روز پنجشنبه، مراسمی در هیروشیما برای بزرگداشت سالگرد اولین بمباران اتمی جهان برگزار شد. «کازومی ماتسوئی» شهردار شهر هیروشیما خواستار از بین رفتن سلاحهای هستهای شد و تقاضای ایجاد سامانههای امنیتی شد که بر قدرت نظامی متکی نباشد.
در ساعت 8:10 صبح روز 6 آگوست 1945، یک بمبافکن «بی 29» آمریکا به نام «انولا گی»، بمب اورانیومی را انداخت که در ارتفاع حدودا 600 متری منفجر شد. در همان روز حدود 70 هزار نفر جان خود را از دست دادند و در روزهای بعد هزاران نفر دیگر بر اثر تشعشات ناشی اتمی جان خود را از دست دادند.
کری در آغاز نشست با «فومیو کیشیدا» وزیر خارجه ژاپن در حاشیه نشست منطقهای در مالزی در خصوص اهمیت سالگرد هیروشیما گفت: غیرممکن است که به آن فکر نکرد. من مراسم را نگاه کردم....نیازی به گفتن نیست که این مراسم بسیار بسیار یادآور نه تنها تأثیر جنگ ماندگار تا امروز بر افراد و کشورها است بلکه بر اهمیت توافق هستهای با ایران است و احتمال سلاحهای هستهای بیشتر را کاهش میدهد.
ایران و 1+5 در 14 ژوئیه (23 تیرماه) بعد از روزها مذاکره در نهایت در خصوص موضوع هستهای ایران به یک جمعبندی رسیدند.
حدود یک هفته بعد از این تاریخ، کاخ سفید متن توافق هستهای را به کنگره که اکثریت آن در دست جمهوریخواهان است، تحویل داد تا در یک بازه 60 روزه و تا 17 سپتامبر (26 شهریور ماه) آن را بررسی کنند و به رأی بگذارند.
انفجار بمب اتمی آمریکا در هیروشیما به کشته شدن 140 هزار نفر تا پایان سال 1945 منتهی شد و بعد از آن به فاصله سه روز در 9 آگوست 1945 بمباران اتمی ناگازاکی صورت گرفت که به کشته شدن حدود 40 هزار نفر منتهی شد.
جنگ جهانی دوم در 15 آگوست به پایان رسید.