سرطان، یکی از موضوعات همیشگی مطالعات محققان بوده و همواره به دنبال راه حلی بوده اند تا نه تنها بتوانند روند پیشرفت این بیماری را تحت کنترل داشته باشند بلکه بتوانند درمان موثری نیز برای آن ارائه کنند.
سرطان جزو بیماری هایی است که هنوز سئوالات مجهول بسیاری در رابطه با آن بی پاسخ مانده اند. به همین دلیل محققان یکی از راه های پردازش اطلاعات تحلیل نشده را در جمع آوری یافته ها و همینطور استفاده از ابررایانه ها می دانند. اما دسترسی به ابر رایانه ها نیز ساده نبوده و هزینه های گزافی را به موسسات تحقیقاتی تحمیل می کند که شاید هر موسسه ای قادر به استفاده از آنها نباشد.
کاربران با نصب این برنامه روی اسمارت فون های خود به ابررایانه ها برای پردازش سریع تر اطلاعات دسترسی پیدا می کنند.
این اطلاعات از اسمارت فون های میلیون ها کاربری تامین می شود که این برنامه را روی تلفن های هوشمند خود نصب کرده اند. این برنامه زمانی فعال می شود که شارژ باتری اسمارت فون به ۹۵ درصد رسیده باشد و با رسیدن به این میزان شارژ، برنامه به طور خودکار فعال شده و به بارگذاری اطلاعات با استفاده از فرآیندی خاص می پردازد. اطلاعت پس از پردازش از طریق فضای ابری به محققان ارسال می شود.
طراحان این برنامه معتقدند با نصب این برنامه، مشخصات یا اطلاعات محرمانه کاربران را خطری تهدید نمی کند و به حریم خصوصی کاربران احترام گذاشته می شود.
Samantha Oakes از محققان موسسه تحقیقاتی Garvan درباره این پروژه می گوید : « امیدواریم با استفاده از این اپلیکیشن بتوانیم به درمان برخی از انواع سرطان ها بپردازیم.»