چین در سال جاری میلادی در مجموع حافظه های دی رم به ارزش 12 میلیارد دلار و حافظه های فلاش NAND به ارزش 6.67 میلیارد دلار خریداری خواهد کرد و بر این اساس به ترتیب مصرف کننده 21.6 و 29.1 درصد از کل این نوع حافظه ها در جهان است.
باید توجه داشت که افزایش تولید گوشی های هوشمند چینی مصرف این حافظه ها را باز هم افزایش خواهد داد. در حال حاضر شرکت چینی لنووو یکی از بزرگترین تولیدکنندگان رایانه های شخصی و لپ تاپ در جهان است و شانه به شانه اچ پی ، دل ، اپل و ... به پیش می رود. هواووی، شیائومی و ... هم با تولید انواع گوشی های هوشمند به بازیگرانی مهم در این عرصه مبدل شده اند.
بررسی های TrendForce نشان می دهد از 10 عرضه کننده برتر گوشی های هوشمند در جهان هفت شرکت چینی هستند. سیستم عامل اکثر این گوشی های اندروید است و با توجه به اینکه آندروید در مقایسه با سیستم عامل iOS اپل حافظه بییشتری اشغال می کند، آنها محبور به استفاده از میزان بالاتری از حافظه در تولیداتشان هستند.
همچنین نزدیک به 20 درصد از حافظه های DRAM مورد استفاده در رایانه های سرور در چین مورد استفاده قرار می گیرد و یکی از علل این مساله محبوبیت روزافزون نسل سوم اینترنت موسوم به اینترنت اشیا است. حافظه های NAND پانزده و شانزده نانومتری نیز در بازار چین بسیار محبوبیت دارند و در آینده شاهد افزایش بیشتر مصرف آنها خواهیم بود.