وی اضافه کرد: پس از موفقیت در اجرای این فاز آزمایشی ۴۰ میلیون بیمه شده تامین اجتماعی تحت پوشش این طرح قرار می گیرند.
نوربخش با بیان اینکه در مرحله نخست اجرای این طرح، بیماران خاص مد نظر قرار گرفته اند، ادامه داد: برای ارائه بهتر خدمات و کنترل هزینه ها از فناوری اطلاعات در سازمان تامین اجتماعی بهره خواهیم گرفت.
رئیس سازمان تامین اجتماعی با اشاره به وجود ۸۰ بیمارستان و ۳۰۰ مرکز بهداشتی درمانی تحت نظر سازمان تامین اجتماعی و وجود ۴۵ هزار پرسنل گفت: سازمان تامین اجتماعی یک سوم خدمات درمانی را خودش ارائه می دهد و بر این اساس طرح پرونده الکترونیک مورد نیاز مراکز درمانی از یک سال و نیم پیش در این سازمان طراحی و اجرا می شود.
وی کنترل هزینه ها را از جمله اهداف اجرای طرح سیم کارت سلامت عنوان کرد و گفت: سالانه سازمان های بیمه گر در حدود ۶ هزار میلیارد تومان هزینه دارویی دارند که ۳۰ درصد این هزینه و حدود ۲ هزار میلیارد تومان مربوط به ۲۱ قلم دارو است که مربوط به بیماران خاص می شود. بر این اساس استفاده از فناوری های اطلاعات برای کاهش این میزان هزینه ضروری است.
نوربخش با تاکید بر اینکه سیم کارت هوشمند سلامت بر روی شبکه اپراتور متعلق به سازمان تامین اجتماعی تعریف شده و اجرایی می شود، خاطرنشان کرد: حذف دفترچه و سهولت ارائه خدمات برای بیمار در اجرای این طرح مدنظر قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۶ میلیارد تومان هزینه چاپ دفترچه می شود، گفت: اجرای طرح سیم کارت هوشمند سلامت، این هزینه ها را کاهش خواهد داد و پرونده الکترونیک بیمار نیز روی این سیم کارتها درج خواهد شد.
به گفته نوربخش با توجه به زیرساختهای اجرا شده در صورت قطع شبکه ارتباطی نیز این سیم کارت ها به صورت آفلاین کارکرد دارد.