به گزارش مشرق به نقل از فارس، در فاصله هزار کيلومتري از بنغازي پايتخت انقلابيون ليبيايي و در دوحه قطر دهها روزنامهنگار و متخصص هر ساعت از طريق شبکه «آزادگان ليبي» که توسط قطر و حمايت مالي آن تاسيس شده است اقدام به پخش برنامههاي خبري و متنوع در حمايت از انقلابيون ليبيايي ميکنند.
محمود شمام عضو شوراي ملي انتقالي که وزير اطلاعرساني اين شورا نيز محسوب ميشود با بيان اين که اين شبکه قرار است از شبکه انقلابيون به شبکه حکومت آتي ليبي تبديل شود، ميگويد: اين شبکه، شبکه مبارزه به مانند شبکههاي معارض و مبارزاتي ديگر در دنيا نيست بلکه اين شبکه دارنده برنامههايي براي بيان خواستههاي ملت ليبي است.
وي که اين شبکه را با حمايت فعالان و روزنامهنگاران ليبيايي در پايان مارس گذشته در قلب شهر دوحه پايتخت قطر تاسيس کرده است، تاکيد ميکند: به طور کلي هدف ما در اين شبکه ارائه خدمات با کيفيت براي تماشاگر ليبيايي محروم از شبکههاي تلوزيوني حرفهاي و سياسي است و همچنين به دنبال پر کردن جاي رسانههاي ضد دولتي هستيم.
بنابر گزارش روزنامه الحيات، در دفاتر اين شبکه تلويزيوني که در حمايت سربازان قطري است برنامههاي خبري از اوضاع درگيريهاي ميداني انقلابيون با نيروهاي قذافي بهويژه در مناطق آزادشده و همچنين برنامههاي گفتوگو از بنغازي و شهرهاي شرقي ليبي پخش ميشود.
همچنين در اين شبکه برنامههاي غيرخبري اما با رويکرد سياسي پخش ميشود که يکي از آنان برنامهاي طنز است که تفکرات قذافي را به سخره ميگيرد و همچنين در برنامههاي موسيقايي و ديگر برنامهها که براي تشويق انقلابيون پخش ميشود از قذافي با عنوان «طغيانگر» ياد ميشود.
شمام همچنين با اشاره به سياستهاي رسانهاي دولت ليبي ميگويد: رسانههاي قذافي، سياستهاي گوبلز وزير تبليغات هيتلري را اجرا ميکنند و ما به دنبال ايجاد صراحت لهجه در ميان مردم ليبي هستيم.
محمد العکاري مديرکل اين شبکه نيز با اشاره به فعاليت 12 ساعته اين شبکه ميگويد: اين شبکه ابتدا شش ساعته کار ميکرد و امروز بهجز عدهاي از متخصصان بقيه کارمندان اين شبکه جوانان انقلابي هستند.
العکاري با اشاره به قابليت دسترسي به اين شبکه از طريق «آيپد» و «آيفون» ميافزايد: اين شبکه هماکنون بر روي عربست و نورست و همچنين يک پايگاه اينترنتي در دسترس است که رتبه چهارم را در ميان پايگاههاي اينترنتي مورد توجه ليبياييها به دست آورده است.
بنابر اين گزارش مسئولان اين شبکه از بررسي راههاي لازم براي تبديل شدن اين شبکه به شبکه دولتي ليبي پس از سقوط طرابلس سخن ميگويند و تاکيد ميکنند بخشي از کادر خود را به زودي به بيبيسي اعزام ميکنند تا در آنجا آموزشهاي لازم را ببينند.
در ادامه تلاش کشورهاي عربي و غربي براي مصادره انقلابهاي منطقه، شبکه تلويزيوني «آزادگان ليبي» که در دوحه قطر راهاندازي شده قرار است با حمايتهاي مالي قطر و آموزشهاي شبکه بيبيسي به شبکه ملي مردم ليبي تبديل شود.