کد خبر 468156
تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: تدوین تاریخ شفاهی اصفهان در هشت سال دفاع‌مقدس از بعد ایثار و شهادت از راهبردهای اصلی بنیاد شهید است که در حال حاضر در ابتدای راه هستیم.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، سردار عبدالله کریمی، افزود: یکی از راهبردهای اصلی در مباحث فرهنگی، تولید کتاب است. در این راستا اگر نتوانیم ایثارگری ایثارگران را تحت عناوین تاریخ شفاهی، رمان، نمایشنامه، فیلمنامه و ... ثبت کنیم، احتمال ایجاد هویت "من کیستم؟" برای آیندگان وجود خواهد داشت.

وی همچنین با اشاره به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اظهار کرد: این قانون مجموعه‌ای است که اواخر سال گذشته توسط رئیس جمهور برای اجرا به بنیاد شهید و دستگاه‌های دیگر ابلاغ شد. این قانون نیاز به تدوین آیین‌نامه داشت که تاکنون بیش از 70 درصد آیین نامه‌ها و قوانین مربوط به قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران اجرایی شده و تا چند ماه دیگر تکمیل می شود.

سردار کریمی به ماده 190 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران با موضوع پرداخت حقوق آزادگان بسیجی و سرباز اشاره و اضافه کرد: این ماده قانونی مربوط به آزادگان و بسیجیان می‌شود که به ماده 38 قانون جامع خدمات رسانی به آزادگان تبدیل شده است. مصوبات این قانون در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصویب و به مدیران نیروهای مسلح ابلاغ شده است.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در استان اردبیل به شکل پایلوت و آزمایشی اجرا شده و از اواخر شهریورماه سال جاری در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

کریمی همچنین به برنامه‌های بنیاد شهید در بخش خدماتی اشاره کرد و گفت: در بعد درمان برنامه‌های ویژه‌ای برای خانواده‌های شهدا و ایثارگران وجود دارد و بیمارستان امیرالمومنین برای این موضوع در نظر گرفته شده است.همچنین در موضوع مسکن ایثارگران نیز مشکلات بسیار است که سعی می کنیم این موضوع نیز ساماندهی شود.
منبع: ایسنا