به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، معصومه آباد که در همایش «کنگره شهدا و جامعه زنان» که همزمان با ششمین روز از کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری در مصلای امام خمینی(ره) شهرکرد برگزار شد، سخن میگفت، اظهار کرد: جنگ نظامی به پایان میرسد ولی جنگ فرهنگی در سنگری دیگر آغاز خواهد شد و هم اکنون در سنگر جنگ فرهنگی قرار داریم.
آباد با بیان اینکه ما نیازمند مبارزه فرهنگی هستیم، افزود: نهضت من زندهام دستاورد هشت سال دفاع مقدس است که از آن روزها گرفته شده و لازم است تا یاد و خاطره شهدا را در قالب «ما زندهایم»، زنده نگه داریم.
وی با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس یک حادثه نبوده است، افزود: عدهای میخواهند جنگ را حادثه تلقی کنند، اما اینها فراموش کردهاند که امنیت و آسایش امروز کشور به دلیل رشادتهای جوانان در جنگ بوده است.
آباد غفلت و فراموشی جنگ را از آثار تهاجم بزرگ دشمن به کشور دانست و گفت: این فراموشی چیزی از ما باقی نخواهد گذاشت و از همین رو رهبر مردم را به فرهنگسازی ایثار، مقاومت و جهاد توصیه میکند.
وی با بیان اینکه جنگ ایران در هشت سال دفاع مقدس، جنگ با دنیا و استکبار جهانی بود، اظهار کرد: به لطف خدا، رهبری امام و اتحاد و ایستادگی مردم توانستیم پیروز میدان باشیم.
آباد با اشاره به اینکه صدام با تفکر اینکه میتواند ایران را در سه روز تصرف کند به مبارزه برخواسته بود، گفت: صدام نه تنها برای تصرف کیان، مملک و جغرافیای ما بلکه برای تغییر باورها و ایمان مردم وارد کشور شد.
وی خاطرنشان کرد:باید اقتدار زن ایرانی را از زاویه دید دشمن ببینیم.
آباد در ادامه با اشاره به اینکه ما اولین گروهی بودیم که وارد زندان الرشید شدیم، گفت: ما در آن زمان به عنوان پیامرسان ایمانی و اعتقادی حضور داشته و پیام جنگ و رزمندگان را به آیندگان انتقال میدادیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: لازم است گنجینههای عفت و جوانمردی و مردانگی که امروز به رسم امانت در دست ماست را حراست کرده و فرهنگ دفاع مقدس، ایثار و مقاومت را در جامعه ترویج کنیم.
کد خبر 480712
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۹
راوی کتاب «من زندهام» و عضو شورای شهر تهران گفت: تا زمانی که شجاعت، عفت، حیا، مردانگی و غیرت در این سرزمین حاکم باشد، جنگ در ورای مرزها خواهد بود.
منبع: ایسنا