کد خبر 445547
تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷

در این گزارش می‌خواهیم برایتان از زشت‌رویان دنیای موبایل سخن بگوییم. این بار قرار نیست همه‌چیز مطابق سلیقه ما باشد. امروز قصد داریم زشت‌‌ترین گوشی‌های تاریخ بشر را به شما معرفی کنیم.

 به گزارش مشرق، نوکیا N90 خدای پرستیژ در سال‌های 85 و 86 در نزد ایرانیان بود، موبایلی با دوربین خوب و طراحی چشم نواز و کیفیت بدنه عالی! دستگاهی که هر کسی دوست داشت یک نسخه از آن را داشته‌باشد.

آیفون 5s را که صد در صد می‌شناسید. مدلی دلفریب و تکامل یافته از تبار آی‌فون‌های پر ادعای اپل. بدنه فلزی، طراحی چهارگوش و مسطح و در نهایت محصولی بی‌نهایت زیبا. مخصوصا رنگ بژ آن حسابی دلبری می‌کند.

و همچنین پرچمدار سال 2013 اچ‌تی‌سی یعنی One M7 را قطعا یادتان هست. چون اچ‌تی‌سی همانند رفیق بدحالش سونی، در این 2 سال تغییرچندانی در طراحی پرچمداران سری One خود ایجاد نکرده‌است.

اگر One M9 را دیده باشید، تصور قیافه One M7 برایتان سخت نیست. M7 اسمارتفونی است که با توجه به آرا کارشناسان، در سال 2013 به عنوان زیباترین گجت همراه تولید شده توسط بشر تا آن روز انتخاب شد! خب کمی اغراق آمیز است، اما آن سال بجز One M7 واقعا کدام گجتی لیاقت این مقام والا را داشت؟ تصدیق بفرمایید که هیچ‌کس!

گرچه با لیستی از زیبارویان بحثم را شروع کردیم، اما می‌خواهیم برایتان از زشت‌رویان سخن بگوییم این بار برخلاف همیشه خواستیم سورپرایزتان کنیم، قرار نیست که همیشه همه‌چیز گل و بلبل باشد، امروز قصد داریم زشت‌‌ترین گوشی‌های را به شما معرفی کنیم.

1- Samsung NPH-N270 Matrix
سال تولید: 2003



شاهکاری دیگر از سلطان طراحی‌های آبکی! این ناقص‌الخلقه در فیلم ماتریکس استفاده شد و توانست برای خودش و سامسونگ شهرتی هرچند اندک کسب کند، اما با وجود شهرتش، بخاطر قیمت 500 دلاریش هیچکس حاضر به خرید آن نبود.

آخر وقتی نوکیا و سونی اریکسون آن همه مدل زیبا و باشخصیت و با قیمت مناسب داشتند، کدام عاقلی برای این آهن پاره فضایی پول می‌داد؟ با آن اسپیکر خوشگلش! پس از نیم ساعتی فکر کردن متوجه شدم که واقعا می‌توان به عنوان یک اسمارت گوشت‌کوب با قابلیت پخش موزیک از آن استفاده کرد!

2- Virgin Mobile Lobster 700TV
سال تولید: 2006



از نمایی که بنده دارم نگاه می‌کنم این اسمارتفون نه تنها Virgin نیست، بلکه انگار کوچولوی 6 ماهه‌ای هم در شکم دارد!شرکت سازنده این دستگاه، مثلا خواسته با این قوس کنار گوشی آن را همانند قوس کمر یار دلفریب و زیبا جلوه دهد، که البته بخاطر گنده شدن بیش از حد این قوس و رنگ سیاه و سفید و مضحک کلیدها، نتیجه نهایی بیشتر شبیه پاندایی خسته است! (خسته بودنش کاملا مشهود است!) قیمت آن هم 9 سال پیش 199 یورو بود. حالا با دو سوم این پول می‌توان یک Honor 3C خریده و مابقی پول را هم صرفه‌جویی کرد!

3- Siemens Xelibri 6
سال تولید: 2003



این گوشی زیمنس ناخودآگاه مرا یاد قطب‌نمای امیر دریادار کاپیتان جک اسپارو انداخت! خاص بودن هم دیگر حدی دارد.

قطعا شماره‌گیری در این تلفن هم با این چینش کلیدها مصیبت عظمایی بوده‌است البته برای رده سنی 10 تا 14 سال تقریبا مناسب بوده! حداقل میشد دوستان هم‌مدرسه‌ای را برای فهمیدن چیستی آن نیم ساعتی مشغول کرده و سر کار گذاشت! پس از خراب شدن هم می​شد روی صفحه نمایشش یک آینه گذاشته و در روز ولنتاین آن را به عنوان آینه الکترونیکی (!) به مخاطب خاص خود هدیه داد!

4- Vertu Signature Cobra
سال تولید: 2006



این مدل گرچه با طلا پوشیده شده‌بود، اما چنین طراحی زشت و کودکانه‌ای از vertu بعید بود! یک نوکیا 1100 طلاکاری شده! آخر چرا باید این مدل را تولید کند؟ آن هم با قیمتی معادل 310,000 دلار! 310000 دلار در سال 2006 پول کمی نبود! می‌شد با آن کلکسیونی از خودروی مرسدس بنز کلاس S تشکیل داد!

