کد خبر 44834
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۴

رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: امروز مسئولين ما بايد مراقب باشند که مبادا خدمات گسترده‌اي که تا کنون ارائه داده‌اند و ويژگي‌هاي ارزنده‌اي که در وجودشان است موجب غفلت از فرمان ولي شود.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از روابط عمومي بسيج، سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در مراسم اختتاميه اولين جشنواره فرهنگي هنري هجرت، با تاکيد بر لزوم هوشياري خواص و مسئولان کشور نسبت به هواهاي نفساني که ممکن است بين آنها و ولايت فاصله بياندازد، گفت: خصائل و ويژگي‌هاي برجسته انساني ممکن است خود تبديل به حجاب‌هاي ظلماني گشته و رفته رفته انسان را از مسير ولايت دور کنند. به عنوان نمونه مي‌بينيم کساني که بعضا از سوابق درخشان مبارزاتي برخوردارند و بارها و بارها در دوران پيش از انقلاب به زندان رفته و شکنجه شده‌اند، به دليل عدم اخلاص و خودسازي، با سوء استفاده از سوابقشان در برابر نظام اسلامي مي‌ايستند.

وي افزود: همين عدم توجه به مسئله اخلاص و خودسازي موجب شد کسي که افتخار شاگردي امام راحل را داشت و از علماي اخلاق بود، تا حد سخنگوي صدام در راديو عراق تنزل يافت و امروز هم مسئولين ما بايد مراقب باشند که مبادا خدمات گسترده‌اي که تا کنون ارائه داده‌اند و ويژگي‌هاي ارزنده‌اي که در وجودشان است موجب غفلت از فرمان ولي شود.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين، بزرگترين درس به جاي مانده از حضرت زهرا (س) را ولايت پذيري و اطاعت بي‌چون و چراي ايشان در برابر اوامر ولي خدا دانست و تصريح کرد: حضرت زهرا (س) با اينکه وجود مبارکشان بهانه و فلسفه خلقت است، زماني که ديدند اميرالمومنين (ع) با نفرين کردن ايشان نسبت به دشمنان ولايت مخالفند و با اينکه کارشان کاملا صحيح بود، بدون هيچ چون و چرايي امر ولي خود را اجابت کردند و اين درس بزرگ را براي هميشه به پيروانشان آموختند که هر کس در هر جايگاهي که باشد در برابر امر ولي خود بايد مطيع و فرمان بردار باشد.

نقدي در بخش ديگري از سخنانش بسيج سازندگي را تداوم ايثارگري‌هاي اهل بيت در خدمت رساني به محرومان خواند و گفت: بسيج سازندگي تداوم مکتب اهل بيت (س) است و بسيجيان به تاسي از اهل بيت (س) در قالب بسيج سازندگي، علاوه بر خود سازي و مبارزه با هواهاي نفساني، به آباداني سرزمين‌هاي اسلام و خدمت رساني به مستضعفان مي‌پردازند.

وي با تاکيد بر رسالت مهم هنرمندان فعال در عرصه بسيج سازندگي خاطر نشان کرد: رسالت اصلي هنرمندان فعال در عرصه بسيج سازنگي انتقال زيبايي و شيريني خدمت به محرومان و آحاد جامعه است. طبق چشم انداز تدوين شده براي بسيج سازندگي، هر بسيجي بايد يک دوره از سال را در خدمت سازندگي و محروميت زدايي از کشور باشد که براي تحقق اين مهم وظيفه سنگيني بر دوش هنرمندان جهادي است.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين ادامه داد: ظهور هنرمندان عرصه جهاد سازندگي، طليعه تحول بنيادين در عرصه فرهنگ و هنر است و هنرمندان متعهد بسيجي بر مبناي تعريف متعالي که امام (ره) از هنر ارائه داده‌اند، بايد در مسير شکوفا کردن هنر متعد و اسلامي بکوشند.

نقدي در پايان اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ريزي صورت گرفته امسال شاهد حضور 1 ميليون بسيجي در مناطق محروم کشور خواهيم بود.

اولين جشنواره فرهنگي هنري هجرت با موضوع آثار هنري توليد شده توسط جهادگران بسيج سازندگي در رشته هاي شعر، فيلم کوتاه، داستان و خاطره، عکس و رسانه به مناسبت يازدهمين سالگرد تشکيل سازمان بسيج سازندگي در تالار علامه اميني دانشگاه تهران برگزار شد.