کد خبر 46919
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۳

اردوگاه مجاهدين خلق (منافقين) در شمال بغداد شهر نيست، بلکه پادگان نظامي و اردوگاه کار اجباري همراه با تعطيلي عواطف است.

به گزارش مشرق،کيهان به نقل از پايگاه اينترنتي اخبار روز وابسته به ضد انقلاب مقيم آلمان نوشت: اعضاي سازمان مجاهدين خلق [منافقين] به مدت?? سال در يک محدوده محصور و ايزوله کامل قرار گرفته و اجازه هيچ گونه ارتباط با جهان خارج نداشته اند. اين محدوديت ?? ساله هر انساني را داراي عوارض جبران ناپذيري مي کند که اولين آن کند شدن ذهن و در مواقعي از فعاليت افتادن قسمت هايي از مغز مي گردد.

تحقيقات نشان داده است که عدم ارتباطات اجتماعي و ايجاد محدوديت هاي اين چنيني خطر ابتلا به بيماري هاي رواني و جسمي را در بردارند.

اخبار روز مي افزايد: «اشرف» نه آن طور که مجاهدين مي گويند داراي مختصات و خصوصيات يک شهر است بلکه در زمان حکومت صدام حسين يک پادگان نظامي بوده است که به مدت ?? سال توسط سران سازمان نقش يک اردوگاه کار اجباري را به عهده داشته است.

در اين اردوگاه، زندگي خانوادگي، ابراز عشق و تخليه احساسات عاطفي انساني به همسر و فرزندان وجود نداشته و رفع نيازهاي جنسي تبديل به ضديت با الزامات طبيعي هر انسان شده است. در اين اردوگاه هيچ اداره، مؤسسه و ديگر سرويس دهنده هاي عمومي مورد نياز يک شهروند وجود نداشته و ندارد. يک نوع غذا در مطبخ خانه عمومي طبخ و در سر ساعت مشخص توزيع مي گردد. پول در آنجا رواج ندارد زيرا افراد نيازي به مصرف آن پيدا نمي کنند. پوشاک به صورت يک رنگ و يک فرم در اختيار اعضاء قرار مي گيرد. خريد نمي کنند، تلفن نمي زنند. ماشين و يا قطار سوار نمي شوند. به بانک و پستخانه مراجعه ندارند. با ادارات دولتي از جمله پليس و غير و سر و کاري نيست.

اخبار روز همچنين مي نويسد: سازمان پس از روي کار آمدن دولت جديد در عراق به همکاري با القاعده و بعثي ها و هواداران صدام پرداخت و تلاش کرد به فضاسازي عليه دولت جديد عراق مبادرت کند. در همين حال سران سازمان از کشته شدن برخي اعضا براي استفاده در خارج استقبال مي کنند.