کد خبر 47405
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۲

مسئول در ابتدا به دانشجويان گفت که اين سوسک بعد از پخت وارد غذا شده است، اما سوسک مورد از نظر از شش پا فقط دو پاي ديگرش مانده بود و جاي تعجب بود که اگر پس از پخت وارد غذا شده، چگونه چهار پاي خود را از دست داده است؟!

 

به گزارش مشرق، يکي از دانشجويان دانشگاه هرمزگان در مطلبي براي «تابناک» نوشت:

دانشجويان دانشگاه هرمزگان اکنون بايد سوسک و بوي نفت و طعم بد غذا را هم اضافه بر کيفيت بد غذا در اين دانشگاه تحمل کنند.

در تاريخ 18/ 02/ 1390 در سلف پرديس اين دانشگاه در وعده نهار در داخل ظرف يکي از دانشجويان در خورشت قيمه يک سوسک پيدا شد که با غذا پخته شده بود. پس از اطلاع به مسئول سلف، وي اقدام به جلوگيري از ادامه پخش غذا کرد و گفته شد که اين موضوع پيگيري مي‌شود. البته وي در ابتدا به دانشجويان گفت که اين سوسک بعد از پخت وارد غذا شده است، اما سوسک مورد از نظر از شش پا فقط دو پاي ديگرش مانده بود و جاي تعجب بود که اگر پس از پخت وارد غذا شده، چگونه چهار پاي خود را از دست داده است؟! اين موضوع تمام شد.

حال دوباره اين اين موضوع در تاريخ27/ 02/ 1390 در هفته خوابگاه‌ها تکرار شد، اما اين بار در وعده شام خوابگاه‌هاي پرديس پسرانه و دخترانه دانشگاه (امير آباد) دانشجويان بوي نفت و مزه بدي را در خورش مرغ آن شب احساس کردند و به سرعت اين موضوع به اطلاع مسئولان رسيد. سپس آنان در محل حضور يافتند و اعتراض دانشجويان نسبت به اين مسأله را گوش کردند.

آن شب تن ماهي بين دانشجويان توزيع شد و طبق گفته مسئولان مسأله مثل دفعه قبل پيگيري خواهد شد!

حال اين سوال مطرح مي‌شود که چرا بايد اينقدر کيفيت غذا اين دانشگاه پايين باشد؟

چرا بايد بهداشت ناديده گرفته شود تا سوسک و نفت وارد غذاي دانشجو شود؟

مسئول اين وضعيت نابسامان تغذيه در دانشگاه کيست؟ چرا آنان فقط وعده مي‌دهند و اقدام عملي مشهودي در اين رابطه صورت نمي‌گيرد؟

و در پايان آيا اين قدر شأن دانشجو پايين آمده است که نبايد به مسأله مهم تغذيه براي وي اهميت داده نشود؟

با توجه به اينکه به ايام امتحانات نزديک مي‌شويم، تا چه زماني اين وضع قرار است ادامه پيدا کند؟

دفعه بعدي قرار است در غذايمان چه چيزي پيدا شود و سلامتيمان را تهديد کند؟