کد خبر 469103
تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶

کمیته پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در آموزش عالی در نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه اعلام کرد: با قاطعیت دستور اجرایی شدن منویات رهبر معظم انقلاب و رسیدگی به جرائم مسئولان وزارت علوم را در دیوان عدالت اداری صادر فرمایید.

به گزارش مشرق، اعضای کمیته پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه آموزش عالی در نامه به آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه اعلام کردند: همان گونه که مستحضرید رهبری عظیم الشان انقلاب اسلامی در تاریخ 13 تیرماه 1394 در مورد ماجرای بورسیه تعبیراتی را بیان فرموده‌اند که با توجه به شانیت ولایت مطلقه فقیه در امور شرعی، قانونی و قضایی، اجرایی ساختن و رسیدگی به منویات معظم له شرعا و قانونا بر تمام دستگاه‌های نظام واجب است. ایشان اتفاقات مربوط به بورسیه‌ها را مصداق یکی از غلط‌ترین امور سال‌های اخیر، ظالمانه، غیرقانونی و غیراخلاقی دانستند. این تعابیر حجت را بر دستگاه قضا به عنوان ملجا ملت در مقابل اعمال ظالمانه و غیرقانونی تمام کرده است.

در ادامه این نامه آمده است: متاسفانه دستگاه قضا تاکنون با بهانه قرار دادن مصوبه 630 شورای عالی انقلاب فرهنگی از رسیدگی به شکایت دانشجویان مظلوم و بی پناه بورسیه در دیوان عدالت اداری سرباز زده است و قرار عدم صلاحیت صادر کرده است. حق این بود که با توجه به اعلام ظالمانه بودن اقدامات وزارت علوم از طرف ولی فقیه مفترض الطاعه زمان، دستگاه قضا حتی منتظر دریافت شکایت از دانشجویان نیز نماند و خود به عنوان مدعی العموم علیه عناصر فتنه‌گر و ظالم در وزارت علوم اعلام جرم کند.

در این نامه آمده است: اصل 34 قانون اساسی می‌گوید؛ «دادخواهی حق مسلم هر فرد است و هر کس می‌تواند به منظور دادخواهی به دادگاه‌های صالح رجوع کند. همه افراد ملت حق دارند این گونه دادگاه‌ها را در دسترس داشته باشند و هیچ کس را نمی‌توان از دادگاهی که به موجب قانون حق مراجعه به آن را دارد منع کرد.» آیا موجه است که دستگاه قضا از این اصل کاملا شفاف و بدون نیاز به تفسیر قانون اساسی چشم بپوشد و به مصوبه630 شورای عالی انقلاب فرهنگی‌ که به تصریح کارشناسان خبره حقوقی و گفته رئیس دیوان عدالت اداری خلاف قانون اساسی است، اعتنا کند؟

کمیته پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه آموزش عالی در این نامه آورده است: آیا این اعتنا به مصوبه خلاف قانون اساسی و حقوق شهروندی شورای عالی انقلاب فرهنگی، مشروعیت بخشیدن به نقض قانون اساسی نیست؟ قوه قضاییه که توانایی و صلاحیت تشخیص و ابطال آیین نامه‌های خلاف قوانین در دستگاه‌های دولتی را دارد، آیا شایسته است خود را تابع مصوبه‌ای که خلاف قانون اساسی یعنی «بالاترین متن حقوقی و قانونی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران» و «میثاق ملی و شرعی آحاد مردم» است، نشان دهد؟

اعضای کمیته پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه آموزش عالی در این نامه خطاب به رئیس قوه قضاییه آورده‌اند: حضرتعالی به عنوان یکی از علمای بصیر و امین رهبری، همیشه در تمام صحنه‌های حساس انقلاب مخصوصا در مواجهه با فتنه‌های مکرر با درایت و قاطعیت از حق مظلوم دفاع و خطوط مقدم انقلاب را پاسداری کرده‌اید. ماجرای بورسیه‌ها نه مشکل 3700 نفر بلکه توطئه‌ای برنامه ریزی شده در امتداد فتنه سال 88 برای تسخیر سنگرهای جبهه علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی در آینده است. سنگرهایی که محل جهاد علمی برای رسیدن جمهوری اسلامی به قله های پیشرفت علمی در جهان است و این فتنه گران با این طراحی سعی در ضربه زدن به اقتدار علمی این مرز و بوم را دارند.

در ادامه این نامه آمده است: ما دانشجویان بورسیه از شما تقاضا داریم با قاطعیت دستور اجرایی شدن منویات رهبر معظم انقلاب و رسیدگی به جرائم مسئولان وزارت علوم را در دیوان عدالت اداری که یکی از غلط ترین کارهای سال‌های اخیر را رقم زده‌اند، صادر فرمایید و خواهشمندیم اقدامات قوه قضاییه از زمان سخنرانی فوق‌الذکر مقام عظمای ولایت در خصوص این پرونده، تاکنون در اختیار رسانه‌ها قرار گیرد.

در پایان این نامه آمده است: درخواست داریم دستور تسریع در رسیدگی به «شکایت دانشجویان بورسیه از عناصر اصلی ظلم به بورسیه‌ها» صادر شود. امیدواریم اقدامات قوه قضاییه مرهمی بر دردهای بی شمار دانشجویان مظلوم بورسیه در این دوسال شکنجه روحی باشد.

منبع: فارس