کد خبر 47420
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۶

مديرعامل پيشين باشگاه پاس‌همدان، گفت: وقتي نيروي انتظامي نمي‌خواهد تيمداري کند و 5 سال پيش مي‌خواست پاس را منحل کند، چرا يقه همدان را مي‌گيرند؟

به گزارش مشرق، کاظم اوليايي در گفتگو با مهر، در مورد دلايل ناکامي و سقوط پاس همدان ضمن بيان مطلب فوق افزود: شرايط فعلي فوتبال کشور، شرايط سيالي است و فوتبال ما دوران انتقال را سپري مي‌کند. متاسفانه در حال حاضر اصول کلي تثبيت شده در مورد فوتبال حرفه‌اي را نداريم.

وي با بيان اينکه امروز افرادي که هزينه‌هاي تيم را مي‌دهند باشگاه را با سلايق شخصي خودشان اداره مي‌کنند، افزود: وقتي پول‌ها از جيب دولت باشد، نقش اول اداره تيم‌ها با سياسيون و مديران درجه يک استان است. زمانيکه پاس به همدان آمد، بايد مرحله مردمي شدن تيم انجام مي‌شد و طي پروسه‌اي امتياز باشگاه به بخش غير دولتي و عمومي منتقل مي‌شد اما اين اتفاق نيفتاد.

مديرعامل پيشين باشگاه پاس همدان خاطرنشان کرد: به دليل هزينه‌هاي زياد باشگاه، استانداران همدان در اين مدت هدايت باشگاه را برعهده داشتند و اين ناکامي دست پخت همين آقايان است.

وي با بيان اينکه باشگاه پاس پس از انتقال به همدان مي‌توانست با طي پروسه‌اي پنج ساله از بخش دولتي به بخش خصوصي منتقل شود، اضافه کرد: متاسفانه خودخواهي و زياده‌خواهي سياسي‌ها اجازه اين انتقال را نداد زيرا اين افراد از باشگاه براي تبليغات شخصي خود استفاده کردند. وقتي در دو شماره ابتدايي روزنامه پاس جوان عکس بزرگ استاندار در صفحه اول چاپ مي‌شود، چه معنايي مي‌تواند داشته باشد؟

اوليايي در اين خصوص خاطرنشان کرد: در طول اين فصل مديران پاس از مربياني استفاده کردند که سن و سال بالايي داشتند و در طول يک فصل دو تيم را با هم به دسته اول فرستادند. اينکه يک مربي با سن بالاي 70 سال براي نجات تيم تنها به اين دليل که پاسي است، انتخاب مي‌شود، مردم همدان بايد در نهايت از ناکامي و سقوط تيم خود ناراحت شوند.

وي در پاسخ به اين سئوال که "آيا انتقال تيم پاس به همدان از همان ابتدا اشتباه بود؟"، تاکيد کرد: وقتي نيروي انتظامي نمي‌خواهد تيمداري کند و 5 سال پيش مي‌خواست پاس را منحل کند، چرا يقه همدان را مي‌گيرند؟ ما به پاس لطف کرديم تا منحل نشود. در آن مقطع نيروي انتظامي در ارزيابي سازماني به اين نتيجه رسيد که وظيفه‌اش حفظ امنيت است نه تيمداري به همين دليل فعاليت در همه رشته‌هاي ورزشي را متوقف کرد. شما ببيند تيم‌هاي کشتي، تکواندو، واليبال و ... اين باشگاه ديگر فعاليتي ندارند.

مديرعامل پيشين باشگاه پاس همدان در پايان گفت: راه‌آهن و نفت تهران هم که روز گذشته در آخرين لحظات در ليگ برتر باقي ماندند هم وضعيت‌شان بهتر از پاس همدان نيست. فوتبال ما بيماري سرطان دارد و بايد بصورت جدي درمان شود، قطعا با قرص "آسپرين" نمي‌توان اين بيماري را درمان کرد.