کد خبر 48943
تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۸

تحرک جريان مسئله دار براي اعزام وزيرامور خارجه به عربستان سعودي با شگفتي و انتقاد صاحب نظران مسائل منطقه روبرو شده است.

به گزارش مشرق به نقل از کيهان، بنابر برخي گزارش هاي موثق، جريان مذکور پس از ناکامي چند هفته پيش در اعزام دکتر صالحي به رياض، مجدداً تحرکاتي را آغاز کرده تا به توجيه لزوم انجام اين سفر و جلب نظر مساعد رئيس جمهور بپردازد. اين در حالي است که رژيم آل سعود با شدت تمام مشغول سرکوب مردم در عربستان، يمن و بحرين است و حتي در اقدامي مغاير با حقوق بين الملل اقدام به اشغال نظامي بحرين کرده است.
رژيم آل سعود که به لحاظ بي ثباتي سياسي، از دست دادن متحدان منطقه اي و شکست در مداخلات خود در کشورهايي نظير عراق، لبنان و سوريه، بدترين دوره حيات سياسي خود را مي گذراند، درصدد است به اعتبار سفر وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران به رياض، تمام ناکامي ها و سرکوبگري ها و جنايت هاي خود عليه امت اسلامي را کتمان کند. حتي اظهارات سعود الفيصل هم که توسط شبکه العربيه زيرنويس شد بر آن است تا سفر دکتر صالحي را نوعي عذرخواهي ايران از رژيم سعودي جا بيندازد!
بدين ترتيب احتمال عزيمت وزيرامورخارجه کشورمان به رياض، اعتبار بخشيدن به رژيمي سرکوبگر و فاقد مشروعيت مردمي و منطقه اي است که به تعبير متخصصان مسائل خاورميانه، بر آتشفشان در حال انفجار خشم و نفرت مردم خود حکومت مي کند و در عين حال از هيچ توطئه اي عليه جمهوري اسلامي ايران و ساير ملت هاي مسلمان در عراق، افغانستان، بحرين، يمن، مصر، فلسطين، سوريه و لبنان کوتاهي نمي کند.
شاه عربستان پيش از اين به ديپلمات هاي آمريکايي گفته بود سر مار در ايران است و آن را بايد کوبيد. شايد به همين دليل هم بود که مقامات سعودي چندين بار در طول 3-2سال اخير ميزبان کساني چون خاتمي و [...] بودند و کوشيدند از اين طريق از جريان هاي فتنه گر و معارض با نظام حمايت کنند.
با عنايت به خيانت ها و جنايات بي سابقه رژيم آل سعود عليه ملت هاي منطقه، سفر وزير امور خارجه کشورمان به رياض به نوعي تأييد اين جنايت هاست و مي تواند به قيمت نااميد کردن ملت ها يا بدگماني آنها به ايران اسلامي تمام شود و به همين دليل به نظر مي رسد آخر اين خط به پروژه آمريکايي و صهيونيستي ايجاد بدگماني نسبت به ايران در ميان ملت هاي انقلابي منطقه ختم مي شود.
چند ماه پيش نيز عزيمت اسفنديار رحيم مشايي و حميد بقايي به کاخ پادشاه اردن و حاکم يمن با شگفتي و اعتراض جريان هاي اسلامي و انقلابي منطقه مواجه شد.
گزارش ها از عزيمت متواتر و مخفيانه برخي دست اندرکاران فتنه 88 به رياض طي ماه هاي اخير حکايت مي کند و همين بر ترديدها مي افزايد که آيا ميان نيروهاي سرکوبگر سپر جزيره (اسم مستعار جلادان سعودي)، دست اندرکاران فتنه 88 و جريان مسئله دار همسويي وجود دارد؟ اين جريان در زمينه فشار به منوچهر متکي وزير سابق امور خارجه، به بن بست خورده بود و بنابراين زمينه بي اعتمادي رئيس جمهور نسبت به وي و عزل او را فراهم کرد. اين طيف مدعي اند انقلاب هاي منطقه پروژه آمريکا و اسرائيل است! حال آن که به شهادت واقعيات و اسناد موجود، رژيم هاي مصر و بحرين و يمن و عربستان، وابسته ترين رژيم ها نسبت به آمريکا و اسرائيل بوده اند.
از سوي ديگر بايد از اين جريان پرسيد آيا به خاطر جنايت هاي رژيم عربستان نسبت به مردم بحرين و يمن و همچنين خيانت هاي فراموش نشدني آل سعود به مردم لبنان و غزه، بايد دستخوش و جايزه هم داد؟!