از سوی دیگر این روزنامهها با وجود بیان اوج همگرایی در بدنه اصلاحات با تشکیل شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات، هشدارهای «جدی» پیرامون واگرایی در اردوگاه چپ نشینان سیاست کشور میدهند گویا در محافل غیررسمی اصلاحات نغمههای ناموزون نسبت به این نهاد مشورتی شنیده شده است.
1. تلاش روزنامه دولتی ایران برای پررونق نشان دادن نمایشگاه مطبوعات
2. بررسی پرونده بابک زنجانی
3. هجمه سیاسی به صداوسیما به بهانه توهین به آذریزبانهای کشور با وضعیت عذرخواهی رییس سازمان صداوسیما
4. بررسی علل عدم حضور حزب اعتدالوتوسعه در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات
5. مانور بر دادگاه علی مطهری در شیراز
6. تلاش برای نشان دادن همگرایی تمامعیار با تشکیل شورای عالی اصلاحات در اردوگاه اصلاحات
7. لایحه دولت برای شفافسازی مالی نامزدهای انتخابات
8. کادر سازی از نیروهای جوان اصلاحات
اسفند انتخاباتی خانواده هاشمی رفسنجانی
«هاشمیها» عزم جدی برای حضور در انتخابات دارند؛ فرزندان و پدر خود را برای انتخابات آماده میکنند؛ فائزه، فاطمه و محسن هاشمی نمایشگاه مطبوعات بدون منتقدان را بهترین مکان برای اعلام حضور خانوادگی در انتخابات انتخاب کردند اما پدر از عدم نگرانی از انتخابات سخن میگوید و به مانند سبک سیاستورزی منحصر به فردش دوگانه «میآیم/ نمیآیم» روایت میکند اما او میآید همانند فرزندان خود.
در همین راستا گروه سیاسی روزنامه شرق نوشت: «پای فرزندان آیتالله هاشمی یکییکی به انتخابات باز میشود. اول محسن و حالا هم فاطمه و فائزه اعلام آمادگی کردهاند. اگرچه هیچیک به طور رسمی نگفتهاند که نامزد خواهند شد، اما گفتهاند اگر قرار بر حضور باشد، از تهران میآیند. بااینحال محسن احتمال حضورش را به تصمیم جمعی اصلاحطلبان که برای انتخابات برنامهریزی میکنند، واگذار کرده است. فاطمه، اولین و محسن، دومین فرزند آیتالله هاشمی هستند که به نظر میرسد عزم جدی برای حضور در انتخابات مجلس دهم دارند. نام فاطمه برای حضور در رقابتهای سیاسی شاید برای اولینبار است که اینطور و به صورت جدی مطرح میشود. اولینبار غلامعلی دهقان، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه، بود که نهتنها از حضور فاطمه هاشمی خبر داد بلکه از سرلیستی او در صورت عدم حضور ناطق نوری خبر داده بود.»
تصمیم زنجیرهایها؛ حمله به سامانه وحدت اصولگرایان
روزنامههای زنجیرهای اصلاحات تصمیم حمله به سامانه وحدت اصولگرایان را با جدیت تمام گرفتهاند؛ روزنامه شرق ابتدا به حزب موتلفه اسلامی حمله کرد؛ این روزنامه مدعی شد که نیروهای سیاسی حزب کهنهکار موتلفه از آموزههای سیاسی مرحوم عسگراولادی عبور کردهاند و پایداریها عقد اخوت بستهاند. از سوی دیگر روزنامه آرمان امروز به جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی حمله کرد و با اطلاعات غلط در جهت القای همکاری این جمعیت سیاسی تحولخواه با احمدینژاد و جبهه پایداری برای بازگشت به مقطع زمانی قدرت آنان یعنی سال 1384 شد و حالا نوبت روزنامه اعتماد است که از شکاف در راست سنتی روایت کند و آن را عامل اختلاف در بدنه اصولگرایان القا نماید.