کد خبر 456393
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۹

دانشجوی دانشگاه شریف گفت: لب تاب خودم را به آگاهی بردم و با سیستم معمولی نمایشگر آن فیلم را برای پلیس گذاشتم اما متاسفانه پلاک موتور قابل خواندن نبود با این وجود آگاهی قول پیگیری این موضوع را به من داد حتی یکی از مسئولان آنجا به من گفتند شخصا این ماجرا را پیگیری خواهند کرد.

به گزارش مشرق، دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف که ماه گذشته مورد زورگیری قرار گرفته بود در خصوص قضایای زورگیری که در اطراف خوابگاه این دانشگاه تاکنون رخ داده است گفت: درست حدود یک ماه پیش بود که این اتفاق برای من نیز رخ داد ساعت 4 بعد از ظهر در یکی از کوچه‌های منتهی به خوابگاه مورد تهدید و زورگیری قرار گرفتم که البته دوربین‌های اطراف خوابگاه این حادثه را ضبط کرده بودند و من با مراجعه به حراست خوابگاه این فیلم را برای این که به پلیس برای پیگیری این اشرار نشان دهم گرفتم.

 

وی در ادامه گفت: فیلم زورگیری از من در دوربین مداربسته مغازه میوه فروشی مقابل خوابگاه نیز ضبط شده بود به طوری که اگر صحنه فیلم با ابزار پیشرفته و افراد متخصص در آگاهی دیده می‌شد پلاک موتور زورگیران قابل شناسایی بود اما نکته جالب اینجا بود که وقتی من این دو فیلم را روی فلش برای پلیس بردم به من گفتند ما لب تاب نداریم.

 

این دانشجو گفت: لب تاب خودم را به آگاهی بردم و با سیستم معمولی نمایشگر آن فیلم را برای پلیس گذاشتم اما متاسفانه پلاک موتور قابل خواندن نبود با این وجود آگاهی قول پیگیری این موضوع را به من داد حتی یکی از مسئولان آنجا به من گفتند شخصا این ماجرا را پیگیری خواهند کرد.

 

وی با اشاره به اینکه دو هفته گذشته یکی از رسانه‌ها خبر دستگیر شدن دو زورگیر را تقریبا با همان مشخصات و موتور قرمز رنگ منتشر کرد افزود: حراست دانشگاه نیز از من خواست تا برای شناسایی این زورگیران دوباره به آگاهی بروم اما من به خاطر بعضی شرایط قبول نکردم که با آنها روبه رو بشوم به همین خاطر رئیس کلانتری قبول کرد شخصا فیلم را نگاه کند و ببیند آیا افراد دستگیر شده همان زورگیران خوابگاه صنعتی شریف هستند یا خیر اما به هر حال ما جوابی از پلیس نشنیدیم تا دو سه روز بعد از رسانه ها دیدیم دو زورگیر دستگیر شده کسان دیگری هستند.

 

دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف در ادامه گفت: تنها مطالبه ما از مسئولین دانشگاه و نیروی انتظامی برقراری امنیت است به ظاهر اقداماتی انجام شده مثلا سر چهار راه کرج یک کانکس نیروی انتظامی با 4، 5 سرباز گذاشته‌اند که هیچ کارایی برای تامین امنیت ندارند یعنی اگر جلوی همان کانکس از من زورگیری می کردند باز هم اتفاقی نمی افتاد.

 

وی ادامه داد: ضعف تصویربرداری دوربین‌های خوابگاه یکی از مشکلاتی است که درباره آن به طور جدی با مسئولین دانشگاه صحبت کرده‌ام و گویا دانشگاه درصدد تعویض تمامی دوربین‌های اطراف خوابگاه و مجهزتر کردن آنها برای تامین امنیت بیشتر با اختصاص بودجه ای حدود 100 تا 120 میلیونی است این قول از جانب مسئولین به ما داده شده اما از زمان دقیق نصب دوربین‌ها اطلاع ندارم.

 

وی ضعف بعدی را در عملکرد پلیس دانست و تصریح کرد: پلیس عملا به من گفت حتی اگر از این زورگیران عکس 4*3 هم داشتی و به ما نشان می دادی با وجود آنکه فرد سابقه دار هم بود ما توانایی شناسایی آنها را نداشتیم و این دو ضعف، دو نقیصه ای است که برای مدیران نقش موثری داشته است.

 

این دانشجو در پایان گفت: به ذهن‌مان رسید عده‌ای از دانشجویان توانمند و فنی صنعتی شریف را دور هم جمع کنم تا برای حل مشکل نیروی انتظامی که امکانات مناسبی برای شناسایی تصویر افراد ندارند تا با هم فکری هم چیزی شبیه یک نرم افزار برای شناسایی حرفه‌ای و قوی چهره افراد طراحی کنیم تا زیر ساخت‌ها را به این وسیله قوی سازیم چرا که کشور  برای تامین این نیاز باید با صرف هزینه کلان از خارج آن را وارد کند یا در داخل برایش بودجه و هزینه اختصاص دهد.

 

وی در خصوص این ایده گفت: فعلا در حد حرف می‌شود درباره اش حرف زد اما اگر به عنوان یک پروژه کلان دانشگاهی تصویب شود رسیدن به آن دور از ذهن نیست.


منبع: خبرگزاری دانشجو