کد خبر 499417
تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۴

شهروز ملک آرایی گفت: شکر خدا وضعیت جسمانی و حنجره من رو به بهبودی بوده ودر صورت بودن فیلم و دعوت شدن به واحد دوبلاژ می‌روم.

به گزارش مشرق، شهروز ملک آرایی مدیر دوبلاژ پیشکسوت سیما با اشاره به وضعیت فعلی بیماری خود گفت: شکر خدا وضعیت جسمانی و حنجره من رو به بهبودی بوده ودر صورت بودن فیلم و دعوت شدن به واحد دوبلاژ می‌روم.
 
وی ادامه داد: با توجه به برقی که برای حنجره من گذاشته شده،هنوز حنجره من زخم بوده و تا مدت ها اثر آن باقی خواهد ماند ولی به لحاظ گویندگی مشکلی ندارم و مثل گذشته به فعالیت خود ادامه می‌دهم.
 
ملک آرایی تصریح کرد: متاسفانه بیشتر آثار رسیده برای دوبله،کره‌ای و یا فیلم های قدیمی چینی است که این امر به ضرر نسل جوان تمام می‌شود.
 
وی افزود: گویندگان قدیمی با تمرین بر روی آثار بزرگ سینمایی جهان توانستند به جایگاهی ثابتی برسند ولی معتقدم صداپیشگی بر روی فلیم های کره ای کسی را گوینده نمی‌کند.
 
این هنرمند کشورمان ابراز داشت: در حال حاضر جوانان بسیاری وارد هنر دوبله می‌شوند که باید از این طریق امرار معاش کنند،ولی بیشتر مواقع بیکار هستند به این دلیل که فیلم های بسیاری به واحد دوبلاژ نمی آید که همین امر به بیکاری آنان منجر می‌شود.
 
دوبلور پیشکسوت سیما با اشاره به نبود فرزند خود در این حرفه افزود: زمانی فرزند من خواست که وارد این حرفه شود که به دلیل شرایط و امکانات محدود و نبود امنیت شغلی حرفه دیگری را در پیش گرفت و اکنون فردی موفق در کار خود است.
 
ملک آرایی تصریح کرد: بیان این مطلب که ما عاشق هنر دوبله هستیم، کافی نبوده و گذراندن زندگی و داشتن امنیت شغلی گزینه مهمی برای ادامه زندگی است و من به علاقه مندان این هنر توصیه میکنم که قبل از ورود به این حرفه درباره آینده شغلی خود بیشتر بیندیشند.
 
این هنرمند کشورمان افزود:عشق داشتن به هر چیزی انسان را در رسیدن به هدف او کمک می‌کند ولی باید در نظر گرفت که امنیت شغلی در هر زمانی پشتوانه خوبی برای رسیدن به اهدافمان است.
 
صداپیشه "پدر اوشین"با اشاره وضعیت هنر دوبله در گذشته گفت: در زمان گذشته دستمزد دوبلورها به اندازه‌ای بود که اگر هر کدام از ما در ماه برای چند فیلم دعوت می شدیم می توانستیم زندگی خود را بگذرانیم،ولی امروزه شرایط به گونه ای دیگر تغییر کرده است.
 
ملک آرایی خاطرنشان کرد:پیشنهاد می کنم جوانان، هنر دوبله را حرفه دوم خود بدانند و برای داشتن شرایط و امنیت شغلی بهتر به سراغ حرفه دیگری روند.
منبع: میزان