کد خبر 460346
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۲:۵۵

تنها جامانده‌ی این قاب، «حاج علی» است که از نخستین روزهای آغاز «دفاع مقدس» تا پایان جنگ، در خطوط مقدم نبرد، حضور داشت اما از توفیق شهادت محروم ماند

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، تصویری که پیش رو دارید، احتمالا در اواسط سال 1361 شمسی و در جبهه ی خوزستان به ثبت رسیده است. افراد حاضر در این نما، هنگام برداشته شدن آن، اعضای کادر «تیپ المهدی(صلوات الله علیه)» (از لشکر «فجر») به شمار می رفتند. از این جمع، امروز تنها «حاج علی فضلی» از توفیق شهادت محروم مانده است. سایرین به ترتیب عبارتند از:

*«یدالله کلهر» (متولد 1333 شمسی که به سال 1365 شمسی در عملیات «کربلای 5» خلعت شهادت پوشید. وی در زمان شهادت، جانشینی فرماندهی «لشکر 10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه) را بر عهده داشت.)

*«حمیدرضا زرچینی» (متولد 1340 شمسی که به سال 1362شمسی در «عملیات خیبر» بال در بال ملائک گشود. وی در زمان شهادت، معاونت فرماندهی «گردان حبیب ابن مظاهر اسدی» از «لشکر27 محمد رسول الله(صلوات الله علیه و آله)» را بر عهده داشت.)

*«محمدحسین(مهرداد) قلی نیا نوایی» (متولد 1345 شمسی که به سال 1365 شمسی در «عملیات کربلای 5» پای بر بساط «عند ربهم یرزقون» نهاد.)

*«حسین راحت» (متولد 1337 شمسی که به سال 1362 شمسی در «عملیات خیبر» پنجه بر ایوان عرش گرفت. وی در زمان شهادت، فرماندهی یکی از محورهای عملیاتی «لشکر27 محمد رسول الله(صلوات الله علیه و آله)» را بر عهده داشت.)

تنها جامانده‌ی این قاب، «حاج علی فضلی»، متولد 1337شمسی در شهرستان «تویسرکان» است که از نخستین روزهای آغاز «دفاع مقدس» تا پایان جنگ، در خطوط مقدم نبرد، حضور داشت و از عملیاتی‌ترین فرماندهان سال‌های مقاومت شناخته می شود و امروز به عنوان جانشین «سازمان بسیج مستضعفین» مشغول انجام رسالت انقلابی خویش است.