وزرای دولت از تعهد ايجاد كردن براي بخش خودشان بيم و هراس دارند. لذا تصميم‌گيري‌ها يا دير انجام مي‌شود يا اصلا انجام نمي‌شود. بعضا هم درست تصميم‌گيري نمي‌شود.

گروه سیاسی مشرق - «احمد خرم» که روزگاری وزیر راه دولت اصلاحات را بر عهده داشت، امروز طی گفتگویی تفصیلی با روزنامه اعتماد به بررسی نقاط ضعف کابینه روحانی و همچنین آرایش سیاسی جریانات اصلاح طلب و اصولگرا در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی پرداخت.

احمد خرم ضمن انتقاد از کابینه روحانی، تنها 4-5 نفر از کابینه روحانی را فعال خواند و گفت: ٥-٤ وزير فعال و فداكار بيشتر در كابينه نيستند. كابينه بلاتصميم و كند تصميم هستند.

وزير راه دولت اصلاحات ضمن تاکید بر ناتوانی کابینه روحانی در تحقق برنامه ها و اهداف تعیین شده عنوان کرد: به نظر مي‌رسد كابينه آقاي دكتر روحاني كشش تحقق اهداف استراتژيك و طرح و برنامه ايشان را ندارند.

خرم با بیان اینکه وزرا کارها را به گردن همديگر مي‌اندازند، اظهار داشت: پروژه‌هاي زيادي داريم كه پول دولتي نياز ندارد. پروژه عنوان مي‌شود تاييد هم مي‌كنند ولي تصميم‌گيري نمي‌كنند. امضا كردن را به گردن همديگر مي‌اندازند.

این فعال اصلاح طلب همچنین خطاب به رئیس جمهور گفت: روحاني اگر بخواهد همزمان با حل مساله تحريم، مسائل داخلي را هم سامان دهند بايد با وزرا هر ماه، هر دو ماه، يك ساعت وقت بگذارند برنامه، طرح و پروژه‌هاي وزارتخانه را براي مدتي كه باقيمانده است گزارش از وزير دريافت و به صورت راندوم با اعزام بازرسان ويژه به وزارتخانه عملكرد را ثبت و براي جلسه بعدي ارايه دهد.

وزیر دولت اصلاحات همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "تا چه اندازه كابينه حسن روحاني را همسو و هماهنگ با سياست‌هاي رييس‌جمهوري مي‌دانيد؟" اظهار داشت: به نظر مي‌رسد ميان تيم‌هاي دولت اختلافاتي وجود دارد. يكي از اين تيم‌ها، تيم اقتصادي است كه بعد از دو سال هماهنگ نيستند. موضوع دوم اين است كه از تعهد ايجاد كردن براي بخش خودشان بيم و هراس دارند. لذا تصميم‌گيري‌ها يا دير انجام مي‌شود يا اصلا انجام نمي‌شود. بعضا هم درست تصميم‌گيري نمي‌شود.

وی همچنین در انتها تاکید کرد: آقاي روحاني در شعارهايش بر استفاده از بخش خصوصي تاكيد فراوان داشت اما در عمل در موارد نادري از نظرات و تجربيات بخش خصوصي استفاده مي‌شود.[1]


[1] http://www.etemadnewspaper.ir/Default.aspx?NPN_Id=238&pageno=11