کد خبر 45808
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۷

عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: عدم درک صحيح از ولايت فقيه و ولايت‌پذيري، نگاه معنوي غلط، وجود شخص مدعي و اعتماد فوق‌العاده در حد تسخير چهار منشأ انحراف گروه انحرافي است.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي سپاه استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمين عباس کعبي در جمع فرماندهان، مديران و پاسداران سپاه علي‌بن ابي‎طالب عليه السّلام قم افزود: مقام معظم رهبري تمام حوادث و رويدادهاي داخلي و خارجي را رصد مي‌کنند و با درايت تمام و به شايستگي کشور را اداره کرده و خواهند کرد و هيچ جاي نگراني نيست و ايشان جلوي هر انحرافي را در گفتمان انقلاب مي‌گيرند و اجازه نمي‌دهند که در مسير انقلاب انحرافي صورت گيرد.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم ادامه داد: آنچه که براي رهبري مهم است اين است که دهه پيشرفت و عدالت با قدرت پيش رود، به همين منظور امسال را سال جهاد اقتصادي ناميدند، بنابر اين بايد با وحدت و آرامش و بدون توقف کردن در حاشيه‌ها در اين مسير گام برداشت.
حجت‌الاسلام والمسلمين کعبي با اشاره به مسائل اخير اظهار داشت: دشمن دست از دشمني خود برنمي‌دارد و از اين فرصت‌ها به نفع خود استفاده مي‌کند.
وي افزود: ريشه‌هاي مشکلات پيش آمده اين است که ابعاد ولايت فقيه هنوز براي همه مسئولان و دولتمردان جا نيفتاده است.
وي با اشاره به آيه‌هاي 58 تا 65 سوره نساء و تفسير آن اظهار داشت: آيه 58 سوره نساء مسئولان را موعظه مي‌کند بر امانتداري، به اين معنا که اين قدرت امانتي نزد آنان است.
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينکه عدالت بدون ولايت ظلم است، اظهار داشت: اگر کسي شعار عدالت بدهد اما اين عدالت منهاي ولايت‌پذيري باشد، اين ظلم به خدا، پيامبر و اهل بيت (ع) است.
وي افزود: نمي‌شود شعار عدالت داد‌ اما ولايت‌پذيري نداشت، عدالت از مسير ولايت مي‌گذرد و با ولايت معنا پيدا مي‌کند.
حجت‌الاسلام والمسلمين کعبي با بيان اينکه حکومت داراي سه مولفه اقتدار، ساختار و وظايف است، اظهار داشت: در نظام جمهوري اسلامي منشأ مشروعيت حکومت، ولي فقيه است و مجلس بازوي مشورتي و دولت بازوي اجرايي ولي فقيه به حساب مي‌آيد.
وي افزود: در حکمي که رهبري به رئيس جمهور مي‌دهد، آمده که من شما را به عنوان رئيس جمهور منصوب و راي ملت را تنفيذ مي‌کنم، اين به معناي مشروعيت دولت از سوي ولي فقيه است.
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينکه احکام حکومتي براي همه واجب‌الاطاعه است، اظهار داشت: اصلاح قانون مطبوعات که در مجلس ششم مطرح بود به واسطه حکم حکومتي و اطاعت از آن حکم فيصله يافت.
وي افزود: اينکه کسي بخواهد با بحث، رهبري را راضي کند اصلاً امکانپذير نيست، مسئولان حق دارند به رهبري مشورت بدهند اما اگر رهبري نظري را بيان کردند ديگر کار تمام است و بايد اطاعت صورت گيرد.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم خطاب به رئيس جمهور با بيان اينکه اگر در خانه نشستي و زانوي غم به بغل گرفتي، نشان مي‌دهي که ولايت فقيه و حکم حکومتي را نشناختي، اظهار داشت: بيان رابطه پدري و پسري در برابر حکم حکومتي معنايي ندارد.
وي با اشاره به سخنان سيدحسن نصرالله در بحث ولي فقيه اظهار داشت: ايشان به نظريه شهيد صدر عمل مي‌کند و مي‌گويد که من هر کاري را که احتمال مي‌دهم ولي فقيه با آن مخالف است، انجام نمي‌دهم و هر کاري را که احتمال مي‌دهم ولي فقيه با آن موافق است انجام مي‌‌دهم و برکات زيادي را هم در اجراي دستورات ولي فقيه ديده‌ام.
وي با بيان اينکه ولايت‌پذيري آنجايي معلوم مي‌شود که مخالف نظر شخص باشد، اظهار داشت: آنجايي که مخالف با نظر بود و اطاعت صورت گرفت، ولايت‌پذيري معنا مي‌يابد.
حجت‌الاسلام والمسلمين کعبي گفت: مسئولان بايد شعاعي از ولايت باشند نه اينکه احساس کنند کنار ولايت هستند، متاسفانه انحراف در اين است که خود را در کنار ولايت فقيه مي‌دانند، يعني ولي فقيه مي‌گويد و من هم مي‌گويم.
وي افزود: پس از تصميم حضرت آقا، حق تشويش خاطر نداريم، امانت‌داري در پست رئيس جمهوري بعد از حکم حکومتي در اين است که رئيس جمهور اطاعت کند.
وي ادامه داد: حکم حکومتي موجب برکات و خيرات در دنيا و آخرت مي‌شود و سرپيچي سبب سلب توفيق خواهد شد، بايد يک بازخواني در انديشه و افکار صورت گيرد.
حجت‌الاسلام والمسلمين کعبي با اشاره به چهار منشأ انحراف گروه انحرافي در دولت اظهار داشت: عدم درک صحيح از ولايت فقيه و ولايت‌پذيري، نگاه معنوي غلط، وجود شخص مدعي و اعتماد فوق‌العاده در حد تسخير چهار منشأ انحراف گروه انحرافي در دولت است.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم تاکيد کرد: معنويت از محل فقه عبور مي‌کند، تقوا در عمل به شريعت است و هر راه معنوي که از فقه نگذرد، انحراف است.
حجت‌الاسلام والمسلمين کعبي با بيان اينکه انتقادها به دولت به معناي انکار تلاش‌ها و زحمات دولتمردان نيست، اظهار داشت: انتقادهايي که از سوي دلسوزان انقلاب به دولت عرضه مي‌شود، با انتقادهايي که از سوي فتنه‌گران و کينه‌توزان به منظور انتقام‌جويي و تسويه حساب صورت مي‌گيرد، متفاوت است و بايد بين اين دو انتقاد فاصله ايجاد کرد.
وي افزود: دشمن پروژه‌هايي را دنبال مي‌کند که کشور را به هم بريزد و البته رهبري که توانسته اين کشور را در طول هشت سال فعاليت دولت اصلاحات به خوبي پيش ببرد، قطعا مي‌تواند در اين مرحله نيز به‌ خوبي کشور را مديريت کند.