وی افزود: علاوه بر این از حوزههای دیگری که محققین این مرکز فعالیت دارند، میتوان به حوزههایی مانند ژنتیک جانبازان ـ ژنوم درمانی ـ و شناسایی زود هنگام بیماریهای صعب العلاج و سرطانی اشاره کرد.
دکتر تولایی در خصوص نحوه ارتباط با خانواده شهدای گمنام نیز بیان داشت: نمایندگانی در استانها داریم که از طریق ایثارگران و بهداری سپاه به خانواده شهدای گمنام، مراجعه میکنند و نمونه گیریها را انجام میدهند و آنهایی هم که در تهران هستند و برای خون گیری و نمونه گیری مشکل تردد دارند، تیمهای سیار به منازل این افراد اعزام میشوند تا از آنها نمونه گیری صورت گیرد.
وی در ادامه به توفیقات کسب شده توسط این مرکز اشاره کرد و اظهار داشت: در هفت ماهه سال 94 به اندازه تمام توفیقات کسب شده در سال 93 و در سال 93 نیز به اندازه یک و نیم برابر سال 92، در این مرکز فعالیت صورت گرفته که این هم به دلیل کسب تجربههای کاری و تجهیزات بیشتر بوده است.
مدیر مرکز ژنتیک نور اضافه کرد: مرکز ژنتیک نور تاکنون موفق شده 200 شهید گمنام را از طریق تطبیق نمونههای DNA شناسایی کند.
وی هم چنین بیان داشت: تنها حامی این مرکز تا به امروز، اداره ایثارگران سپاه و کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح بوده لذا انتظار داریم سایر دستگاههای مربوطه نیز این مرکز را در انجام مأموریتهای خود یاری دهند.
دکتر تولایی در ادامه به موضوع کمک به شناسایی جانباختگان مراسم حج امسال نیز گفت: 23 شهریور بعد از حادثه سقوط دکل در مسجد الحرام و پنجم مهر نیز بعد از حادثه منا، برای کمک به شناسایی جان باختگان به دستگاههای مربوطه اعلام آمادگی کردیم که هر زمان لازم دانستند، میتوانیم کمکهای لازم را به آنها ارایه دهیم.