کد خبر 454497
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۴

شوق و علاقه زيادي به طرح ها و مسائل نظامي داشتم و علاقه مند حضور در جبهه بودم و درست به دليل همين علاقه بود كه با يك ماموريت ۱۵ روزه وارد جبهه شدم و ديگر تا آخر جنگ بازنگشتم.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، سال 1359 شمسی، کارمند یکی از ادارات شهر کرمان، برای ماموریتی چند روزه به سوی مناطق عملیاتی جنوب کشور رفت و از آن پس، مسیر زندگی او به گونه ای تغییر کرد که توانست سال ها بعد، در سرنوشت کشور خود، تاثیرات تعیین کننده ای به جا بگذارد. این رزمنده‌ی کرمانی، اواسط دهه‌ی شصت شمسی، خود را این گونه معرفی کرده است:

«من قاسم سليماني فرمانده سپاه هفتم صاحب الزمان(عج) كرمان هستم. در سال ۱۳۳۷ در روستاي قنات نمك از توابع كرمان به دنيا آمدم. ديپلم هستم و داراي همسر و دو فرزند، يكي پسر و يكي دختر، مي باشم.قبل از انقلاب در سازمان آب كرمان به استخدام درآمدم، پس از پيروزي انقلاب اسلامي و در اول خرداد سال ۱۳۵۹ به عضويت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي درآمدم. با شروع جنگ و حمله عراق به فرودگاه هاي كشور، مدتي از هواپيماهاي مستقر در فرودگاه كرمان محافظت مي كردم. دو يا سه ماه پس از شروع جنگ در قالب اولين نيروهاي اعزامي از كرمان كه حدود ۳۰۰ نفر بودند عازم جبهه هاي سوسنگرد شديم و به عنوان فرمانده دسته مشغول به كار شدم. در روزهاي اول ورود به جبهه، دشمن را قادر به انجام هر كاري مي دانستم، اما در اولين حمله اي كه انجام داديم موفق شديم نيروهاي دشمن را از كنار جاده سوسنگرد تا حميديه به عقب برانيم و تلفاتي نيز بر آنها وارد كنيم كه اين امر باعث شد تصور غلطي كه از دشمن در ذهن داشتم از بين برود.
شوق و علاقه زيادي به طرح ها و مسائل نظامي داشتم و علاقه مند حضور در جبهه بودم و درست به دليل همين علاقه بود كه با يك ماموريت ۱۵ روزه وارد جبهه شدم و ديگر تا آخر جنگ بازنگشتم.»

تصاویری که پیش رو دارید، به سال 1359 شمسی، در اطراف شهر تهران به ثبت رسیده است. روزهایی که گروهی از پاسداران کرمانی، برای حضور در دوره‌ای آموزشی، به تهران اعزام شده اند و «قاسم سلیمانی» هم در میان آن ها است.