به گزارش مشرق ، سید محسن محمودی رییس اتحادیه بارفروشان، با بیان اینکه میوهها در میادین میوه و ترهبار طبق عرضه و تقاضا قیمتگذاری میشوند، اظهار کرد: میوهفروشانی که بدون سرمایه اقدام به اجاره مغازه 70 میلیون تومانی میکنند طبیعی است با توجه به اینکه سرمایه کافی ندارند مجبور میشوند قیمت میوههای خود را با قیمت چند برابری به فروش برسانند، چون در مناطق بالا اجارهها زیاد بوده و طبیعی است که برای تامین هزینههای خود اقدام به گران کردن قیمتها کنند.
بالا بودن اجاره مغازهها باعث گرانفروشی میوه میشود
وی با بیان اینکه غرفههای شهرداری نیز بر اساس مناطق مختلف با قیمت های متفاوتی اجاره داده میشوند، گفت: اجارههای 20 تا 70 میلیون تومانی غرفههای حدود 50 متری در میادین اقماری عده ای را مجبور می کند که به دلیل نداشتن سرمایه کافی و برای تامین هزینههای خود قیمتهایشان را افزایش دهند.
محمودی با بیان اینکه معمولا میوههایی که در بالای شهر عرضه می شوند از کیفیت بهتری برخوردار هستند، اظهار کرد: در این مناطق مردم قدرت مالی بیشتری دارند و طبیعی است که مغازهدار به دلیل اجارههای بالایی که میپردازد قیمتها را به میزان زیادی افزایش دهد که این کار غیرقانونی است.
خریداران موظف هستند هنگام خرید میوه در میادین فاکتور دریافت کنند
وی در بخشی از صحبتهای خود با بیان اینکه میوه جزو محصولات سریعالفساد است لذا فروشنده در فروش آنها عجله دارد، تاکید کرد: خریداران موظف هستند هنگام خرید میوه در میادین فاکتور دریافت کنند و اگر فروشنده فاکتور ارائه ندهد، تعزیرات و بازرسی میادین در آنجا اعمال قانون میکند.
رییس اتحادیه بارفروشان یکی دیگر از موضوعات مهم را واردات میوه عنوان کرد و افزود: همانطور که شاهدیم در تمامی بخشها واردات داریم و در برخی میوهها نیز در ایامی خاص نیاز به واردات داریم و این در حالی است که واردات آنها غیرقانونی صورت میگیرد و این سوال مطرح میشود که اگر احتیاجی به میوه نداریم چرا واردات به صورت قاچاق صورت میگیرد؟
وی ادامه داد: در زمانهایی از سال به دلیل شرایطی که در آن قرار داریم نیاز به واردات داریم که اگر از طریق قانونی وارد نشود به صورت قاچاق این کار صورت میگیرد؛ بنابراین برای این موضوع باید راهکاری اندیشیده شود.