به گزارش مشرق به نقل از ايرنا 'احمد اسفندياري' افزود: دستگاههاي مختلف در سطح کشور مانند شهرداري، مناسب سازي معابر را در طول سالهاي گذشته انجام داده اند اما تا دستيابي به نقطه مطلوب فاصله زيادي وجود دارد.
سرپرست سازمان بهزيستي با بيان اينکه دستگاههاي مربوط به امر خطير مناسب سازي معابر، نمره خوبي را دريافت نمي کنند، افزود: مناسب سازي به عنوان يک اصل مهم در قانون به تصويب رسيده تا معلولان بتوانند بدون هيچگونه مشکلي از پياده رو و پارک عبور يا در خيابانها و دستگاههاي مختلف رفت و آمد کنند.
وي گفت: بر اساس قانون، ساختمان هايي نيز که مناسب سازي نشده اند، نمي توانند پايان کار دريافت کنند تا معلولان بتوانند در ارگان هاي مختلف براي رسيدگي به کار و امور خود تردد کنند.
اسفندياري در عين حال افزود: ما نمي توانيم قشر معلول را به علت مناسب سازي نشدن معابر و مکان هاي عمومي ايزوله و از حضور آنان در محيط هاي گوناگون کاري و تفريحي جلوگيري کنيم.
سرپرست سازمان بهزيستي گفت: در بعضي از شهرستان ها، حتي کارهاي ابتدايي نيز براي آسان کردن حرکت معلولان در سطح شهر انجام نشده و اين مساله باعث شده است تا بيشتر اين افراد از انجام فعاليت هاي اجتماعي کناره گيري کنند.
کد خبر 4997
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۱
سازمان بهزيستي کشور گفت: دستگاههاي مربوطه موظف هستند تا مناسب سازي معابر و اماکن عمومي ويژه تردد آسان معلولان را بيش از گذشته جدي بگيرند.