5- Motorola V100
سال عرضه: 2000



موتورولا را با طراحی‌های زیبا و جنس بدنه باکیفیت و پشتیبانی خوبش می‌شناسیم. اما ظاهرا در آن سال‌ها و در هنگام ساخت این تلفن، ویژگی اول چندان مورد توجه موتورولا قرار نگرفته و طراحیش را خیلی فانتزی انجام داده. البته طراحی این محصول نسبت به طراحی‌های آن موقع خیلی هم بد نبوده، اما حالا که به آن نگاه می‌کنید در مقابل آیفون 5s و One M9 طراحیش خنده‌دار که چه عرض کنم، روده‌برکننده به نظر می‌رسد! به یاد دارم که در ایام کودکی ماشین‌حسابی در خانه داشتیم با همین سبک طراحی، اما خیلی شکیل‌تر و زیباتر از این مک‌بوک موتورولا بود!

6- Kyocera Blade
سال عرضه: 2003



گویا سال 2003 در حالی که سونی اریکسون و تا حدودی هم نوکیا سلطان طراحی‌های زیبا و عامه‌پسند بودند، سایر کمپانی‌ها تازه به نبوغ خود در طراحی محصولات زشت و بی‌مصرف پی بردند! هر روز مدلی جدید تولید می‌شد، بدون اندکی خلاقیت در طراحی! گوشی‌ها یکی از یکی زشت‌تر و عجیب‌تر بودند! این محصول هم یکی از آن‌هاست.

ضخامت 23 میلیمتری آن به‌تنهایی برای پر کردن جیب کافی بود! این مقدار 3 برابر ضخامت آی‌فون 5s و 4 برابر ضخامت گلکسی A8 سامسونگ است که هفته قبل معرفی شد! تازه نامش را هم چه گذاشته‌اند؟ blade! یعنی تیغ! آخر یکی نبود بگوید عزیزان حداقل اسمش را می‌گذاشتید brick تا کسی از آن ایراد نگیرد.

7- Samsung Upstage
سال تولید: 2007



سامسونگ سال 2007 با سامسونگ سال 2015 خیلی فرق داشت. آن موقع دست هر کس گوشی سامسونگ‌ می‌دیدیم، با تمسخر می‌گفتیم که آخر تا وقتی نوکیا و سونی‌اریکسون هست، کی سامسونگ دستش می‌گیرد؟! کی فکر می‌کرد که سیستم عامل جدیدی به نام قندروید ظاهر شده و با شیرین کردن کام سامسونگ او را پادشاه بازار کند؟ آن روز‌ها سامسونگ فکر می‌کرد می‌تواند با قرار دادن چند دکمه در پشت گوشی، انقلابی در دنیای تلفن‌های هوشمند ایجاد کند، اما این مدل عجیب و خنده‌دار خیلی زود به زباله‌دان تاریخ پیوست. یادتان باشد که این مدل در همان سالی عرضه شد که آی‌فون در کوپرتینو متولد شد. تفاوت را احساس کنید!

8- Nokia 7600
سال عرضه: 2003



باز هم سال 2003 و شاهکاری دیگر! آن سال ظاهرا طراحان اعتصاب کرده بودند(!) این هم تلفنی بدقیافه از نوکیا خدا بیامرز است.

گویی نوکیا با قرار دادن دکمه‌ها در کنار نمایشگر خواسته با کاربران قایم باشک بازی کند! چرا که استفاده از آن‌ها بسیار سخت بوده و شماره‌گیری را برای فرد تبدیل به عذاب الیم می‌کردند. پیامک دادن که دیگر حسابش جداست! به گمانم برای نوشتن یک پیامک 140 حرفی نزدیک به 3-2 دقیقه وقت لازم بوده که وحشتناک است! این رقم برای گوشی من کمتر از 40 ثانیه است!

9- Motorola StarTAC Rainbow
سال عرضه: 1996



با قیمت 1000 دلاریش در آن سال‌ها (سال تولد من) آن را فقط در جیب بچه پولدارها می‌شد پیدا کرد! طراحی رنگارنگ آن بیشتر مناسب آقازاده‌ها در کودکی بود (!) و استفاده از آن جلو جمع را کمی توام با خجالت می‌کرد.

ممکن بود دیگران با دیدن این گوشی رنگارنگ در دستان شما، شروع به مسخره کردنتان کنند و شما را مهدکودکی و خردسال خطاب کنند، اما بدون شک شنیدن قیمت نجومی آن خنده را بر لب مسخره‌کنندگان می‌خشکاند!

10- Xcute DV1
سال عرضه: 2005



به شخصه این مورد را زیباترین دستگاه در این لیست می‌دانم. زیباترین در بین زشت‌ترین‌ها! طراحی آن مرا یاد نوکیا N90 انداخت و حسابی داغ دلم را تازه کرد، اما این مدل در مقایسه با N90 از ضخامت بیشتر، طراحی نه‌چسب‌تر و چینش دکمه‌های بچگانه‌تر و شلوغ‌تری برخوردار است، در حالی که دقیقا همزمان با N90 به بازار عرضه شد. به نظرم نباید در این لیست قرار می‌گرفت.

منبع: آی تی رسان