روزنامههای زنجیرهای اصلاحات روز دوشنبه را با تمرکز بر اعتراض و لغو جلسه آذر منصوری، محکوم فتنه 88 و معاون سیاسی حزب منحله مشارکت، در دانشگاه یاسوج و همچنین تکاپو برای حل اختلاف میان اصلاحات و حامیان دولت آغاز کردند
1. پاسخ قوهقضاییه در مورد خروج سعید مرتضوی از کشور
2. بابک زنجانی تیتر همیشگی؛ اینبار سلطان جعل
3. رد ایده حزب کارگزاران سازندگی مبنی بر ائتلاف با اصولگرایان
4. مانور بر ضرورت تصویب لایحه شفافیتسازی انتخابات
5. دلواپسی جدید اصلاحطلبان؛ آیا پیام دی سد راه برجام خواهد شد؟
6. فروش قسطی مسکن؛ طرح جدید دولت یا تکرار مسکن مهر
7. القای شکافهای پایدار در اردوگاه اصولگرایان
8. تخلف در سفارتخانهها؛ لزوم تغییر سفرا
9. حمایت از مجلس جوانان با وجود مخالفت صریح تشکلهای دانشجویی
10. حضور زنان در انتخابات؛ هم استراتژی و هم تاکتیک
· استمرار دروغگویی اصلاحطلبان؛ از عمامهاندازی تا چاقوکشی
امپراطوری خلاف واقعگویی در رسانههای اصلاحات هژمونی پیدا کرده است؛ گویی داستانسرایی جایگزین بیان واقعیت شده است تا به این روزنامهها رنگی مخاطبپسند بدهد. پس از «قرچک» نوبت به «یاسوج» رسید و پس از دروغگویی عمامهانداختن در قرچک، نوبت به خلاف واقعگویی چاقوکشی در دانشگاه یاسوج فرا رسیده است.
«داعشبازی در ورامین»، «حمله تندروها» «افراطیها در قرچک» عبارتهای برای توصیف اعتراض مردم قرچک نسبت به حضور فعالان فتنه 88 در این شهر از سوی اصلاحطلبان بود. روزنامههای اصلاحطلب در پوشش این اخبار از تصاویر بدون عمامه موسویلاری به عنوان حمله از سوی معترضان به وی یاد کردند. اما روایت موسوی لاری با داستانسرایی روزنامههای اصلاحطلب متفاوت است گویا راوی رخداد قرچک در روایت یک سویه روزنامههای زنجیرهای جایگاهی ندارد؛ موسویلاری پیرامون آنچه رسانههای اصلاحات حمله به وی اعلام کردند؛ اظهار دروغگویی روزنامههای اصلاحطلب درباره عمامه موسوی لاری داشت: «عدهای از ناراضیها به همراه نماینده مجلس، جلوی در سالن همایش تجمع کرده بودند. در مسیری که به سمت بالا حرکت میکردیم، دست همراهان خورد و عمامه از سر من افتاد...» حسین نقوی حسینی، نماینده ورامین و قرچک هم در جمع معترضان این مراسم حضور داشت؛ اظهار کرد: «تنها تنشی که به وجود آمد این بود که یکی از محافظان آقای موسوی لاری در مراسم گاز اشکآور زد و عدهای از مردم را آزار داد. این آقای محافظ نگران شد و گاز اشکآور زد. آقای موسوی لاری چون سابقه افتادن عمامه را دارند، فوری عمامهاش را برداشتند که نیفتد.... چون اطرافیانش یک باند قوی بودند و اصلاً مردم نتوانستند دستشان را به آقای موسوی لاری برسانند. اطرافش هم برادران نیروی انتظامی بودند و هم یک تیم قوی. از ترس اینکه عمامهشان نیفتد هم آن را برداشتند.»
شاید پاسخ روزنامههای اصلاحطلب نسبت به خلافگویی رسانهٔ این جریان به رخداد یاسوج، دروغگویی مسئولین امین دولت یازدهم باشد! که این پاسخ باعث تردید نسبت به اعتماد به اظهارات منصوبان دولت یازدهم در افکارعمومی میشود و مسلماً با واکنش دولت راستگویان همراه است.
· کارگزاران سازندگی ساز جدایی را کوک کرد
کارگزاران سازندگی یک گام جلوتر از شورای که برای حل اختلاف شکل گرفته است؛ حرکت میکند. انتشار لیست پیشنهادی برای انتخابات آتی از سوی حزب کارگزاران سازندگی گام جدی برای تأیید بر «محوریت» این حزب از سوی گردانندگان آن است. واکنشهای طرف مقابل جدی بود و بیانیههای اولیه حضور شورای عالی سیاستگذاری انتخابات حالا باید به رد لیستهای پیشنهادی یاران دیروز و رقیبان امروز اختصاص یابد.