هنوز درست در اوین جاگیر نشده که حاشیه هایش شروع شد؛ از زمزمه های امکانات ویژه اش در سلول گرفته تا پست های مختلف فیس بوکی و توئیتری منتسب به وی بود.

گروه سیاسی مشرق، بسته گزارشی مشرق به بررسی برخی اخبار و مطالب مهم سیاسی امروز در لابه‌لای رسانه‌های کشور می‌پردازد. در این بسته گزارشی علاوه بر خوانش اخبار؛ سوابق و برخی اخبار موجود پیرامون این مطالب نیز آورده شده است.

از سکه بازی مهدی هاشمی در اوین تا استات اویل، واژه فتنه برای ما تعریف نشده،  آملی‌لاریجانی: برخی خیابان‌ها به سالن مد بیشتر شبیه است، نامه رسایی به هاشمی و روحانی، خانواده‌ ای علیه کشور، از جمله مطالب امروز بسته گزارشی مشرق هستند.

***


از سکه بازی مهدی هاشمی در اوین تا استات اویل

هنوز درست در اوین جاگیر نشده که حاشیه هایش شروع شد؛ از زمزمه های امکانات ویژه اش در سلول گرفته تا پست های مختلف فیس بوکی و توئیتری منتسب به وی بود.

مهدی هاشمی جنجال بر سر حکم محکومیتش را تا دم در زندان اوین ادامه داد تا از تمام وقت خود برای تحت تاثیر قرار دادن دستگاه قضا استفاده کند.

اما روز گذشته خبری از نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه با خبرنگاران بیرون آمد که به سرعت تیتر یک رسانه های داخلی شد؛ «کشف موبایل و سکه از آقازاده جنجالی» [برای جزئیات بیشتر اینجا کلیک کنید]


***

علی شکوری‌ راد بازداشت شد


علی شکوری راد 
عضو حزب منحله مشارکت محکوم فتنه 88 توسط مراجع قضایی بازداشت شد.

مرجع قضایی علت بازداشت وی را اصرار بر تخلفات قبلی و اقدامات فتنه‌گرانه اعلام کرده است، شکوری راد عضو حزب منحله مشارکت و حامی یکی از سران فتنه در حوادث سال 88 است.

وی به اتهام مسایل امنیتی در 20 مهرماه 1389 بازداشت شد، وی قبلا اعلام کرده بود که جرمی به نام فتنه نداریم.

شکوری راد یکی از سخنرانان تحصن دانشگاه تهران بود و در آن روز نظام را به قتل و تقلب متهم کرده بود.


شکوری‌راد: واژه فتنه برای ما تعریف نشده

علی شکوری راد دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، با بیان اینکه واژه فتنه برای ما تعریف روشنی ندارد، درباره اظهارات اخیر خرازی گفت که ما به این سخنان پاسخ نمی‌دهیم.

شکوری‌راد تاکید کرد: ما با ارکان مختلف نظام تعامل می‌کنیم. باید در مورد مسائل گذشته تلخ و شیرینی‌های آن عبور کنیم. رویکرد حزب ما رویکرد آینده است.

وی خاطرنشان کرد: حزب اتحاد ملت ایران در سال ۸۸ وجود نداشته که حالا بخواهد در مورد آن مسائل مواضع اتخاذ کند و واژه‌ای که شما (فتنه) به کار می‌برید برای ما دریافت و تعریف نشده است. [برای جزئیات بیشتر اینجا کلیک کنید]

***

آملی‌لاریجانی: برخی خیابان‌ها به سالن مد بیشتر شبیه است

آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی ضمن تبریک هفته دولت گفت: در این هفته مسئولان دولتی، اعضا هیات دولت و رئیس جمهور گزارش های زیادی را از تلاش دولت به مردم ارائه کردند.

وی ادامه داد: از میان مباحث مهمی که ایشان مطرح کردند به نظر بنده شاید دو نکته کلیدی‌تر بود؛ نخست به مباحث فرهنگی کشور و مسئولیت دولت در این زمینه اختصاص داشت و دوم به مسئله اقتصاد مقاومتی که در مواقع و ساحت های مختلف تجلیاتی دارد و مقام معظم رهبری علاوه بر بحث سیاست های کلی دستورات اکیدی را در زمان های مختلف نسبت به این مطلب داده اند.

