مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به فعالیت 467 حوزه علمیه خواهران در کشور از حضور و تحصیل 70 هزار طلبه خواهر در این حوزه‌ها خبر داد.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام محمدرضا جمشیدی بعدازظهر امروز در آیین بهره‌برداری از ساختمان مدرسه علمیه ‌ام‌الائمه (س) که با حضور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران فارس، مؤسس مدرسه علمیه خواهران ام‌الائمه (س)، امام‌جمعه و فرماندار اقلید و معاون وی و سایر مسئولان شهرستانی، مردم و خیران این شهرستان برگزار شد بابیان اینکه عقل شمشیری برنده است، بر لزوم تعقل و تدبر در امور تأکید کرد و اظهار داشت: حوزه‌های علمیه کانون انتشار معارف اسلام، قرآن و انقلاب است.

وی با اشاره به وجود 5 هزار فرقه، مکتب و مذهب اعم از کاذب، دروغین، منحرف و ... در دنیا تصریح کرد: حوزه‌های علمیه باید با تعلیم و تربیت انسان‌های وارسته، آگاه، مدبر و بابصیرت در حفظ اصول اصیل اسلامی بکوشند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور به تحصیل 70 هزار طلبه خواهر در 467 حوزه سراسر کشور و وجود 90 هزار طلبه خواهر فارغ‌التحصیل از حوزه‌های علمیه اشاره کرد و از فعالیت 6 هزار نفر از این طلبه‌ها در فضای مجازی و در راستای تحکم باورهای دینی و حفظ اصول مذهبی خبر داد.

در ادامه این آیین مؤسس مدرسه علمیه ‌ام‌الائمه (س) اقلید به ظرفیت فرهنگی و بسترهای مناسب اعتقادی و مذهبی این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: سعادت زندگی دنیوی و اخروی انسان‌ها در سایه قرآن و ائمه تضمین می‌شود.

حجت‌الاسلام سید حسین تقوی افزود: بزرگ‌ترین و باارزش‌ترین شیوه تقدیر از ائمه و اهل‌بیت (ع) تأسیس حوزه‌های علمیه است، ازاین‌رو باید تلاش شود تا در راستای ترویج و حفظ باورهای دینی و فضائل اخلاقی تعداد و کیفیت عملکردی این مراکز افزایش یابد.

معاون آموزشی مدرسه علمیه ‌ام‌الائمه (س) در حاشیه این آیین در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اقلید عنوان داشت: این مدرسه ظرفیت پذیرش بیش از 200 طلبه را دارد.

آذر کاشف با اشاره به 70 طلبه در حال تحصیل از پذیرش 22 طلبه برای سال تحصیلی جدید خبر داد و بیان داشت: طلبه‌ها با تحصیل الهیات به‌صورت عمومی ویژه در مدرسه‌ ام‌الائمه (س) اقلید طی پنج سال مدرکی که معادل با لیسانس است دریافت کرده و امکان ادامه تحصیل در مقاطع سطح سه و دکترا را در استان فارس یا سایر استان‌های کشور دارند.

وی با اشاره به استفاده 15 طلبه از امکانات خوابگاه بیان داشت: طلبه‌هایی از نقاط مختلف اقلید مانند حسن‌آباد، آسپاس، دژکرد، خنجشت، شهرمیان و سده و ... با بهره‌گیری از کلاس‌های درس اساتید مجرب و برجسته کشوری در این مدرسه حضور دارند.

کاشف از تلاش برای افزودن سطح سه به این مدرسه علمیه در آینده خبر داد و افزود: خواهران طلبه پس از اتمام دوره می‌توانند به‌عنوان استاد در دانشگاه‌های کشور، مبلغ دینی در داخل و خارج کشور، دبیر آموزش‌ و پرورش، محقق، پژوهشگر و... فعالیت کنند.

به گزارش فارس، عملیات اجرایی ساختمان مدرسه علمیه‌ ام‌الائمه (س) از مهرماه سال 91 آغازشده و با اعتباری بالغ‌ بر یک‌ میلیارد و 400 میلیون تومان در بخش آموزشی امروز به بهره‌برداری رسید.

منبع: فارس