به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در جمع اقشار دانشورز بسيج در استان کرمان با اشاره به پيشرفتهاي عظيم علمي و صنعتي جمهوري اسلامي گفت: اين مسئله که امروز سرعت پيشرفت علمي جمهوري اسلامي سيزده برابر متوسط جهاني است دستاورد بسيار بزرگي است و کسب اين افتخار در شرايطي است که توليدات علمي حوزه علميه در محاسبات مراکز جهاني جايي ندارد، اما واضح است که نيازها و انتظارات انقلاب اسلامي از ما بسيار فراتر از اينهاست.
وي افزود: مردم جهان از ما انتظار دارند که الگوي مدون و تئوريزه شده انقلاب اسلامي را به آنها ارائه کنيم. اگر مردم مصر، يمن و بحرين به پيروزي رسيدند چه الگوي مدوني براي ارائه به آنها داريم؟
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به همانديشيهاي الگوي پيشرفت ايران اسلامي در محضر رهبر انقلاب اظهار داشت: اينکه رهبر معظم انقلاب شخصاً وارد اين ميدان شده است و در خصوص تدوين الگوي اسلامي ايراني پيشرفت با علما و دانشمندان جلسه ميگذارند حکايت از يک کار زمينمانده عظيم دارد تا جايي که لازم شده است شخص رهبر عزيز انقلاب به عنوان فرمانده و هدايتگر اين مسئله مهم وارد ميدان شوند.
نقدي با انتقاد از متون غربزده علوم انساني در کشور تصريح کرد: براي نمونه کافي است به رشته علوم سياسي نگاهي بيندازيم. آيا دانشجوي علوم سياسي ما مبتني بر تفکرات امام(ره) تربيت شده و ميتواند با استکبار جهاني مقابله کند يا همواره در برابر غرب احساس سرشکستگي و شرمندگي ميکند؟ بايد اين سؤال بسيار مهم را از خود بپرسيم که چرا خط پيروزشده انقلاب اسلامي به صورت تئوريزه شده در کتب درسي رشته علوم سياسي جايي ندارد؟
وي در خصوص آسيب شناسي علوم ابزاري و تجربي خاطرنشان کرد: متأسفانه در بسياري از موارد دانشجويان و دانشگاههاي ما به طور ناخواسته و نادانسته مشغول حل مسائل ابرقدرتها هستند، بايد به اين مسئله توجه کنيم که مقالاتي که به ISI ارائه ميدهيم چقدر مسائل ابرقدرتها را حل ميکند. متأسفانه بسياري از مقالاتي که به ISI ارائه ميشوند به جاي رفع نيازهاي علمي و صنعتي کشور معادلات موشکهايي را که قرار است بر سر مردم فلسطين فرود بيايد، حل ميکند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين عدم تحقق صحيح وحدت حوزه و دانشگاه را يکي ديگر از آسيبهاي نهضت علمي کشور برشمرد و گفت: وحدت حوزه و دانشگاه تنها در کنار هم نشستن نيست اينکه امروز اين دو قشر يکديگر را تکفير نميکنند و به هم اتهام تحجر و عقبماندگي نميزنند به هيچ وجه کافي نيست و اين معناي وحدت حوزه و دانشگاه را نميدهد بلکه وحدت حوزه و دانشگاه به معناي وحدت در نظريه پردازي و نگاه به مسائل اساسي بشر است.