رئیس قوه قضائیه در جلسه مسئولان عالی قضایی با بیان اینکه باید مسئله شبیخون دشمن را جدی بگیریم و دولت باید آن را بپذیرد، افزود: هر روز که از مطرح شدن موضوع شبیخون فرهنگی از سوی رهبر معظم انقلاب می گذرد، جلوه های آن را مشاهده می کنیم .

رئیس قوه قضائیه پذیرفتن سهم خود در شبیخون فرهنگی را یک مرحله دانست و گفت: فراموش نمی کنیم در دوران اصلاحات اصل این موضوع را منکر بودند اگر ما در مقام نظر، فهم و منکر شبیخون فرهنگی را نپذیریم مقدمات برخورد با آن را فراهم نمی کنیم.

آملی لاریجانی با اشاره به برخی از خیابان های پایتخت کشور اسلامی افزود: این خیابانها به سالن مد بیشتر شبیه است تا جایی برای رفت و آمد طبیعی. [برای جزئیات بیشتر اینجا کلیک کنید]

***

نامه رسایی به هاشمی و روحانی

حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران طی نامه‌ای به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور، نسبت به پیامدهای تضعیف شورای نگهبان هشدار داد.

نماینده مردم تهران خطاب به هاشمی و روحانی نوشت: از تهاجم ها به شورای نگهبان، مهمترین رکن اسلامیت نظام آن هم در آستانه انتخابات مجلس دهم، بوی فتنه استشمام می‌شود.

وی همچنین در نامه خود نوشت: لطفا مراقب باشید تا اطرافیان حزبی شما به اسم حضرات، علیه قانون و مواضع صریح رهبری طغیان نکنند. هر عاقلی از تهاجم ها به شورای نگهبان، مهمترین رکن اسلامیت نظام آن هم در آستانه انتخابات مجلس دهم، بوی فتنه استشمام می کند؛ مراقب باشید تا مثل سال ۸۸ فتنه گران زیر عبایی جا خوش نکرده باشند! [برای جزئیات بیشتر اینجا کلیک کنید]
 

***

هاشمی به فرزندانش: اگر کنار حکومت و ظالمان نباشیم، شما را اذیت و زندانی می‌کنند

سیاست در خانواده هاشمی رفسنجانی موروثی است، ارثیه از پدر به فرزندان. اولین‌بار محسن، پسر بزرگ‌تر، با حضور در مقام «رییس دفتر رییس‌جمهور» و «دفتر بازرسی ویژه رییس‌جمهور» بخت خود را برای پذیرفتن کسوت سیاسی پدرش امتحان کرد تا اگر مانند سنت خانواده‌های روحانی راه پدرش در حوزه علمیه ادامه نداده است، حداقل سیاست و کیاست را از پدر به ارث ببرد؛ اما دومین دختر خانواده هاشمی رقیب جدی برای محسن هاشمی بود، فائزه هاشمی اولین عضو خاندان سیاسی رفسنجانی بود که خود را در معرض محک رأی مردم تهران قرار داد. او نام‌آوری پدرش، گروه فشار و دوچرخه‌سواری را عامل اصلی قرارگرفتن در جایگاه دوم حوزه انتخابیه تهران می‌داند.

نیمه اول سال ۱۳۹۴ همانند ۸۸ برای خاندان سیاسی هاشمی سخت بود؛ این‌بار نه مانند چهار سال قبل فائزه هاشمی در مرکز آشوب‌های خیابانی حضور داشت و نه یکی از اعضا خانواده سودای حضور در انتخابات تا سیاست‌ورزی پدر را ادامه بدهد بلکه پس از سه سال پسر مجرم این خانواده، به اتهام «اختلاس»، «ارتشا» و مسائل «امنیتی» محکوم شد و تا ۱۴۰۴ در زندان به سر می‌برد. [برای جزئیات بیشتر اینجا کلیک کنید]