. به همین دلیل پرورش شوید در منزل و مصرف مداوم آن، فواید بسیاری برای بدنتان دارد.
خواص تخم شوید
افزودن تخم شوید در اغذیه و ترشیها اصلاح عوارض معدی، و منع ترش کردن معده بعد از غذا میکند.
شوید سائیده شده
- پاشیدن سائیده خشک شبت، زخم و جراحت چرک دار را به هم آورده خشک میکند.
خوردن آب شوید مسکن درد شکم و روده، و رافع نفخ شکم است
خواص معجزهآسای شویـد
- خوردن آب شوید مسکن درد شکم و روده، و رافع نفخ شکم ناشی از پرخوری به دنبال گرسنگی زیاد میباشد.
- نوشیدن آب پخته شوید رفع درد پشت و کلیه و مثانه میکند.
- شوید تازه، از منظر طب سنتی، تحلیل برنده اخلاط بدن، بازکننده انسداد عروق و اشتهاآور است و میتواند با افزایش ترشح انسولین، سطح قند خون را در بیماران دیابتی کاهش دهد
- چکاندن آب شوید در گوش رفع امراض گوش میکند.
- مصرف دمنوش شوید، باعث کاهش نفخ میشود. اگر بتوانید آب شوید را با عسل مصرف کنید، سموم بدن را از بین میبرد و باعث تحریک استفراغ شده و انجام این کار در فصل بهار برای تصفیه دستگاه گوارش بسیار مفید است.