کد خبر 486660
تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۳

روز گذشته خبر کاندیداتوری سید حسن خمینی به یکی از خبرهای مهم فضای مجازی و موبایلی کشور تبدیل شد.

به گزارش مشرق، ساعاتی پس از انتشار خبر نامزدی حسن مصطفوی که در قالب مصاحبه با حجت الاسلام غرویان صورت گرفت، سایت جماران با انتشار بیانیه ای این خبر را تکذیب و اعلام کرد سید حسن خمینی هنوز تصمیم به نامزدی در انتخابات مجلس خبرگان نگرفته است.
علیرغم انتشار این بیانیه، امروز روزنامه شرق تیتر یک خود را به خبر تکذیب شده دیروز اختصاص داد و نوشت: سید حسن خمینی برای خبرگان می آید.



خبرسازی ها و جنجال های رسانه ای درباره آمدن و یا نیامدن سید حسن خمینی برای مجلس خبرگان در چند ماه اخیر در حالی صورت می پذیرد که به نظر می رسد عناصر پشت پرده جریان تجدید نظر طلب درصددند با طرح کاندیداتوری حسن مصطفوی، از این آشفته بازار سیاست برای خود قبایی بدوزند. به سادگی روشن است تاکید بر آمدن و کاندیداتوری سید حسن مصطفوی  می تواند با چنین اهدافی شکل گرفته باشد:

1-مشروعیت بخشیدن به حضور برخی جریان های بدنام ؛ برخی جریان های مطرود و بدنام سیاسی که در فتنه 88 از دایره نظام خارج شده اند، با پنهان شدن در پشت نام و الصاق خود به لیستی که منسوب به سید حسن خمینی باشد درصددند بدون هرگونه توبه و هزینه دادن به صحنه سیاسی کشور بازگردند.

2-تدارک حمله به شورای نگهبان در آستانه انتخابات؛ از آنجایی که شورای محترم نگهبان اعلام کرده است نامزدهای جدید و حتی برخی نمایندگان فعلی مجلس خبرگان که با پایین ترین درجه علمی در دوره گذشته به صورت مشروط قبول شده بودند، در دوره جدید باید در آزمون شورا که در پایان شهریور برگزار شد، شرکت کنند، بنابراین با توجه به عدم حضور سید حسن خمینی در امتحان برگزار شده، به نظر می رسد وی تمایلی برای کاندیداتوری نداشته باشد.
 در عین حال آغاز فشارها برای ثبت نام و انتشار تصاویر وی بر صفحه اول برخی روزنامه ها و سایت ها نشان می دهد که جریان فتنه برانگیز درصدد است با کشاندن پای وی به عرصه ثبت نام و سپس رد صلاحیت ایشان در انتخابات، آتش تهیه سنگینی را علیه شورای نگهبان تدارک ببینند.

3-به دست آوردن پایگاهی میان مراجع و حوزه های علمیه؛ از آنجایی که جریان های ورشکسته تجدید نظر طلب از کمترین مرجعیت و جایگاهی در میان اعضای مجلس خبرگان و حوزه های علمیه برخوردارند، با طرح برخی اسامی و برجسته کردن انتساب های آنان ، می خواهند جای پایی در حوزه های علمیه و بیوت علما برای خود دست و پا کنند. در این میان هر شخصیتی می تواند یک طعمه و لقمه ای چرب و شیرین برای آنان باشد.

4-القای دوقطبی بیت امام و حاکمیت؛ نگاه ابزاری به بیت امام و القای دو قطبی بیت امام با حاکمیت و نظام اسلامی از جمله طراحی های خناسان در طول سال های گذشته بوده است. کسانی که به هر دلیلی از آرمان های امام راحل و انقلاب اسلامی بریده اند و یا از ابتدای امر هیچ اعتقادی به آن نداشته اند می خواهند با ایجاد تقابل میان بیت امام و نظام اسلامی، به تحریف شخصیت و افکار حضرت امام دامن بزنند.

در عین حال سید حسن خمینی این تجربه و هوشمندی را داراست که اسیر بازی نابخردانه و آلوده این دلالان سیاسی نشده و جایگاه علمی و انتسابی که به حضرت روح الله دارد را در میان مردم و افکار عمومی حفظ نماید. در این باره حرف و سخن بسیار است که انشاالله در فرصت هایی دیگر به آن خواهیم پرداخت.