کد خبر 487450
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۹

نگارش نامه توسط سازمان مدیریت بحران تنها به دلیل اقدامات پیشگیرانه صرت گرفته بود و بدین معنا نبود که قطعا در زمستان بحران خواهیم داشت.

به گزارش مشرق، این روزها خبرهای متفاوتی درخصوص وقوع پدیده ی ال نینو به گوش می رسد و بسیاری از مسؤولان درباره ی وقوع آن نظرات گوناگونی دارند كه در پی انتشار نامه های مختلف از سوی سازمان مدیریت بحران و سازمان هواشناسی كشور این نظرات مختلف كاملا مشخص شد چرا كه مدیریت بحران بر پایین آمدن چنددرجه ای دما و سرد شدن بسیار هوا تاكید داشت اما در مقابل سازمان هواشناسی به افزایش  دما و گرم شدن ١.٥ درجه ای هوا معتقد بود و مردم در این میان همچنان بر سر این موضوع كه  زمستان بسیار سرد و یا زمستانی همچون  سال های پیش در پیش رو خواهند داشت سردرگم مانده اند.

البته ناگفته  نماند كه هیچ كدام از سازمان های نامبرده نظر و پیش بینی خود را تغییر نمی دادند و همچنان بر عقیده ی خود پابرجا بودند اما گویا حالا و پس از گذشت چند روز مرتضی اکبرپور معاون  آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور درباره نامه این سازمان به استان‌ها و کارگروه‌های 14گانه سازمان مدیریت بحران در خصوص  آماده‌باش در فصل زمستان می گوید: سازمان این نامه را (( پیرو نامه شماره ۸۹۹۶۴ مورخ ۹۴٫۰۷٫۰۸ و عطف به نامه شماره ۹۴٫۳۲۶۲۱٫۳۱٫۱۱۰ مورخ ۹۴٫۰۷٫۱۵ وزیر  نیرو در خصوص احتمال وقوع زمستان بسیار سرد و رخداد ال‌نینوی قوی در پاییز و زمستان امسال به‌ویژه در ماه‌های آبان و آذرماه و همچنین بارش‌های زیاد و وقوع سیل شدید در کشور وجود خواهد داشت، ضروری است ضمن اطلاع رسانی به سازمان‌ها، ادارات و نهادهای ذی‌ربط برنامه ریزی‌های لازم در راستای ارتقای حفظ آمادگی و اقدامات ذیل در اولویت کاری قرار گرفته و سایر تدابیر لازم أندلسیون شود)) در حوزه آمادگی و مقابله آماده کرده و از سوی رییس سازمان مدیریت بحران کشوربه دستگاه‌ها ابلاغ شد، این نامه که به شکل محرمانه به کارگروه‌های 14گانه مدیریت بحران و همچنین مدیران کل بحران استانداری سراسر کشور رونوشت شده است، شامل اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای برای فصل سرماست.

وی افزود:نگارش این نامه  بر این اساس بود كه اقدامات پیشگیرانه انجام شده و برابر هر نوع حادثه احتمالی ناشی از سرما و بارندگی در فصل زمستان آماده باشیم این بدین معنا نیست که قطعا در زمستان بحران خواهیم داشت اما باید در برابر هر نوع حادثه طبیعی آمادگی داشته باشیم.

به گفته معاون  آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور؛با توجه به تجربه سرما در سال ٨٦و ماجرایی که در جریان قطع شدن گاز و... دراستان‌های شمالی کشور با آن روبه‌رو بودیم تصمیم بر این شد که برای مقابله با حوادث احتمالی آمادگی داشته باشیم.

وی ادامه داد: پدیده ال‌نینو مربوط به کشور ما نبوده و در منطقه بروز خواهد کرد از این رو گرچه ممکن است در برخی از استان‌ها شاهد سرما و بارش شدید برف باشیم، اما در برخی از استان‌ها مانند استان‌های گرمسیر نیز پیش‌بینی سیل و سیلاب وجود دارد، بنابراین می‌توان گفت این نامه آماده‌باشی برای حوادث زمستانه است.

گفتنی است،اكنون  و با اظهارات معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور گویا برداشت ها از نامه این سازمان اشتباه و نادرست بوده است چرا كه آن نامه صرفا جهت آمادگی و اخطار به سازمان های ذیربط  نگاشته شده بود .
منبع: باشگاه خبرنگاران